R

Yarbay
14 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
108 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 ay
5bin-10bin TL arası saat önerisi
Jacques Philippe’in bu 3 saati arasında kaldım. Markadan eminim ama saatler arasında kararsız kaldım. Saat teknolojileri de birbirine yakın fiyatlarda çok yakın.
Not: Hiç mavi kadranlı saatim yok. Güneşte yansıma konusunda nasıl?


https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/jacques-philippe/JPQGC0313X6/PD/


https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/jacques-philippe/JPQGC031336/PD/


https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/jacques-philippe/JPQGS351336LE/PD/
R
7 yıl
Anime cehennemi türkiye whatsapp grubu
Arkadaşlar anime ve manga hakkında konuşabileceğimiz bir grup kuruyoruz katılmak isteyenler pm atabilir grup kurallarna herkesin uymasını bekliyoruz.

Uygunsuz dil kullanımı
Spam gönderme
Genel taciz
Başka bir oyuncuyu lekeleme ve hakaret
Cinsel veya ihlal niteliğindeki saldırıların ifade edilmesi
Irkçı, siyasi, etnik veya ulusal nefreti teşvik etme veya ima etme
Bir kişiye dinine veya cinsel yönelimine göre saldırıda bulunma veya bu kişi kötü gösterme
Yasaktır.
R
9 yıl
wod ile geri dönmeyi düşünüyorum
selam arkadaşlar wod trial süresini oynadım gayet beğendim satın almak istiyorum ama malum şehir dışı öğrencilik ve euronun uçması yüzünden mümkün oldukça ucuza bulmaya çalışıyorum oyun ve oyun süresi almak için bildiğiniz güvenilir ve ucuz bir yer var mı?
R
9 yıl
Türkiyede neden hiç pawn shop yok??
hep merak etmişimdir açılsa tutar aslında neden hiç yok
R
9 yıl
:( kendimi nasıl geliştiririm?
Öncelikle 90 level paladin oynuyorum pve ve prot gidiyorum boost ile değil kendim kastım ilevel 506 yaptım güç bela oyundan gram zevk almamaya başladım aşırı güçsüz hissediyorum raidlere giriyorum arda kalan zamanlarda timeless isle takılıyorum 2 saat sıra bekliyorum giriyorum bir halt bilmiyorum yanımdaki tank iyi ise onun sırtından geçinip takılıyorum çoğu zaman ölüyorum zaten o ayrı mevzu genelde kick yiyorum ne yapacağımı bilmediğimden mal mal raidlerde kayboluyorum falan yok böyle bir oyunculuk. Neyse diyorum bari biraz pvp yapayım pvpde de üst baş yok gelip geçip kesiyolar girdiğim 7 taneden 1 tane zor kazanıyorum millet birsürü şey yapıyor ben neyin ne olduğunu nerden bulunacağını falan hiçbir halt bilmiyorum 2 ay oyun süresi aldım öylece boşa gidiyor :(


Not:Sylvanas realmindeyim
R
10 yıl
yurt hayatı iyi güzelde
öğrencilik yurtda iyi güzelde özel işler için yurt wifi kullanmak ne kadar sağlıklı bilmiyorum şimdi isteseler kim hangi sitelere girmiş rahat bulabilirler kendimi rahatsız hissediyorum ne yapsam?
R
10 yıl
uykum gelmiyor uyumam lazım acil yardım
ılık duş aldım
1 kase yoğurt yedim
3 kez malum işi yaptım
alkol aldım
3 saattir yataktayım
R
10 yıl
+18 seviyeli ingilizce whatsapp grubu (sadece ingilizce) (editi okuyun lütfen)
katılım şartımız +18 yaşında olması ve grup üyelerinin birbirine kırıcı sözler sarf etmemesidir grup 15 kişilik olacaktır ne koşulda olursa olsun sadece ingilizce konuşulacaktır ingilizcesini geliştirmek isteyen herkesi bekleriz

Önemli edit: Arkadaşlar alımlara bazılarını hala kabul ediyoruz grup yöneticisi ben değilim lütfen bana değil 3DG nickli üyemize ulaşın mesaj yazarken yaşınızı ve telefon numarasını direkt eklerseniz bizim için kolaylık olur geri dönemediğim arkadaşlar kusura bakmasın yoğunluktan iyi günler
R
10 yıl
kavga ettiğim arkadaşım kız arkadaşımı götürüyor
adamla 3 4 ay önce saçma sapan bişeyden kavga ettik kız arkadaşımla ayrıyız şu an ama adam kızla baş başa takılıyor çocukluk arkadaşıyız ayağına siz olsanız ne yapardınız ?
R
10 yıl
Konudışını 2ye ayıralım (Konudışı18+) ve (Konudışı 18-) olarak
böylesi herkes için uygun olur sanırım hem olgun kişiler 12-13 yaş muhabbetini çekmek zorunda kalmaz hemde 12-13 yaşındaki kardeşlerimiz burada yaş konusunda çekinmeden konu açıp konuşabilirler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.