W

Binbaşı
27 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
W
11 yıl
Japonlar Aksaray\u0027a Otomotiv Yatırımı Yapacak
Japon yatırımcılar Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım için 700 dönümlük arsa talep etti. Yeni teşvik sisteminde 5. bölgede yer alan Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde (Osb) yatırım için arsa taleplerindeki artış devam ederken, bir Japon firması 340 bin metrekare kapalı alanda otomotiv yan sanayi yatırımı için 700 dönümlük arsa talep etti.

haberde hangi firma olduğu ile ilgili bir bilgi verilmemiş, inşallah gerçekleşir.

KAYNAK
W
11 yıl
epson sx 435w yazıcıya atık tank sistemi nasıl bağlanır? Yardım Lütfen
İş yerinde kullandığım bir sx435w yazıcım var. Bu yazıcıya atık mürekkep tankı bağlamanın bir yolu varmı? Aşağıdaki resimdeki atık tankı gibi bir sistem satan bir firma varmı ülkemizde

< Resime gitmek için tıklayın >
W
11 yıl
8 kilo üzeri çamaşır makinası tavsiyesi [ALINDI]
arkadaşlar yaklaşık 5-6 aydır yeni makine almayı aklımdan geçiriyordum. eski makinem artık iflas etti bu nedenle acil makine almam gerekli. 8 kilo üzeri bir çamaşır makinası arıyorum. aklımda iki tane makine var

AEG Lavamat L75280FL Protex SteamSystem Çamaşır Makinesi - 1400 tl

Electrolux EWF1497HDW TimeManager SteamSystem Çamaşır Makinesi - 1579 tl

bu fiyatları bir internet sitesinden aldım (Link 1 ) ( Link 2 )

bu makinalardan hangisini önerirsiniz. ya da benzer fiyatlı tavsiye edeceğiniz başka ürünler varmı. çamaşır makinasını internetten alma sıkıntı yaratırmı bu konuda da tavsiye verebilirseniz sevinirim.

saygılarımla
W
11 yıl
Dolan kartuş çıktı problemi
iş yerinde kullandığım epson sx 435w dolan kartuşlu yazıcım var, haftada 200 sayfa civarı çıktı alıyorum kartuşun uzun süre çıktı alınmamasından dolayı kuruması gibi bir problem yok yani. ama 50 sayfanın üzerinde çıktı aldığımda özellikle renkli resimlerde çizgi sorunu oluyor. 1 ya da 2 kez kafa temizmele yapınca sorun çözülüyor. cescesor mürekkep ve dolan kartuş kullanıyorum. 200 - 300 sayfa çıktı alırsam en az 15 -20 sayfa böyle sorunlu çıkıyor. yazıcıyı alalı en fazla 2-3 ay oldu.

ne yapmamı önerirsiniz sıkıntı mürekkeptemi, yoksa benim bilmediğim bir ayar falanmı var. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Resime gitmek için tıklayın >
W
12 yıl
Altın Direksiyon Yarışması [2012]
Almanya’nın önde gelen otomotiv dergisi Auto Bild tarafından düzenlenen Altın Direksiyon yarışması 6 kategoride gerçekleştirilecek. kategorileri incelemek ve oy kullanmak için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz. face de bir arkadaşta linki gördüm paylaşayım dedim ama kategoriler biraz ilginç geldi

http://bjmail.doganburda.com/ALTIN_DIREKSIYON2012/sorguc.asp
W
12 yıl
Tramer Kaydı yoktur ne demek ?
Bir arkadaşa ford focus bakıyordum baktıgım ilanın linki aşağıda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-orjinal-hesapli-fokus-arayanlara-65459344/detay/

tramer'e mesaj attım normalde hasar yoksa tramerden hasar kaydına rastlanmamıştır gibi bir cevap geliyordu. 5664 den gelen mesajda aracın plakası yazıyordu ve aracın tramerde kaydı yoktur ibaresi vardı. bu nasıl bir iş anlamadım. yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla
W
18 yıl
Gerha Herşey bedava !!
....................
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.