M

Yüzbaşı
16 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
53 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Fiyat düşünmeden TR Layout hangi mekanik klavye?
Şu an fiyat düşünmeden Türkçe ve bileklik desteği olmak şartıyla hangi klavyeyi neden alırdınız? :)
M
4 yıl
RAM Upgrade 8x4 mü 16x2 mi?
Arkadaşlar selamlar,

msi x370 anakartımın üzerinde 8x2 gskill 3200'lük ramler var ve ben bunu 32gb'a çıkartmak istiyorum ama hangisi daha mantıklı olur ona karar veremedim. Bazı yerlerde x370 ile 8x4 ram problemli oldugu yazıyor, önceden deneyen yada bir bilgisi olan var mıdır?
M
6 yıl
silinebilir.
silinebilir.
M
6 yıl
7000 TL\u0027lik PC Topladım Nasıl Sizce?
M
6 yıl
6-7 Bin arası kasa (SSD-Monitor olmadan)
Merhaba arkadaşlar,

6-7 arası bir rakama bilgisayar toplamak istiyorum ama işin içinden çıkamadım, yardımcı olabilecek var mı?

Düzeltme : 512+128 2 adet SSD Mevcut
M
6 yıl
2016 Polo 1.2 TSI DSG ALLSTAR arabamı satmalı mıyım?
merhaba arkadaşlar,

15000 civarında polo bir aracım var otomatik ve allstar. Alacağım zaman çok fazla kullanmam diye düşündüğümden benzin tercih etmiştim ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı ve 10-11 gibi ayda 15.000 km yi devirmiş bulunmaktayım.

şimdi aracımı satıp dizel bir araca geçmek istiyorum üstüne 5-6 bin tl koyabilirim max ama arabamı kaça satabilirim veya yerine ne almalıyım bilemiyorum. Polo'dan clio'ya geçmek çok mu saçma olur. Düşüncelerinizi esirgemezseniz sevinirim. Kafam çok karışık..
M
7 yıl
Bina girişinden eve hat çekme sorunsalı ( Yardıma ihtiyacım var )
Arkadaşlar merhaba öncelikle..

Eski evimde 8mbit hızlı internet üzerinden işlerimi gerçekleştiremediğim ve evde benimle beraber iki kişi interneti sömürdüğü için evime ikinci bir hat ile beraber ikinci internet bağlatmıştım ve ikiside Türk Telekom'du. İkinciyi bağlatırken ne kablo için elektrikçiden hizmet aldım ne de bişey yapmama gerek kaldı. TT gelip herşeyi halletti ve gitti. Daha sonra taahhüt bittiği için bu seferde superonline üzerinden hizmet almaya başladım ve taahhüt yaptım.

3 ay sonra ev değiştirme durumum oldu ve gittiğim yerde sözde fiber yani vdsl2 kutusu vardı. Evde bir telefon kablosu olduğu için TT üzerindeki interneti kolaylıkla nakil ettirdim ama superonline bana yapmadığını bırakmadı.

Arıza kaydı açtım ve superonline üzerinden telekomdan geldiler ve bina girişine benim adıma ikinci bir port açtılar ve bundan sonrasını superonline'ın halletmesi gerekiyor dediler, aradım ve her zamanki gibi elektrikçi çağırıp sorunu çözebilirsiniz diye bana dönüş yapıyorlar..

Elektrikçi lafını duyunca sinirlerim tepeme çıkıyor. Hizmet aldığım firma superonline evime kadar kabloyu çekmesi gereken de onlar değil mi? Yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.

Eğer çekmezlerse 400 TL cayma bedelini ödeyip defolup gidicem..
M
7 yıl
Xbox 360 Oyunları (Tavsiye) İlk konsolum
Arkadaşlar merhaba,

Bugüne kadar hep PC üzerinde mmorpg,moba ve fps oyunları oynadım ( Dota,Lol,CS GO ) gibi.. İlk defa konsol aldım ve kırılmayan versiyonu olduğu için orjinal olarak oynamaya çalışacağım bütçemin yettiği kadar..

Sormak istediğim hangi oyundan başlamayalım? Seri oyunlar Call of duty, Halo, Gears of wars gibi oyunları başından mı başlamayalım? Başlarsam görüntü kalitesi tatmin edici midir? Aksiyon olarak önerebileceğiniz, bu oyundan başlarsan konsolu da sevebilirsin diyebileceğiniz bir oyun var mıdır?

Herkese teşekkürler şimdiden :)
M
7 yıl
Klasik bir soru Sıfır mı İkinci el mi? (İlk arabam) Bütçe 60k
Arkadaşlar gene ben.. önceden de konu açmıştım, artık sona yaklaştım 1-2 hafta içerisinde araba almayı planlıyorum ama kafamda deli sorular ve size danışmak istedim..

Öncelikle ilk araban olacak ve tecrübem yok..

nakit de param yok kredi ile almayı planlıyorum ama çok şükür ödeyecek gücümüz var az çok ama benim kafamı karıştıran ilk arabam olması sebebiyle bu kadarına gerek var mı? Sürekli araba değiştiren bir tip olacağımı sanmıyorum alıp en az 3-4 sene kullanmak istiyorum..

Kimisi ilk araban olacak o yüzden 30-35k arası bir araç bak diyor ama öğrenmek için o aracı alıp tekrar satıp yenisini almak istemiyorum çünkü seçeceğim araç çok içime sineceğini sanmıyorum..

Bi ayrı sorun manuel mi otomatik mi? Gönlüm otomatikten yana ama manuel bilmeden otomatiğe alışmamak yönünde düşüncelerim de var..

Düşündüğüm araç en yüksek polo allstar ve ortalama 60-62k arasında.. Bunun dışında skoda fabia style, Kia gibi seçeneklere baktım daha uyguna mı gitsem bi benze dedim ama karar veremedim..

Düşüncelerini eksik etmezseniz sevinirim :)
M
8 yıl
Nedir bu DSG problemi? DSG yoksa ne alınmalı?
Araç almak,araştırmak,karar vermek ne kadar zor işlermiş arkadaş.. Tecrübemiz yok istanbul trafiğinde eziyet çekmeyelim diye otomatik araç bakıyorum ve karşıma bin bir türlü problem başlığı çıkıyor.

Kimisi hayır arkadaş problem yok diyor birisi de kendini parçalarcasına DSG pişmanlıktır diyor.. Biz alacaklar neye göre karar vericez anlamadım ki?

İlgili konulara bakıyorum yarısından fazlası 2013 yıl öncesi ve hep eski konular üzerinda konuşuluyor konular..

Yazılanların da samimiyetine güvenemez oldum ve karar veremiyorum. Parasını da geçtim artık 30 bin ikinci elden başladık başladık sıfır km araçlara bakar duruma geldik..

Otomatik kullanıcak tecrübesiz arkadaşlar hangi marka ve modelleri tercih etmeli? Nelere dikkat etmeliyiz?

Ne alıcam arkadaş ben!?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.