O

Teğmen
29 Ekim 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
iPhone 6 vs lg g2
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süre iPhone 3GS ve iPhone 4s kullandım. 1 Yıldır lg g2 kullanıyorum telefonda ufak kasılmalar dışında bir problem yok ancak ben telefonun en çok kamerasını kullanıyorum sizce g2 den iPhone 6 ya geçmeye sırf kamera için değer mi ? Çünkü g2 nin gerek ön kamerası gerek akşam çekimi gerçekten beklentimin çok çok Altında. Sırf kamera içinse lumia 1020 ve Samsung bilmem ne diyebilirsiniz ancak en katı kuralım samsung dan uzak dur :) ve wp istemiyorum yani ya g2 ile devam ya da iPhone 6.
O
9 yıl
XPS 13
Arkadaşlar merhaba
İstanbul da dell XPS 13 bilgisayarı nerede inceleyebiliriz acaba bilgisi olan var mi ?
Tesekkurler
O
10 yıl
ipad air 2 ve ipad mini 3 görüntülendi
O
10 yıl
G2 güncelleme
Merhaba arkadaşlar,
Forumda illaki yazılmıştır ama g2 ana konuda o kadar fazla başka konu ile ilgili mesaj var ki (çok doğal) buradan sorayim istedim. LG g2 telefonu 4.4.2 ye guncellemeli miyim ? Artıları eksileri var mi varsa nelerdir ? Hız konusunda zaten bir problem yaşamıyorum (uygulama açma menüde gezinme vs. ). Pil zaten malum kutudan çıkan g2 lerin pili meşhur :) tek sıkıntımız bence özellikle gece çekimlerinde kamera odaklanması... Bu veya bunun gibi düzelmeler var mi yoksa pil omrunde düşüş mü yaşanıyor ? Guncelleyenler veya bilgi sahibi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Teşekkürler
O
10 yıl
Lumia 925 hk.
Arkadaslar bir şey soracaktım..az once electroworld de lumia 925 inceliyordum kamerasında bir sey dikkatimi cekti..reyonda duran bildigimiz beyaz kagitli tabelayı çekerken sarimtirak cekti telefon hatta sarıya yakın..yanındaki 1020 ile denedim 1020 beyaz çekerken 925 sarıya yakın cekti hadi dedim kamera telefonu ile kiyaslamiyim yanındaki diger iki lumia ile karşılaştırdım sonuc aynı 925 yine sarimtirak çekiyor..cebimden iphone 4s i çıkardım sonuc yine aynı bütün telefonlar beyazı beyaz gösterirken 925 cok farklı gösteriyordu bu neden olur ? Aklıma ips-amoled ekran farkı geldi ama bilemedim neden böyle oldu ?
O
10 yıl
Lumia 925 vs LG G2
Arkadaslar sizce genel olarak hangisi daha üstün ? Yazılım,stabilite,kamera,firma destegi,malzeme kalitesi,ekran,özgürlük (iphone dan gelme birine gore ikiside özgür gerçi ) bu ikisinden birini alacağım da fikirlerinizi merak ettim
O
10 yıl
dogru zaman mi ?
Merhaba herkese
Sizce suan lumia 925 almak icin dogru zaman mi ? Telefon cok hosuma gidiyor ancak 1 ay sonra yenisi cikarsa diye tereddut yasiyorum. 929 un verizon a ozel cikacagini duydum onun uluslararasi versiyonu ne zamana gelir tahminen ? DH 1520 incelemesinde lumia telefonlarin sd800 ve 2gb ram ile uctugu soyleniyor...Amoled ekranli,iki cekirdekli ve 1 gb ram li telefonu bu aralar almak mantikli mi sizce ? Olasi ust model de ips full hd ekran sp800 ve 2 gb ram olacaktir cunku ama iste ne zaman gelecek ? :)
Tesekkurler
O
10 yıl
Yatırım tavsiyeniz ??
Arkadaslar 30.000 tl ile ne yapabilirim kararsız kaldım ? Yatırım yapmak istiyorum ama altın emlak borsa veya başka alanlar arasında karar veremiyorum..tavsiyeniz ?
O
11 yıl
Toshiba encore 8 pro..
Arkadaslar bu tablet hakkında cok fazla birsey yazılmamış forumda..cok rahat bi sekilde taşıyabileceğimiz bir Windows 8.1 li bilgisayar (iphone-ipad şarj eder o derece bilgisayar ) gayet iyi degil mı ? Amerika'dan arkadasım getirebilir 300 dolara Office yüklü , (bundan emin degilim gerçi ama calistirabilir sonuçta ) Windows 8.1 pro, monitöre takabilecegim,klavye-fare baglayabilecegim,her türlü exe dosyalarını acabilen ve videolardan görebildiğim kadarıyla son derece rahat tasinabilen ve 300 dolarlık bilgisayar..
Ben cok beğendim ve paylaşmak istedim. Siz ne düşünüyorsunuz bu tablet (bilgisayar) icin acaba ?
O
11 yıl
İtiraf...
Merhaba arkadaslar;

Forumda cok fazla birsey yazmadigim icin bilinmiyor olabilir o yuzden oncelikle sunu soyleyeyim asiri derece bir apple fanboy um :) gorgusuzluk olmasin diye buradan hangi urun veya urunlerim oldugunu tek tek yazmayacagim ama siki bir fan boy oldugumdan emin olabilirsiniz :) ayrica samsung un mobile bolumunden de nefret ederim telefonlar her daim bana taklit gelmistir hep samsung tv uretsin baskada bir sey yapmasin demisimdir android e camur atmalarim olmustur ancak simdi bir itirafim olacak...

2 gun once babam kendisine samsung galaxy s3 mini aldi..sen telefonu ac ayarlarini yap bana gostererek ogretirsin bende o zaman kullanmaya baslarim dedi somurta somurta kabul ettim...Onceden s3 u elime alip denemisligim oldugundan onyargim tabikide cok buyuktu ama s3 mini gercekten boy-en-genislik-agirlik kisaca her acidan ergonomik olarak mukemmel olmus bir cihaz..Gelelim esas itirafima...ANDROID E BAYILDIM ! gercekten mukemmel olmus. Cihazin icinde 4.1.1 vardi yanlis hatirlamiyorsam ve inanin elimden birakamaz oldum s3 miniyi :) iphone da olup da siklikla kullanilan her turlu uygulama mevcut..Okulumun mail sistemi gmail tabanli oldugundan mailler telefona direk dusuyor ve mesela mail den bir mp3 dosyasi aldiginiz zaman bu maildeki dosyayi telefona kaydedebiliyorsunuz. Paylasim ozellikleri cok iyi..bir resmi dropbox olsun facebook olsun twitter olsun hatta whatsapp dan bile paylasabiliyorsunuz (galeriden) . Simdi bunlari okuyan arkadaslar ee ne var bunda cok klasik denebilir ama benim gibi apple fanboy un ufkunu acici seyler bunlar arkadaslar :D suan aklima gelmeyen bir cok ozellik beni baya cezbetti ("yerel" uygulamasi bunlardan biri mesela). Hala samsung a karsi dusuncelerim cok degismis degil hala s3 un tepsi oldugunu dusnuyorum begenmiyorum.s3 e tepsi diyene note 2 denmez herhalde :D yalniz android gercekten cok iyi olmus..htc nin guncelleme destegi sikintisini biliyorum ama nexus 4 suan beni baya bi cezbediyor :D sadece ah keske bataryasi degisebilseydi ve otg olsaydi o zaman tam olurmus diyorum..

Cok uzun yazdim farkindayim ama bunlari buraya yazmazsam icimde kalirdi :) ben sadece apple fanatiginin andriod e bayildigini itiraf etmek ve benim gibi olanlara "android i magazada veya arkadasinizdan 2 dk degil 2 gun inceleyin" demek istedim

Herksese iyi aksamlar simididen mutlu yillar dilerim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.