M

Yüzbaşı
16 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Asus Zenfone 5 Radyo
Degerli forumdaslar.
Zenfone 5 sahibiyim telefonum android 5.00 isletim sistemli. Radyo dinlemek istedim FM app actigimda kulaklik takin uyarisi veriyor takiyorum hic ses gelmiyor. Internetteki system klasoru icinden tekrar yuklemeleri vs yaptim ama sonuc degismedi. Teknik destegi aradim bu telefonlarda fm radyo destegi olmadigini dolayisiyla yapilabilecek birsey olmadigini soyluyor. Bu sorunu nasil halledebiliriz ? Bildigime gore cihazda FM chip mevcut
M
9 yıl
dizel yakit
forumdaslar malumunuz 320d sahibiyim. bilmiyorum isim vermek dogru mu ama bugun shellden dizel nitro aldim 100 tl lik. araba sanki alt devirlerde cok cansizlasti ama ust devirlerde daha da atiklesti ancak o ust devirlerde siyah duman da artis oldu. ozellikle biraz once yogun dur kalk sonrasi gaza yuklendigimde arkamda bir bulut oldu sanirim gece is cok belli oluyo onerisi tavsiyesi olan var midir ?
M
9 yıl
yeni enjektor
forumdaslar aracim bmw e46 320d enjektorlerimden bir tanesi orjinal degil. sasi numarasi ile 1 enjektoru sifir alsam motor ustam takacak bunun enjektorcu de tekrar ayarlanmasi gerekir mi ? diger 3 enjektorum kusursuz calisiyor bahsettigim enjektorde isime sikintisi var ayar denedik olmadi daha once bindirmelerde siyah duman atiyor.
M
10 yıl
Aracimdaki kedi cizikleri
Kedilerin aracimin irzina gecmesi artik canima tak etti normal sartlarda hayvansever bir insanim aracimi bahceli evimizin otoparkina parkediyorum ustu acik park ettigim yerin bu namussuzlar geceleri sanirim aracimin ustunde halay cekiyo yoksa o ciziklerin baska aciklamasi olamaz ciddi ciddi araca elektrik verecem sonunda :) aracin on arka camlari ve kaportasi cizik icinde kaldi kaportadakiler pasta cila ile cikarda camdakilere bi cozum onerisi olan var mi ?
M
10 yıl
Dizel Enjektor Hk
Saygideger abilerim kardeslerim. Aracim e46 320D. Alirken vakti zamaninda bi esseklik edip servise vs sokmadan almistik. Simdi satiyorum aracimi ama karsima surekli enjektorlerden birinin orjinal olmamasi sorunu cikiyor. Bunu Turkiyede de teyit ettirmistim enjektorlerimden biri orjinal degil sanirim rolantideki akisi cok az hizli zira cok yogun trafikden sonra dip gaz yaparsam siyah duman atiyor. Sanirim aracimi satabilmem icin degistirmem gerekecek ama sizlerden ogrenmek istedigim 1 tane orjinal bosch enjektorunu temin etsem direk araca takilmasi yeterli midir ? Tek enjektorun degisiminde sorun olur mu ya da olusacak senkronizasyon sorunu enjektorlere ayar yapilmasini gerektirir mi ? Hayirlisiysa enjektor degisiminden sonra satilir satilmazsa binerim diye dusunuyorum. Bu arada bulgaristanda yasiyorum burda arabalar ucuz oldugu kadar parcalar da bi okadar pahali zira enjektore Turkiye parasi ile 1200 TL fiyat isteniyor Istanbulda orjinali 650 tl.
M
10 yıl
Yeni nesil turbo benzinli motorlar yakit tuketimi
Merhabalar forumdaslarim. E46 3. 20 d sahibiyim. Ara ara sakin ara ara sert kullanirim aracimi ve yakit tuketimim sehir ici 7 8 litre arasi uzun yol 5-6 litre arasi. Aracimi degistirmeyi dusunuyorum ve forumda surekli 1.2 1.4 tsi motorlarin yakit tuketimlerini okudugumda cok sasiriyorum zira sehir ici 6 litreler soz konusu. Bunun gercekligine acikcasi inanamiyorum gercekten bu araclar bukadar ekonomik mi ? Madem bukadar eknomik neden sirket vs araclari boyle degil. Benim icin sehir ici trafik ornek olarak sabah trafiginde ist da eyupden zeytinburnu yani soguk motor dur kalk trafik vs ve bu araclar gercekten 6 litre ile bu yolu alabilir mi ? Ben dizelle 7.5 altina inemiyorum :) ayrica uzun yolda ben 140 ile 5 6 litre arasi yakiyorum bu araclarla yine bu mumkun mudur ? Eger oyleyse dizelin horultusunu cekmek istemiyorum. Zira yilda 25k garanti yol yapiyorum.
M
10 yıl
AOF 2 Yillik Tercih Yardim
Forumdaslarim merhabalar.
Kiz kardesim Kiz Meslek Lisesi Modelistlik bolumu mezunu ve sinavsiz gecis hakki ile AOF un 2 yillik bir onlisans programina kaydettirmek istiyoruz. OSYM ye kayit oldu ve sinavsiz gecisi tercih etmisti malumunuz suanda tercihler yapiliyor ve AOF Sosyal Hizmetler onlisans bolumunu sectigimizde mezun olunan ortaogretim puaniniz sectiginiz programa uygun degildir hatasi veriyor baska 2 yillik AOF bolumlerine de denedim hala ayni hatayi vermekte :S Benim bildigim istedigi herhangi bir 2 yillik aof bolumu tercih edebilir acaba bu tercihler simdi mi degil ya da sistemde bir hata mi sozkonusu lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi ?
M
10 yıl
Arabanizin arkasina yazi
Sayin forumdaslarim arabanizin arkasina yazdirmak istediginiz yada yazdirdiginiz yaratici kelime veya sozleri paylasalim

Benim herzaman yazdirmak istedigim " Neyin Pesindesin"
M
10 yıl
AOF DIPLOMAMI VERMEMIS
Forumdaslarim ben yurtdisinda yasiyorum. Final sinavi icin istanbuldaydim ve dondum. Donmeden internetten baktigimda diplomami noterden vekalet verdigim birisi yada 1. Derece akrabalarimin alabilecegi yaziyordu bende kimligimi ve aof kimligimi aileme birakmistim. Bugun babam aof besiktas buroya gitmis ve illaki benim gitmemin yada noterden vekaletin gerekli oldugunu soylemisler. Dedigim gibi yurtdisinda yasiyorum ve en az 6 ay istanbula gidemeyecegim bu durumda yapabilecegim herhangi birsey var midir ? Tam kurtulduk derken bir de bu cikdi
M
10 yıl
Arkadan itis saft hakkinda
Saygideger abilerim arkadaslarim. Bmw 320d sahibiyim aracima arkadan vurulmasi sonucu arka tampon degisti yanliz bu kazadan sonra iki problem ayyuka cikdi. Birincisi dusuk devirlerde gaza yuklenirsem ayaklarimin altinda ciddi bir vuruntu sarsinti oluyor (eksoz sistemi kontrol edildi) bu sanirim Saft balansindan cunku yuksek devirlerde olmuyor digeri ise debriyaj pedalina basinca hatta dokunsam dahi sofor kapimin altindan bir cik cik sesi geliyor bunun da saft balansi ile alakasi olur mu ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.