C

Yüzbaşı
27 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
159 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
6 ay
Ryzen 5 5600\u0027e Geçiş Yapsam Yeterli Olur mu?
Arkadaşlar selamlar,

Bugün bir adet RTX 4070 ekran kartı satın aldım. Ancak hali hazırda bulunan işlemcim Ryzen 5 3600 ve yeterli performans alamıyorum karttan bu sebeple. İnternetteki benchmarklardan daha düşük FPSler alıyorum genel olarak. Bu sebeple işlemcide bir upgrade yapmak istedim.Sorum başlıkta olduğu gibi Ryzen 5 5600 e geçiş yapmak beni kurtarır mı?

Herkese teşekkürler şimdiden.
C
3 yıl
Rusya\u0027ya Bağlanabileceğim Bir VPN Var Mı?
Arkadaşlar selamlar. Sanırım Rusya VPN'leri engellemiş touch vpn , earth vpn ve avast vpn denedim hiç biriyle yapamadım. Rusyaya bağlanacak başka bildiğiniz vpnler var mı?
C
5 yıl
Oyunlar yüksek FPS de takılma benzeri bir sorun.
Arkadaşlar merhaba, geçenlerde imzamda yazan sistemde ekran kartı kısmında GTX770 vardı ve ben rx580 ile değiştirdim, işlemci ve kalan parçalarıda değiştireceğim tabii ama ilk olarak kartı değiştirdim, her neyse sorunum şu ki oyunlarda eski monitörümde 60 fps ile 120 fps arasında alıyorsam fareyi döndürdüğümde o sırada karşımda olan nesneler (duvar kapı vb) takılarak gidiyor gibi oluyordu, anlayacağınız 90 fps alıyordum ama hissiyatı 30 fps gibiydi, bu sorun vsync açınca düzeliyordu bende freesync 144hz bir monitör alırsam düzelir dedim, çok büyük bir oranda düzelsede halen 80 90 fpslerde o hafif takılmaları yaşıyorum, takılmaları yaşamadığım anlarda inanılmaz bir akıcılık oluyor monitörü aldığıma şükrediyorum ama takılmaların olduğu kısımda boşuna almışım hissi geliyor oyunumuda etkiliyor, takılma dediyse kasma değil fps düşmesi değil arkadaşlar sadece atıyorum silaha bakarsanız yağ gibi akıcı bir oyun göreceksiniz ama komple baktığınızda önünüzdeki duvarlar vb ne varsa takılarak böyle hafif ileri geri yağar gibi hareket ediyorlar, bu sorun eski monitördede yeni monitördede eğer 120 fps ve üstü alırsam inanılmaz akıcı oluyor ve bu takılmalar hiç olmuyor ama 60 120 fpsler arasında eski 60 hz monitörümde berbat bir takılarak geçiş, yeni monitörümde ise bazen ve daha az bir takılarak geçiş oluyor, yeni monitörde oynayaşımı inanılmaz etkilemiyor çünkü 144hz ve freesync farkını ortaya koyuyor ama yinede o olay olunca bütün sinirim bozuluyor bütün konsantrasyonum hiç oluyor bu sebeple çözüm bulmaya son çare buraya geldim arkadaşlar lütfen bu sorunu bi çözelim, teşekkürler
C
6 yıl
Xbox One X için 4K TV önerisi?
Merhaba arkadaşlar ben xbox one x için 2500-3000 tl ayarında bir 4K tv arıyorum ancak özellikle online oyunlarda sorun yaşamayacağım ve input lag yaşamayacağım bir tv arıyorum , ilk olarak rting sitesinde gaming alanında gayet hatrı sayılır puan alan ve beğenilen mu7000 i alacaktım ancak meğerse samsung yurt dışında ayrı burada ayrı model ismi veriyormuş (bahsedilen mu7000 Türkiyede hangi modele tekabül ediyor bilmiyorum) bu sebeble sizde bahsettiğim bütçe doğrultusunda bir tv önerisi istiyorum.Teşekkürler
C
9 yıl
Oyunlarda donma sorunu
Arkadaşlar ben pc de oyun oynarken oyunlarda donma sorunları yaşıyorum , özellikle bf4 , ryse son of rome gibi oyunlarda 1,2 saat oynadıktan sonra öyle bir donuyo ki pc ye reset atmam gerekiyor , ve bf4 tete normal de 70-80 fps ort. almam gerekirken çok fazla 50 55 görüyorum , ve özellikle dürbünlü silahlar kullanırken yakınlaştırırken donartak yakınlaştırıyor , ve arada fps anlık (donmaya başlamadan önce) 60-70 ten 40 a düşüyo anlık bir donma yaşatıyor bu neden kaynaklanabilir , (ekran kartım anakartın bir mandalı kırık olduğundan yamuk duruyor)
C
9 yıl
Anakart alacağım ama bir şey sormam gerek
Arkadaşlar bende şu an gigabyte z87 HD3 anakart var , sistemi ilk aldığımda ekran kartı takılırken ekran kartını tutan mandallardan biri kırılmıştı ve ekran kartım yamuk duruyor , pcimde oyun performansı sorunları var bende içim rahat etsin diye önce bir anakart sonrada işlemcim için bir soğutucu almak istiyorum fakat bir sorum olacak ,vatana gidip anakart değiştirmek istiyorum dediğimde kasayı götürsem değiştirirlermi çünkü pc yi tek başıma kuramam ben.
C
9 yıl
Arkadaşlar ekran kartından mı bu sorun ?
Arkaşlar imzamdaki sistem ile bf4 oynadığımda 3 el civarı attıktan sonra oyunda kasmalar takılmalar aşıı olmaya başlıyor oynanmayacak derecede , ilk oyunnlarda pek bir sorun olmuyor ama 3. oyun ve sonrasında bunlar oluyor ne yapmalıyım?
C
9 yıl
Elektronik sigara hakkında (konu yanlış yerde ise uyarınız)
Arkadaşlar ben elektronik sigaraya başlamak istiyorum , normal sigaradan daha az zararı olduğundan dolayı, sorum ise şu , ilk olarak ne satın almalıyım , bir adet set + likit alsam yeterli mi başka neye ihtiyacım olacak ? sette şunlar var :2 adet 650ma Regüle 3,7 V Batarya + 2 adet ce4 V3 atomizer, şarjlı ve kilitli sistem
1 adet USB şarjı
1 adet deri çantası

sitemizin ilave hediyeleri :
1 adet USB şarjı daha,
2 adet 220 V duvar şarj adaptörü
Kullanım Kılavuzu
1 adet boyun taşıma askısı
2 adet dekang likit .

Birde nasıl temizleniyor bunlar ?
C
10 yıl
Arkadaşlar bi bakarmısınız ?
Arkadaşlar 2 sorum olacak , birinci telefonun yere düşmesiyle iç donanıma zarar gelir mi ve bu zarar la performans düşüşü yaşanır mı , 2. sorum ise Z2 aldım salı günü , cuma günü yere düştü telefon , o günün akşamında bi kaç oyun indirdim , oyunlarda takılmalar yaşadım , örneğin dead trigger 2 , takılma yaşamasamda bu oyun 30 fps civarı çalıştı ara ara frame düşmeleri oldu vs. sonra subway surfers ve minion rush , subway de oyun iphone gibi akıcı değil sanki çok hafif takılarak oynuyor muşum gibi , minion rush dada takılmalar oluyor , sorun nedir ? Yardımlarınızı bekliyorum
C
10 yıl
Z2 ekran sorunu
arkadaşlar salı günü Z2 aldım ve ekranla ilgili bir sorunum var , Sabah çıktım dışarı güneş altında telefon gayet net gözüküyor fakat telefon ekran açıkken de kapalı ikende mavi mavi noktalar çıkıyor bu nedendir kötü oluyor bu mavi noktalar nedir bu servise mi göndermeliyim nedir yardımcı olurmusunuz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.