forumda başka bir arkadaşta lg tv de ayni sorunu yaşamış.onu görünce bende açtım.
incehesaptan yaklaşık 20 gün önce 65 inç tv aldım. lg servisi geldi kutuyu içeri taşıdı askı aparatını duvara monteledi. kutuyla ilgili hiçbirşey söylemedi. kutuyu açtı. tv panelinin alt tarafının kırık olduğunu gördü. tv kırık çıkınca sorumluluğu atmak için kutu hasarlı dedi. incehesapı defalarca aradım servis kutu hasarlı çıktı diye rapor tutmuş yapacağımız birşey yok diye mail attı. çok güzel sistemi kurmuşlar. merdiven altı ithalatçı firmalardan alsam daha iyiymiş. bu siteden elektronik ürün alırken iki kere düşünün. arkasında durmuyor ürünün ne lg ne de incehesap. defalarca aradım yetkili biriyle konuşamadım. iki satır maille yapacağımız birşey yok dediler. tv alt tarafı komple kırık.
aras kargoda gelirken kırılmış da olabilir. kutudaki çizikleri bahane ettiler. evimde yarım saat duran kırık tv elimde patladı.
tüketici hakem heyetine başvuracağım. Uyarmak istedim arkadaşlar. para kolay kazanılmıyor. özellikle elektronik ürün alırken malının arkasında duran malum firmalardan alın.
kutunun ve kırık tv nin fotoğrafını ekliyorum.ikinci foto lg servisinin kutu hasarı dediği kutunun tabanının resmi. oradaki cizilmeleri bahane ettiler.
sizden ricam olabildiğince çok kişi görsün. başkalarınında başına gelmesin. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >