R

Binbaşı
10 Aralık 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
173 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
3 yıl
2012 BMW 116i alınır mı?
2012 model 50 bin km civarı bir BMW 116i buldum. Fakat alınır mı konusunda kararsız kaldım. Fiyatı 185. Benzin konusunda sıkıntı olmaz çok yakması önemli değil acaba bana çok masraf çıkarır mı konusunda kararsızım. İkide birde sanayiye gideceksem hiç bulaşmayayim diyorum. Kmsi az fakat 9 yıllık araba ondan kararsız kaldım. Ekstra olarak bakım masrafları çok olur mu onuda bilmiyorum. Bu konularda fikri olan var mıdır ?
R
3 yıl
Profilimi Gizlilik problemi
Selamlar,

Profilimi gizliye aldım fakat mesela hesaptan çıkıp google a profil ismimi yazıp profile girdiğimde açtığım konular gözüküyor. Gönderiler bölümünde Tümü olarak seçili gelmiş oluyor. Fakat gönderileri bölümünden sadece konulara basınca bir şey gözükmüyor. Sonra yine tümüne basınca yine açtığım konular gözükmüyor. Bu profile googledan açtığımda açtığım konuların gözükmemesi gerekir gibi geldi.
R
4 yıl
Araba almak için nasıl yatırım yapilmali ?
Her ay 5 bin lira civarı bir miktar kenara koyabiliyorum. 2 yıl civarı böyle para biriktirmeyi düşünüyorum. 2 yil sonunda biriktirdiğim paranin elimde erimemesi icin neye yatirim yapmalıyım? Altin iyidir diye düşünüyorum ama daha karlı bir şekilde yatırım yapabilir miyim acaba ?
R
4 yıl
Macbook 15 2017 vs Dell Xps 9560
Selamlar,

Laptop almak istiyorum. Ekranın kaliteli bir şey alacağım o yüzden full hd çözünürlükten daha yüksek çözünürlüklü bilgisayarlara bakıyorum. 2. el alacağım, 10000 Tl ye macbook, 7000 Tl ye de dell alınabilir gibi gözüküyor. Fakat ikisi arasında kararsız kaldım. Dell daha ucuz fakat ilerde satarsam alıcısı zor bulunuyor fakat macbook için böyle bir sorun olmaz. Tabi aldığımda en az 4-5 sene de kullanmak istiyorum, 8 yıllık macbook un da ileride alıcısı kolay bulunmayabilir. Dell in çözünürlüğü daha yüksek o yüzden sanki ekranı daha iyi gibi geliyor fakat macbook unda şarjı daha uzun süre gidiyor. Daha önce mac os kullanmadım belki kullanmaya başladıktan sonra sevmeyebilirim, windowsta böyle bir sorun yok. Sizce hangisini almalıyım ?
R
4 yıl
Ketojenik diyet yapan var mı ?
Merhaba, diyetisyene gidiyorum, bana ketojenik diyet verdi fakat öğlen 2den akşam 6ya kadar 200 gram çiğ badem ya da çiğ ceviz ye dedi. Bu bana çok geldi 200 gram bademin kalorisi zaten 1000 kalori filan oluyor onun dışında öğlen ve akşaö 200-250 gram et-tavuk-yumurta vs yiyorum. Başka bir şey yemiyorum. Ama 200 gram badem,ceviz kafamı karıştırıyor acaba 100 gram filan mı yesem diyorum. Bilgisi olan var mı bu konu hakkında.
R
4 yıl
Tvye görüntü gelip monitöre gelmiyor
Merhaba yeni rx 5700 xt'li bir kasa topladım. Kasayı hdmi ile tv'ye bağlayınca görüntü geliyor, monitöre bağlayınca görüntü gelmiyor fakat monitöre laptop bağlayınca görüntü geliyor. Ayrıca bilgisayarı çalıştırıp tvden görüntü aldıktan sonra hdmi kablosunu monitöre takınca monitörden de görüntü alıyorum fakat direkt olarak monitöre bağlıyken kasayı çalıştırınca hiç bir şekilde görüntü alamıyorum. Bios update yaptım, tüm sürücüleri güncelledim, bazı yerlerde bios ekranından cms kapatın denmiş onu da denedim ama hiç bir şey değişmedi. Monitör casper 2k acaba çözünürlük farklı diye olabilir mi diye düşündüm fakat fh viewsonic ile de bu durumu yaşayanlar var. Dünden beri çok uğraştım ama yapamadım yardımcı olabilecek var mı ?
R
4 yıl
Sistem için tavsiye verebilir misiniz
Kasa toplamak hakkında çok fazla bir bilgim yok o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Birkaç günlük araştırmayla şuana kadar bu parçaları aldım.
Anakart : AMD RYZEN 5 3600
İşlemci : MSI B450-A PRO MAX
Ekran Kartı : SAPPHIRE Radeon RX 5700 XT PULSE
Ram : GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX DDR4 3200Mhz CL16

Geriye ssd, kasa ve psu kaldı.
Ssd için kafamda şunlar var:
- 350 TL James Donkey JD480 480GB 3D Nand 2.5" 510MB-480MB/sn SSD Disk
- 430 TL Crucial P1 500GB NVMe M.2 SSD Okuma : 1900 MB/s Yazma :950 MB/s
- 520 TL Adata XPG 512GB SX8200 PRO PCIe Gen3x4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 2300MB Yazma)

İnternette araştırdığıma göre sata ile nvme ssd arasında gerçek kullanımda gözle farkedilir bir fark olmadığı yazıyor. Gönlüm nvme den yana çokta bir fark olmayacaksa fazladan para vermeye de gerek yok diye düşünüyorum. Sizce hangi ssd'yi almalıyım veya sizin bir öneriniz var mı?

Psu için:
- 300 TL GAMETECH GTP-700 700W 80 Plus Gold Power Supply
- 410 TL FSP Hyper K 700 700W 12 cm Fan 80+ Power Supply
- 500 TL FSP Hydro 700W 80+ Bronze

Power Supply konusunda hiç bir fikrim yok mesela bu ürünlerin hepsi aynı watt değerine sahip ama fiyatları farklı mesela en ucuz ürünü diğerlerinden eksiği ne ? Sizin önerebileciniz psu var mı ?

Kasa konusunda hiçbir fikrim yok kasa tavsiyelerine açığım. Uçuk fiyatlar olmazsa sevinirim. Benim kafamda kasaya ayıracağım bütçe 400 ama eğer şu kasa için değer derseniz maksimum 500e de çıkabilirim. Bunlar dışında unuttuğum kasaya için gereken bir şey var mı?
R
5 yıl
X gon give it to ya söyleyen çocuk
x gon give it to ya söyleyen küçük bir çocuk vardi o videoyu bulamıyorum bilen var mı bu videoyu
R
6 yıl
Sanal para ile kripto borsasi
Oyun parası ile kripto paralarına yatırım filan yapıp oynayabileceğimiz bir uygulama var mi ? Yani yatırımları gerçek para ile değil oyun parası ile yapicam gercek hayatta kar ya da zarar elde etmicem
R
6 yıl
Sennheiser CX300 vs Beats Urbeats
Bu iki kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.