T

Binbaşı
11 Aralık 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Sorunum Psu Mu ? | ÇÖZÜLDÜ|
Önce başıma gelen sorunu anlatayım. 2-3 oyunda 1 donuyor, oturumu kapat aç yapmadan düzelmiyor. Bazen de reset atmak zorunda kalıyorum. Bu 2 senedir oluyor, 2 adet hdd raw oldu. Ben ilk başta işlemci yetersiz acaba ondan mı oluyor diye düşünüyordum fakat hdd'ler patlayınca psu'dan şüphelenmeye başladım. (Ssd taktım yine farketmedi sadece sistemde ssd varken de donuyor)



< Resime gitmek için tıklayın >

Test sonuçları yukarıda.

Ekran kartı Asus expedition 1050ti
İşlemci i5 4460

Eğer sorun psu'daysa çok pahalı olmayacak ama beni de üzmeyecek bir psu öneriniz var mı?

Edit : 4k film izlediğimde de kilitleniyor. Bana ekran kartını beslemeye gücü yetmiyor gibi geliyor psu'nun.

Psu bu arada Thermaltake litepower 700w. (biliyorum berbat bir psu ))
T
6 yıl
Oyun/Gündelik İşler Karışık Tavsiye
Selam arkadaşlar.

En başında söyleyeyim, ana amacım oyun olmayacak. (oyun bilgisayarı ve ps4 var zaten) Fakat ev dışında da oyun oynayabilmek için f/p oranı yüksek 2500 tl altı bir laptop bakıyorum. En azından fsx'i, gta5'i, fallout 4'ü low mid ayarda da olsa açabilsin yani.

https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/nb-hp-15-bw053nt-a12-9720p-8gb-256gb-ssd-4-gb-ekran-karti-15-6-3fw69ea-323127179


Şuna denk geldim, fena değil gibi. Aynı fiyat aralığında daha iyi bir önerisi olan varsa önerilere açığım.

Intel olsun çamurdan olsun demeyin lütfen. Objektif öneriler arıyorum
T
7 yıl
Öneriye ihtiyacım var
Selam herkese.

8 limitsiz kullanıyorum 23 aydır.
16 Nisanda taahhütüm bitiyor.

Ve müşteri hizmetleri hala bana akn'li taahhüt önerisinde bulunuyor 52 tl'ye. Ben taahhüte fitim (çünkü bu bölgeye imar verilmeden fiber kutular konulmayacak biliyorum. ) Fakat böylesine değil



Ne yapayım kapattırayım mı komple hattı sinirimi bozdu bu tt Zaten siteden 8mbit tarifeleri de kaldırmışlar, sanki 16yı verebiliyorlar da!
T
7 yıl
Türk Telekom Abonelik İptali
Arkadaşlar merhaba, adsl ve telefon hattımı iptal etmeyi düşünüyorum taahhüt bitimi, Nisan ortası. Diğer konulardan baktım, uğraştırıyorlar gördüğüm kadarıyla.


Nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? En hızlı nasıl sonuç alırım ?
T
8 yıl
Satılık Master Guardian +10 Oyun [75 TL] Detaylar İçerde
10 oyun derken sadece favorilerdekini kastediyorum. Aşağıdakilerle beraber birsürü oyun var aslında


Ekran görüntülerinde bir sürü detayı görebilirsiniz. Balance'ın içinde 13 tl de para var.
T
8 yıl
Wallhack Şüphesi [Maç linki - şüpheli profili]
Arkadaşlar selam. Az önce yaptığım bir maçta rakipten bir kişiden şüphelendim wallhack olduğu konusunda. Ki replayi izlediğimde bu düşüncem pekişti. İzleyip de adam oynamış ağlama diyecek gereksizleri zerre ciddiye almıyorum (ki bu hilecinin hileciyi koruması oluyor), gerçekten izleyip ciddi yorumlar yapacak arkadaşların ise başımın üstünde yeri var.

Replayin baş kısmını ciddiye almayın, ki 5-0 ile başladık. 6. elde bir yerde b market'a giderken duruyor bir süre, ne oluyorsa ondan sonra oluyor zaten. ilginç bir comeback ile 6-5 oluyor ki tam da az önce 12. elde farkettim.


shift+f2 ile en ağır çekimde izleyin.

Önce 18:11de duvarı tarayıp bizim nerde oldugumuza bakıyor.
18:20'de takım arkadaşına prefire atıyor ki sadece bu bile bariz kanıt. Maçın devamına bakmadım bile. Baksam neler neler çıkacak daha.

< Resime gitmek için tıklayın >


Maçın linki :

steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-MupZY-2Y8WO-fF8Dr-JzosK-VTTrC

Şüphelinin profili :

http://steamcommunity.com/id/dezsidave/


Ki maçı kaybettik zaten. Daha önce çok hileli rakibe denk gelmiştim ama bu çıldırttı. İzledikten sonra benimle aynı kanaate sahip olanlar şikayet ederse çok memnun olurum.


#fıratkalkanı hashtagli olan benim. Maç sonucunu da ekledim görsel olarak.
T
8 yıl
Platin Süper Yurtdışı Kampanyası
http://www.turkcell.com.tr/yurt-disi/yurt-disinda-kullanim/platin-super-yurt-disi-kampanyasi

Arkadaşlar selam. Bu kampanyada vodafone red pasaporttaki gibi tarifeyi aynen mi kullanabiliyoruz yoksa 100 mb, 100 dk vs sınırı mı var ? Bi yerde böyle bir sınır olduguyla ilgili bir şey okumuştum ama üstte paylaştığım linkte böyle bir şey bulamadım.

Bilen var mı ?
T
8 yıl
Hattrick Hesabı İsteyen var mı ?
4. ligden 5. lige düşmüştüm. Kupa maçı ve lig maçında toplamda 5 sakat verince çıldırttı oyun beni. Bütün oyuncuları satışa çıkardım. Perşembe gibi birçoğu satılmış olur. Kasada da oyuna yeni başlayan biri için fena olmayan bir para olacak muhtemelen. (daha 4-5 oyuncuya teklif gelmesine rağmen 3m civarı bi para kesin kasada.

Alan kişi kasadaki parayla haftasonundaki maçlara yetişecek şekilde dilediği gibi bir takım kurma şansını yakalayacak. Hesap boşa gideceğine biri kullansın istedim.
T
8 yıl
R7 265 İlginç Bir Sorun
Fallout oynarken resimdeki gibi parçalanma oluyor map kısmında. İşin ilginç yanı aynı şey gta 5'te de oluyor. (Map kısmında)


< Resime gitmek için tıklayın >



Oyunların akıcılıgında bir sorun yok. High ayarda 55-65 arası fps alıyorum drop da yok. Ekran kartı driverları güncel. Oyunların ikisi de orjinal ve sadece bu iki oyunda yapıyor crysis 3'te ve cod black ops 3'te mesela böyle bir sıkıntı yok.

İşlemci i5 4460, psu thermaltake lite power 700w. Sıcaklık değerleri gayet iyi.



Sebebi ne bu sorunun ?
T
8 yıl
MSI - G41M-P33 Combo Anakart-Ram Uyumu
Çözüldü-Silinebiir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.