Z

Teğmen
25 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
3 yıl
Amazon ürün teslim aralığı
Amazon ukden bir laptop satın aldım bugün mail atmışlar 03 ekim 6 aralık tarihleri arası teslim edicez diye müşteri hizmetleri kesinlikle ne zaman teslim ediliceği ile ilgili net bilgi vermiyor.Deneyimi olan varmı ne zaman gelir bu laptop bana 6 aralıktamı gelir? ekimdemi gelir?
Z
3 yıl
rtx 3070 17.3 laptop öneri
Merhaba Rtx 3070 ekran kartı 17.3 inç bir laptop arıyorum alım tarihim 15 temmuz olcak tavsiyede bulunabilecek arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

--Monster istemiyorum.

MSI GP76 Leopard 11UG-205XTR bu cihaza baktım ama 15 temmuza kadar stoklarda olurmu bılmıyorum haziran başı 21.000tl imiş suan 24.500 açıkcası bu fiyattan alsam kazık yemişim gibi hissedicem

ASUS ROG Strix G17 (2021) Gaming Laptop, 17.3” 300Hz IPS Type FHD, NVIDIA GeForce RTX 3070, AMD Ryzen 9 5900HX, 16GB DDR4, 1TB PCIe NVMe SSD, RGB Keyboard, Windows 10, G713QR-ES96 bu cihazda 19.500tl civarı ama işlemci sanki aşırı düşük geldi

Yardımcı olun lütfen.
Z
3 yıl
Satılık battle net hesabı
Merhaba hesabın içerisinde 3 ayrı wow hesabı diablo 3 reaper of souls mevcut

lv 60 196 ilv mage 600k gold ile mevcut profları ve covenantı full lv 3 legendarysı mevcut

istediğim tutar 600tl pazarlık yoktur zaten içerisindeki gold suanda 400tl değerine yakın işlerımın yogunlasması sebebı ıle satıyorutm.Ciddi alıcılar msj atsın lutfen.
Z
5 yıl
Roaccutane tedavisi
Arkadaşlar merhaba konu ile ilgili bilgili olanlar yardımcı olursa çok sevınırım.yasım 32 boyum 1.65 kılom 84
Roaccutane kullanmaya başlamadan önceki değerlerim

ALT 38
AST 24
GGT42
Kolestrol 285

Roaccutane kullanmaya başladıktan sonra aynı zamanda sıkı bir diyet ve sporada başladım sporumun içinde ağırlık antremanıda var yaklasık 4 kılo verdım 80 kıloya dustum

1ay sonraki değerlerimde
ALT 36
AST 73
GGT25
Kolestrol 222

çıktı bu şartlar altında ilaca devam etmelimiyim.Ast yüksekliği spor ve agırlık antremanından etkileniyor olabilirmi? 73 çok yüksek bir değermidir ast için?
Teşekkürler.
Z
6 yıl
hamilelikte hastaneler ücret alıyor mu?
Arkadaşlar merhaba;

Çok yakın bir arkadaşımın kardeşi şuan hamile kızın evliliği ile ilgili ve kendi ile ilgili çok ciddi psikolojik sorunları var.

Hem eşinin hem kendinin sigortası yok? devletin hamilelere tanıdığı bi hak varmı bilgisi olan acil yardımcı olabilir mi?
Z
8 yıl
Durum Bu
Arkadaslar merhaba bi arkadasım var dertlestıgım cok sevdıgım bı dostum.Durum su arkadasımın yaklasık 2 aydır olan bır ılıskısı var fakat bu ılıskı sırasında baska bırısıne asık oldu.Asık olunca dıger cocuktan ayrılmak ıstedı bı sure arkadas gıbı kaldılar fakat cocugun buna olan sevgısını ve verdıgı degerı gorunce yenıden ılıskısı devam ettı.Sorun surda asık oldugu cocuklada sevgılıymıs gıbı davranıo bır nevı 2 sevgılısı var suan asık oldugu cocuk uzakta 15 gun sonra gelıcek.Ilk cocukla ılgılı konustumda cok sevıyorum bana cok deger verıyor herseyı ıle asla gıtsın ıstemıyorum dıyor .ama obur cocukla ılgılı konustugumda cok yakısklı benı cok cekıyor dıyor. obur cocuk buna o kadar deger vermıyor suan ıcın uzakta oldugundan bende ızlıyorum durumu sızce hangısını tercıh edıcek.Ilk cocukta deger sevgı saygı sadakat ıyı bı ınsanda olucak hersey var.2. cocukta yakısıklılık,para ve karızmatık bı meslegı var.Gecenlerde geldıgınde bunu ılk cocuga yapamam bende heves sanırsam dedı ama bence asık.
Z
8 yıl
Kpss duz memur(orta ogretim)
Arkadaslar onumuzdeki kpssden en az 85 alabılecek durumdayım düz memur olarak atanmak istiyorum.Sehir derdım yok teror olan dogu ılleri dısında bu puanla duz memur olarak atanabılırmıyım ve sınav acıklandıktan sonra dıkkat etmem gereken noktalar nelerdir?
Z
8 yıl
google playden odeme yapamama
arkadaslar google playde 10dolarlık lımıtım var fakat odeme seclı olarak altında kırmızı olarak uygun degıl yazısı cıkıyor yapıcagım odeme 9 dolar yardımcı olabılecek bırısı varmıdır?
Z
8 yıl
Metro turizm personeli sefer sırasında taciz(Oha arkadaş oha)
24 Mayıs 2016 tarihinde Muğla'dan İstanbul'a giden 483465 sefer sayılı Metro Turizm otobüsünde görevli bir muavin, üniversite öğrencisi bir kadının uyuduğu sırada yanına geldi ve masturbasyon yaparak yüzüne boşaldı.

Kadının uyanıp çığlık atması sonrası muavinin "Su döküldü" diyerek kendini savunduğu iddia edildi.

Otobüse olay yeri inceleme ve 1 jandarma çağrıldığını yazan Ekşi Sözlük yazarı, mağdur üniversite öğrencisinin kız arkadaşı olduğunu belirterek, "Polise gerekli
örnekler verilip suç duyurusunda bulunmuş arkadaşım. Bizi nelerin beklediği, adamın ceza alınca içeride yatıp yatmayacağı, ne yapmamız gerektiğiyle ilgili fikrimiz yok" dedi.


Pes diyorum arkadaş artık.



Edit=Personel serbest bırakılmıs ne guzel adalet milletin suratına ..... sonra serbest kal.
Z
8 yıl
Nvidianın Yeni mimari ekran kartları ve cpuları ile bir sistem kurmak?BUTCE3500-4000
Arkadaslar Nvidia gtx1070 yada gtx1080 ile bir sistem kurmak istiyorum 3500-4000 tl gibi bir bütcem var monitorde bu paraya dahil olucak nası bisey yapabilirz yardımcı olabilecek deneyimli arkadaslar konu altına yazsınlar lutfen.Konunun altındaki msjlardan begendiğiniz sistemlere begeni atarsanız ona göre bir tercih yapıcam.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.