B

Yüzbaşı
12 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
86 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
2 yıl
RTX 2060 sistem siyah ekranda kalıp kendini kapatıyor
RAM:GSkill 2*8 RipjawsV DDR4 3200Mhz CL16
SSD:Kioxia 500GB Exceria
Ekran kartı:MSI GEFORCE RTX 2060 VENTUS GP OC 6GB
Anakart:MSI H610M BOMBER
İşlemci:Intel Core i3 12100F
Sistemi daha yeni aldım 10 gün oluyor. Sistem mavi ekran vermedi siyah ekranda kaldı. Geçen de bu ekran beyaz olarak çıkmıştı bir süre, Discord üzerinden arkadaşlarımın sesi vs geliyor sonra tamamen gidiyor. Ayrıca bazen bilgisayar açılışta yeşil çizgi çıkarıyordu, driverdan kaynaklı olduğunu düşünerek DDU ile kaldırıp güncel driver kurdum. Bu çizgi tekrar denk gelmedi.
BIOS güncel ve XMP aktif. Windows bellek tanımlayıcısıyla test yaptım sorun çıkmadı.XMP deaktif ettim sonuç değişmedi.
Dump dosyası: https://drive.google.com/file/d/1pdm4UPh6S3zAUAljoykruI8g96IJFDDW/view
B
2 yıl
Sıfır A33 Mü İkinci El iPhone X Mi ?
Sıfır A33 mü almalıyım yoksa ikinci el iPhone X mi ? Telefonu sosyal medya ve fotoğraf için kullanıyorum, oyun amacım yok aşırı yoğun bir kullanımım da yok aşırı kararsız kaldım.
B
2 yıl
VDSL\u0027de modem artık verilmiyor mu ? VDSL tavsiye
Arkadaşım internet alacak TurkNet ile ve bir firma ile daha görüştü ancak VDSL modem satın almalarını iletmişler artık VDSL modem verilmiyor mu? Fiberde olduğu gibi +10 TL ücrete vs ayrıca altyapısı 75 Mbps kaldırıyor öneri sağlayıcınız var mı?
B
3 yıl
Razer Seiren X 499 TL
Bu fiyata gayet iyi geldi alınabilir. Ekstradan +10 TL kargo ücreti var.

https://www.itopya.com/razer-seiren-x-masaustu-kablolu-siyah-mikrofon/#product-tabs
B
3 yıl
Teknobil nasıl 50 Mbps upload veriyor ?
Müşteri Hizmetlerini aradım 01/07'den itibaren geçerli olacağını evimde TT fiber varsa kullanabileceğimi söylüyor bu sağlayıcı bu kadar uploadı nasıl verebiliyor eğer bu sağlayıcı verebiliyorsa diğerleri neden veremiyor ?
< Resime gitmek için tıklayın >
B
3 yıl
Adresimde fiber mi var vdsl mi ve öneri iss
Merhabalar yeni eve taşınacağım şuan NetSpeed Fiber kullanıyordum. Taşınacağım yere baktığımda Türk Telekom FiberNet var gösteriyor. NetSpeed 100 Mbps kadar alabileceğimi saha dolabına 10 metre olduğumu aynı şekilde Gıbır ise 100 Mbps alacağımı vdsl olduğunu saha dolabına 10 metre oldugumu gösteriyor şimdi bende fiber mi var vdsl mi çok farkı olur mu ve 100 tl civarına önerebileceğiniz upload hızı yüksek bu bölge(Ankara Yenimahalle) için ping değerlerinin düşük olduğu bir iss öneriniz var mı ? Teşekkür ederim.

Edit: Netspeed müşteri hizmetleri ile görüştüm vdsl var dediler. Binaya kadar fiber geliyormuş binadan daireye bakır kablo. İSS önerilerinize açığım.
B
3 yıl
1500 TL Masa ve Koltuk Önerisi.
Merhabalar 1500 TL gibi bir bütçem var bununla koltuk ve masa alacağım. Masanın üzerinde çift monitör klavye mouse olacak standart kurulum. Bilgisayar başında da uzun saat geçirdiğim için ergonomik bir koltuk arıyorum önerileriniz için teşekkürler.
B
4 yıl
Prime paket yükseltme hakkında
Prime 15 Tarifesine geçmeyi düşünüyorum istediğim zaman prime tarifeleri arasında mesela Sosyal Medyalı 40 GB paketine sıkıntısız geçiş yapabilir miyim ? TT müşteri hizmetlerini aradım birisi sıkıntı olmaz rahatlıkla geçersiniz dediği diğeri iste 109 TL yerine 139 TL ödersiniz yeni gelen kampanyasından yararlanamazsınız dedi. Bilen birisi aydınlatabilir mi ? Ben yükseltmekte sıkıntı yok diye biliyorum ama içime kurt düştü. Teşekkürler.

Edit: Yazım yanlışı
B
4 yıl
Memnun olan bir kişi mi yok ?
Netspeed 50 Mbps fiber kullanıyorum. Türk Telekom altyapısı mevcut onun üzerinden genel olarak sıkıntım olmuyor ancak fiyatı 100 TL. TürkNet 85 TL'ye 100 Mbps kampanyası çıkarmış altyapımda destekliyor zaten binada SuperOnline hariç hepsinin fiber altyapısı mevcut geçiş yapsam sıkıntı yaşar mıyım ? Çok arada kaldım, teşekkürler.
B
4 yıl
75 TL\u0027ye daha iyi paket var mı ?
Şuan Vodafone kullanmaktayım 75 TL'ye 15 GB bir RED tarifesi + Gamer Paket kullanıyorum sınırsız Youtube verdiği için. Sabit bir bağlantım yok aylık Youtube'dan vs toplam veri alışverişim 90 GB bulduğu oluyor ortalama 30-50 GB tarifem bitmek üzere +10 TL zamla ve +2 GB ile bu şekilde devam edebiliyorum, Vodafone internetinden genel olarak memnun sayılırım. Daha karlı bir paket var mı benim geçebileceğim ? Yoksa el mecbur buna devam edeceğim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.