P

Teğmen
04 Kasım 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
20 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
8 yıl
Asus X550JX-XX106T son tavsiyeler
Arkadaşlar merhaba. Kredi kartım yok nakit alacağımdan ötürü direkt mağazadan alacağım notebookumu. araştırmalarım sonucu Asus X550JX-XX106T modelini Vatan'dan almak üzere evden çıkacağım. Ne dersiniz aldıktan sonra pişman olmamak adına, iyi bir bilgisayar mıdır? oyun ve günlük kullanım için alıyorum. Yanıtlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-x550jx-core-i7-4720hq-2-6ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook.html
P
11 yıl
Iphone 3GS entegre değişimi??
Arkadaşlar benim sorunum cihazım evin içinde, apartmanda ve bir çok kapalı alanda çekmiyordu. Sokaktayken çekiyordu o da sık sık şebeke yok diyerekten. Garantisiz olduğu için bir telefoncuya gösterdim ve ne yaptıysa tamamen şebeke yok moduna geçti telefonum. Söylediğine göre entegre değişmesi gerekiyormuş ve çok riskli bir işlemmiş. %50 düzelir ya da tamamen perte çıkar dedi. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? KVK'ya versem ücretiyle değişim yaparlar mı? Ne olur yardımcı olun çıldırttı beni bu telefon mevzusu artık.
P
11 yıl
silinebilir
silinebilir.
P
11 yıl
PHILIPS 21.5\" 226V3LAB5/00 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
Arkadaşlar yeni alacağım xbox 360 konsolu için bu monitörü almayı düşünüyorum, değerli fikirlerinizle yardımcı olursanız sevinirim. fiyat aralığım 250-300 tl. Temiz bir görüntü ( mümkünse HD ) ve dahili hoparlörlü olması benim için çok büyük artı. Yorumlarınız nelerdir acaba?

http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/philips-226v3lab500-215-226v3lab500-genis-ekran-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=61626#allImages
P
12 yıl
Sennheiser kulaklık Blackberry uyumu
Arkadaşlar iyi forumlar. Merak ettiğim Sennheiser kulaklıkların Blackberry cihazlarımızla uyumlu olup olmayacağı. Bluetooth özelliği olanlar değil de normal kulak içi kulaklıklardan almayı düşünüyorum. O kadar para verip uyum alamamak çok kötü olur, yardımcı olursanız sevinirim, çok teşekkürler.
P
12 yıl
Yüzme öğrenmek için
Arkadaşlar hepinize selamlar. 20 yaşındayım, Ankara'da yaşıyorum. Her yaz tatil imkanım olmadığımdan bu yaşa kadar yüzmeyi bir türlü öğrenemedim. Öğrenmek istediğim, havuzlarda haftada 1-2 saat çalışma yaparak kendi kendime öğrenebilir miyim yoksa özel ders almamı mı önerirsiniz? Sadece pazar günü boşum sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
P
12 yıl
Gezi için kompakt makine tavsiyesi ( Canon IXUS 300 HS Alındı. )
Arkadaşlar gezeceğim yerleri ölümsüzleştirebileceğim, canlı çeken, renkleri tam anlamıyla veren beni tatmin edecek bir makine arıyorum. İlk alacağım makine olacak ve hiçbir bilgim olmadığından size danışayım dedim. Megapiksel falan fistan umrumda değil, sadece çektiğim fotoğraflar çok canlı ve renkli olsun istiyorum. Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bütçem : 500 tl civarı.
P
12 yıl
Hırvatistan Havalimanı Polisi ve Vize
Bu yaz Hırvatistan'a Zagreb'e 5-6 günlük bir seyahat planlıyorum. Merak ettiğim vizesiz giriş olmasına rağmen Hırvat polislerinin sıkıntı yaratabildikleri. Öğrenci işi bir seyahat olacak arkadaşlar. Ortalama uçak - otel hariç 700-800 tl gibi bi bütçem olacak arkadaşlar. 1 kredi kartı 3 bankamatik kartım var. Biletim gidiş dönüş olacak. Hostel rezervasyonu çıktısı da yanımda olacak. Eski pasaportumda Beyaz Rusya vizem var, gerekirse onu da götürebilirim. Sizce bir sıkıntı yaşar mıyım? günlük 100 euro gibi bi bütçen olması gerekiyormuş sanırım polis sorarsa ama emin olamadım. Sorun yaşamak istemiyorum, bilgilendirirseniz memnun olurum.
P
12 yıl
Kontör hat ile Bis
Arkadaşlar Blackberry 8520 model telefonumda şu an faturalı hattım var ama telefona ağırlık vermek yerine internete ağırlık vermek istiyorum. bu yüzden hattımı kontörlüye çevirerek büyük bis paketlerinden almak istiyorum ama çok araştırmama rağmen bir fiyat listesi bulamadım. Kontörlü bis fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Bir de kontörle kullanımda karşılaşabileceğim olumsuzluklar varsa onları da yazabilirsiniz. Teşekkürler.
P
12 yıl
Muhabbet kuşum kendini duvarlara vurdu...
Arkadaşlar yaklaşık 2.5 aylık jumbo cins muhabbet kuşumu aldıktan 1 ay sonra az önce kafesinden çıkardım. Önceleri defalarca kafesin kapağını açmama rağmen çıkmamıştı. Aslında ele alınmayacağını çok iyi biliyorum ama babama bir türlü anlatamadım hayvanı zorla yakalayarak dışarı çıkardı ve o panik anıyla kendini duvarlara vurdu. Öyle sesler geldi ki çektiği acıyı tahmin edebiliyorum. Kafesin içine tekrar alır almaz kusmaya başladı ve yediklerini çıkardı. Şu an sakin gibi ama bundan sonrasında ne yapmamı önerirsiniz bana olan güvenini kaybetmiş midir? elime gelmiyor ama kafese yaklaşınca sevincini belli ediyordu anında , farkedebiliyordum. Bilgili arkadaşlar yol gösterirse çok sevinirim moralim çok bozuk :(
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.