Y

Yüzbaşı
30 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
7 yıl
Megane 2 yağlı \u0026 gazlı amortisör
Megane 2 1.6 16 v ön amortisörleri değiştirmek istiyorum. Ama nette baktığımda hem gazlı hemde yağlı tip var ikisi de orijinal mais acaba hangisi tercih etmeliyim. Kullanan tecrübe eden var mı? Teşekkürler
Y
7 yıl
Aracım bilgisayara bağlanmıyor
2005 model Megane 2 1.6 benzin+LPG aracım var. Geçenlerde enjeksiyonu kontrol ettir uyarısı cikanca usta PC ye bağlamak istedi ama can-low hattında açık uç hatası verdi nitekim bağlanamadi.
Sonra başka o bir o yerde orijinal Renault cihazıyla bağlamaya çalıştık yine aynı hatayı verdi.
PC ye bağlanamadi içinde motor ilgili işlem yapamıyorum çünkü nedene.yanilma yapılması lazım oda hem maliyetli olacak ve sonraki arızalarda sıkıntı çıkaracak
Şimdi bu işi nasıl çözebiliriz.
Y
8 yıl
tüv türk hafif kusur-amorsitör yağ kaçağı
Geçenlerde aracımı muayeneye soktum. Sorunsuz geçti çok şükür. Yalnız arka sol ve sağ amorsitör yağ kaçağı yazmışlar baktım hakikaten yağ kaçakları var terleme yapmış. Arka taraftan ne ses ne de başka şikayetim var. Şmdi yağ kaçağı var diye patlak mı?
Y
8 yıl
1000 lira bütçe-Freedos laptop almak istiyorum tavsiyede bulunur musunuz?
1000 lira bütçem var. laptop almak istiyorum. sadece internet flim vs izlemek için alacağım. Birde freedoss alsam (anladığım kadarıyla işletim sistemsiz oluyor galiba ) mantıklı olur mu ?
Y
8 yıl
Antalyada cam filmi uygulama ttavsiye
Anntalya da cam filmi için tavsiye edeceğiniz uygulama yapan yerler uygulama yaptırdığsanız fiyat alabilir miyim
Y
11 yıl
megane 2 için tavsiye
2005 model sedan megane aldım. Aldığım günden beri kasetçalarlı sistem tatmin etmedi. Bende çok yüksek sesli baslı müzik dinleyen yapım yok
en önemli kaliteli dengeli tok bir ses alabilmek adına 2 öne 2 de arka kapılar olmak üzere 4 tane hoparlör alırım geçerim diyordum fakat internette bi çok farklı bilgi görüş var.
benim yapmak istediğim ana ünite + 13 cm olması lazım 4 hoparlör + anfi + slim subwooer
ancak fiyatına göre subwooer den anfiden vazgeçebilirm yeterli sesi hoparlörden alde edebileceksem. Sizce hangi marka model almalıyım şimdiiden teşekkürler. n
Y
12 yıl
Arka koltuk yardım ..
Merhaba arkadaşlar 1998 honda civic in arka kolatuğu sökmem gerekli acaba nasıl yerinden çıkarılır.
Çünkü su döküldü ve acayip koku yapıyo bi an evvel söküp kurutmam gerekli yardımcı olursanızsanız sevinirim şimdiiden teşekkürler..
Y
12 yıl
bios ayarları tamam ama gene format cd si çalışmıyor..
merhaba arkadaşlar herkese iyi geceler ve iyi fromlar ..
Bios ayarlarını yaptım format atmak için bilgisayarıma ancak genede cd den ön yükleme yapamadan pc açıldı 'ön yükleme yapmak için bir tuşa basın yazısı' çıktı ama sonrasında yükleme yapmadan açıldı.
Bende cd de sorun olacağını düşünerek 3-4 cd denedim olmadı. internetten indirdim kendim cd yaptım olmadı..
win 7 cd si yaptım gene yok bi türlü format atamadım.. sorunun ne olduğu konusunda yardımcı olursanız sevirim. .. Şimdiden teşekkürler

intel core 2 Dou E 4500 işlemci ; Gigabyte GA-P31-DS3L anakart ati x 1550 ekran kartı ve 2 gb ram
Y
12 yıl
doğan slx lpg dönüşümü
merhabalar ;
Benim aracım 1995 model doğan slx ve bu vizesinde lpg 10 yaş sınırından lpg siseminin değişmesi gerekli suan brc var üstünde bunca yıldır hiçbir sorun çıkarmadı. Bu yüzden gene brc taktırmayı düşünüyorum fakat bulunduğum yerde brc bayii yok ve yetkili servis haricindede taktırmaya sıcak bakmıyorum. Bu yüzden atiker veya zavoli den birini seçmem gerekli hangisini seçmeliyim. Birde lpg kiti değiştirsemde eski beyni kullansam bi skıntı olur mu ... Şimdiden teşekkürler..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.