B

Teğmen
18 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
23 üye
Görüntülenme (?)
341 (Bu ay: 8)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Origin Sıfırlama Sorunu / Yardım
Selamlar.

PS4 de Fifa oynuyorum. Origin şifrelerimin değiştiğini fark ettim. Muhtemelen mail adresim de değişmiş. Sıfırlama mailleri (Spama da ) gelmiyor.

Daha önce sıfırla kodları diye bir bölüm vardı. Onların hepsini not almıştım.

Bu sıfırlama kodlarını nerede kullanacağımı bilmiyorum. Kullanabilir miyim onu da bilmiyorum.

Bilgisi olan yardımcı olursa çok memnun olurum.
B
4 yıl
TV Yerden Yükseklik ve Aparatı
Selamlar. Tv Sehpanın yerden yüksekliği 63cm. Tv 46"

Duvara mantolama istiyorum. Oturma odasında kullanacağım. Sağ sola dönebilen duvar aparatı daha mantıklı olursa bir model tavsiye edebilir misiniz.

Ayrıca tv ile sehpanın arasında kaç cm boşluk olması daha sağlıklı ve göze hoş görünür olur. Bilgi verebilir misiniz.
B
4 yıl
TÜRKNET DAVET KODU OLAN ?
Selamlar. Türknet davet kodu olan varsa paylaşabilir mi ?

Sanırım ben ve davet kodu sahibine bir ay internet ücreti ödemesi çıkmayacak.
B
6 yıl
BİLİR KİŞİ / G5
Selamlar...

Telefonum 13 Haziran 2018 tarihinde bilir kişi tarafından incelemeye alındı. Sonuç ne zamana çıkar ya da bu süreçten sonrasını nasıl takip etmeliyim, ne yapmalıyım.

Teşekkürler...
B
6 yıl
HANGİ ADSL FİRMASINI SEÇMELİYİM ?
Selamlar.

Malasef bulunduğum yerde fiber yok ve bu yüzden adsl kullanmak zorundayım. Şuanda vodafone 16 mbt kadar kullanıyorum ama hizmetlerinden dolayı memnun değilim (50tl)

Sizin önereceğiniz fiyat , hizmet vs . adsl e göre değerlendirmek istiyorum.

Saygılar...
B
7 yıl
YARDIM ! PSN ŞİFREMİ UNUTTUM
Selamlar...

Yaklaşık 1 yıl kadar önce almış olduğum assasinscreed sec hesaplı şifremi unuttum.
oyunun pri sahibini bilmiyorum. oyun ps4 ümde yüklü ve şifresi değişmemiş. girip oynayabiliyorum. yalnız çıkış yapacağım ve yakın arkadaşım oynaması için şifreleri vermek istiyorum. oyunun ilk sahibi değilim ve malesef ilk mailini alan kişi de ben değilim. sistemde kayıtlı şifreleri görme gibi imkanımız ya da başka bir yol var mıdır ?
B
7 yıl
TAVSİYE MODEM ADSL 2 ?
B
7 yıl
UYUMLU LPG ? i30 GDI 1.6 OTOMATİK 2013
Selamlar...

Hyndai i30 Elite 1.6 Otamatik Benzinli 2013 Model aracım var. Yalnız şehir içi 12 litre benzin yakıyor. Artan benzin fiyatlarından (5.41) dolayı külfeti bir hayli arttı. 55. ila 60 krşa kadar yakıyor kilometrede. Brc sıvı lpg sistemden 4000 tl kadar fiyat aldım. Yalnız o da %25 kadar bir tasarruf sağlayacağını söyleyince vaz geçtim. Muhtemel fiyat 41 krş.
%50 tasarruf sağlayan bir sistemden bahsetti ki adını tam hatırlamıyorum, onun fiyatının da 6.500 ila 8.000 arası değiştiğini söyledi. Yılda 8500 km yapacağım bir araç için bana bu fiyat çok uçuk geldi. Sizin kullandığınız ya da tavsiye edeceğiniz, ekonomik olarak performans kalite sağlayabileceğini düşündüğünüz fikirlere ihtiyacım var.
B
8 yıl
Buzdolabı, Bulaşık, Çamaşır Makinesi Tafsiye ?
Arkadaşlar merhabalar öncelikle.

Allah nasip ederse 6 ay sonra evlenicem. Bu konulara çok uzağım. Fiyat performans acısından orta düzeyde tavsiye edebileceğiniz ürünler moddeller nelerdir.

Arçelik, Bosh Siemens Hotpoint Samsung vs vs

Yardımlarınızı bekliyorum.
B
10 yıl
YAY TAVSİYE ? ( FORD FIESTA 2010 MODEL 1.4 TDI )
Merhabalar arkadaşlar. Ford Fiesta 2010 Model 1.4 TDI araç aldım. İlk aracım olduğundan ve bilgi eksikliğimden dolayı sizden fikir almak için bu konuyu açtım.

Benden önce aracı kullanan arkadaş orjinal raylarını prestletmiş. Aslında görünüm olarak fena sayılmasada malesef kasislerden, engebeli yollardan geçerken araba çok sallanıyor vuruyor sürtüyor çok dikkat istiyor, arabada konfor adına hiçbirşey yok. Yayları açtırmak için amartisörcüyle konuştum açarım ama tekrar eski halini alır dedi, Sonuç yeni yay almakmış. Orjinal yaylarını alırsam leylek gibi olur diyorlar. benim istediğim sıfıra sıfır teker gözükmesede iki üç parmak boşluk gözükmesi. Sizin tavsiyeniz nedir. Önerileriniz nedir. Yay alınması gerekiyorsa marka model cm ebat verebilir misiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.