S

Firma Yetkilisi
07 Mart 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
257 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Mouseların Bukalemunu: SteelSeries Rival 5
SteelSeries yepyeni gaming mouse deneyimi için Rival 5'i sunuyor.

Rival 5 Ön Siparişe Özel Hediyesi ile!

< Resime gitmek için tıklayın >

Oynadığınız her oyuna hakim olun. Rival 5, en çok yönlü hassas oyun faresidir. Yıldırım hızındaki reaksiyonlu oyunlar için tasarlanmış özel hızlı işlem değiştirme anahtarımız dahil olmak üzere 9 programlanabilir tuşu oyununuza uyacak şekilde özelleştirin.


< Resime gitmek için tıklayın >

TrueMove Air Sensörü
Gerçek 1'e 1 izleme, 18.000 CPI, 400 IPS, 40G hızlanma ve eğim izleme özeliklerine sahip PixArt ile birlikte geliştirilen özel bir gerçek 1'e 1 izleme sensörü sayesinde açılı düşmeler, eğimli çarpmalar ve sert vuruşlar sırasında istenmeyen takibi ortadan kaldırabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

9 Programlanabilir Düğme
Her düğme tamamen özelleştirilebilir olup bunlara en önemli kısayol tuşları atanabilir. 5 düğmeli hızlı aksiyon yan panel düzeninde, kavrama seviyeniz azalmadan hızlı ve verimli oyun içi aksiyonları gerçekleştirmek için bir basma butonu mevcuttur.

HEMEN SATIN AL


< Resime gitmek için tıklayın >

Yeni Nesil Golden Micro IP54 Düğmeler
80 milyon tıklamaya dayanıklılığı onaylı, geliştirilmiş toz ve suya dayanıklı düğmeler, en zorlu koşullarda bile kusursuz tıklama imkanı sunar, çift tıklamaları önler ve üst seviye atışlar yapmanızı sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Süper Gözenekli Kablo
Hızlı vuruş ve hareketler en yüksek oyun performansı için vazgeçilmezdir. Tamamen yenilenmiş yumuşak mikrofiber gözenekli kablomuz, daha düşük sürüklenme olanağı sunar ve daha hafif olmasıyla kritik atışlarda destek sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

85g Rekabetçi Ağırlık
Farenin hafif, hızlı, dayanıklı ve yüksek performanslı olmasını sağlayan gelişmiş mühendislik özellikleri ekstra ağırlık gerekmeksizin birinci sınıf fare özelliklerinden faydalanmanızı sağlar, böylece saatlerce kesintisiz ve konforlu bir şekilde oyun oynayabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >


HEMEN SATIN AL


SteelSeries GG
10 bölgeli RGB aydınlatma özelliğine sahip etkileyici, kullanımı kolay ve sezgisel SteelSeries GG Engine Uygulamalarına erişin. Discord ve diğer uygulamalarda sohbet bildirimleri, oyun içi etkinlikler ve çok daha fazlası mevcuttur.

< Resime gitmek için tıklayın >



Rival 5 Ön Siparişe Özel Hediyesi ile!
S
4 yıl
SteelSeries\u0027ten Devrim Niteliğinde Yeni Ürünler
SteelSeries'ten Devrim Niteliğinde Yeni Ürünler
SteelSeries oyuncular için yepyeni ürünlerini duyurmaya devam ediyor! 400 saate kadar kablosuz kullanım sağlayan Rival 3 Wireless, eş zamanlı kullanım için özel tasarlanan Arctis 9 ve oyun alanında geniş bir alan yaratmak isteyenlerin tercihi Qck Prism 3 XL sizinle!


RIVAL 3 WIRELESS
Ya 400+ saatlik pil ömrü, 60 milyon tıklama anahtarı, ultra düşük gecikme süresi, çift kablosuz özelliği, RGB bildirimleri ve 18.000 CPI sensörüyle kablosuz bir Rival 3 yapsalardı? 😅😆
SteelSeries yaptı. 👀

Rival 3 Wireless'a Hemen Sahip Ol!

Yıl Boyu Pil Ömrü
Devrim niteliğindeki enerji verimli teknoloji, bir yıl veya daha uzun süre kesintisiz kullanım için sektörde öncü 400 saatin üzerinde pil ömrü sağlar. Artık pilinizi değiştirmek zorunda kalmadan oyun içindeki her önemli anı güvenle oynayabilirsiniz.

Quantum 2.0 Dual Wireless
Tamamen yeni, enerji verimli kablosuz bağlantı, 2.4 GHz üzerinden ultra hızlı oyun sınıfı kablosuz bağlantı esnekliği ve PC, Mac, dizüstü bilgisayarlar ve dahasında anında eşleştirme için kullanışlı Bluetooth 5.0 bağlantı sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ultra Düşük Gecikme
Tamamen yeni kablosuz teknolojimiz neredeyse sıfır gecikme için tasarlanmıştır ve fare verilerini kablosuz olarak 2 Mbps gibi inanılmaz bir hızla iletir. Otomatik kanal optimizasyonu, kablolu bir farenin kararlılığını sağlar, böylece takip piksellerini asla kaçırmazsınız.

TrueMove Air Optik Oyun Sensörü
Özel 18.000 CPI, 400 IPS, 40G sensör hem 2.4 GHz hem de Bluetooth modlarında sınıfının en iyi performansını sağlamak için PixArt ile birlikte geliştirilmiştir. Böylece yüksek yoğunluklu durumlarda güvenilir bir şekilde hassas atışlar yapabilir ve hareket halindeyken inanılmaz performansın keyfini çıkarabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

RGB Bildirimleri
Konturlu kaydırma tekerleği LED'i, pil uyarıları ve oyun içi bildirimler için önemli RGB ışık efektlerini görüntüler.

Dahili Bellek
Hareket halindeyken ve birden fazla cihaz arasında geçiş yaparken yazılımdan bağımsız rahatlıktan faydalanmak için bilgi alışverişi hızını, tuş atamalarınızı ve 5 adede kadar CPI'yi doğrudan fareye kaydedin.

< Resime gitmek için tıklayın >

ARCTIS 9
Yeni Arctis 9 ile tanışın: oyun için yüksek performanslı 2,4 GHz kablosuz bağlantı, diğer her şey için Bluetooth bağlantı.👍

Arctis 9'a Hemen Sahip Ol!

Kayıpsız 2.4 GHz Kablosuz Kulaklık
Son derece düşük latens özellikli 2.4 GHz sessiz kablosuz bağlantı sayesinde hem PC'de hem PlayStation'da gecikme yaşamazsınız.

Eş zamanlı Bluetooth
Hem müziğinizi hem de oyun müziğini aynı anda dinleyin! Aramalar, müzik ve VoIP sohbeti için Bluetooth üzerinden Arctis 9'u mobil cihazlara bağlayın ve oyunlarınızı aynı anda kayıpsız şekilde 2.4 GHz netlikle dinleyin

< Resime gitmek için tıklayın >

Her Ayrıntıyı Ortaya Koyacak Şekilde Ayarlandı
İmza niteliğindeki Arctis sesi, ses avantajı için her ayrıntıyı duymanıza olanak tanıyarak hem zayıf hem de kritik oyun içi sesleri vurgular.

Discord sertifikalı Mikrofon
ClearCast mikrofon, üstün gürültü önleme ve ses netliği için uçak taşıyıcı gemi mürettebatı tarafından da kullanılan çift yönlü bir tasarım kullanır.

< Resime gitmek için tıklayın >

+20 Saat Pil Ömrü
Optimize edilmiş pil sayesinde, +20 saate kadar aralıksız kablosuz kullanım sağlayarak tüm gün ve gece boyunca tek şarj ile çalışabilirsiniz.

Kulak İçi ChatMix Kontrolü
Oyununuzu duraklatmadan, oyun ve sohbet sesinizi dengeli şekilde kulaklığınızdan alabilirsiniz.

DTS Headphone:X v2.0
DTS Headphone:X v2.0, bilgisayar için son derece doğru surround ses için konumsal ipuçları sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

QCK PRİSM CLOTH 3XL
Oyun dünyasının en çok satan mousepadi, 3XL boyunda çok yakında Türkiye'de!

Qck Prism 3XL Hemen İncele!

Oyun dünyasının en çok satan mousepadi büyüdü
Savaşın ortasında bir daha asla fare izleme alanından kaçmayın. Efsanevi QcK mousepad, artık tüm oyun çevre birimleriniz için eksiksiz RGB masaüstü kapsamı sağlar.

Savaş alanını aydınlat
SteelSeries Engine yazılımı kişiselleştirmeyi kolay ve sezgisel hale getiren Engine Apps cephanesinin kilidini açıyor. Karmaşık aydınlatma efektlerini saniyeler içinde oluşturmak için 2 bölgeli RGB arka aydınlatmanın tüm gücünü ortaya çıkarın.

< Resime gitmek için tıklayın >

Asla Kaymayan Taban
Dayanıklı, kaymaz kauçuk taban rekabetçi oyunlar için istenmeyen hareketleri önler ve daha sağlam platform sağlar.

Kesin Mouse Doğruluğu
En iyi mouse sensörü üreticileri tarafından test edilen mousepad, yüksek lif sayısı ve pürüzsüz yüzeyiyle hem optik hem de lazer sensör kullanan mouseların izleme doğruluğunu artırmaktadır.

QcK Prism Boyut Tablosu
Masa boyutunuz için mükemmel mousepad'i seçin.

M: 320 x 270 mm x 4 mm (12,6 x 10,6 inç)
XL: 900 x 300 mm x 4 mm (35,4 x 11,8 inç)
3XL: 1220 x 590 mm x 4 mm (48 x 24 inç)


< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
EFSANENİN EVRİMİ; STEELSERIES SENSEI TEN
EFSANENİN EVRİMİ
Adından oyun mouselarının kralı olarak bahsettiren SteelSeries Sensei, meşhur tasarımı ve performansı ile mücadeleci mouse standardını belirledi.
Tercih edilen şekil ve tüm yapısal yükseltmelerle Sensei Ten, mükemmel performans için geliştirildi.

HEMEN SAHİP OL

< Resime gitmek için tıklayın >

TRUEMOVE PRO
SteelSeries ve PixArt tarafından şimdiye kadar görülmüş en iyi hassasiyet ile herhangi bir mousepad üzerinde en iyi performans için özel olarak tasarlanmıştır.

SteelSeries Sensei Ten CS:GO İncelemesi


< Resime gitmek için tıklayın >

Performans için Dengelendi
Unreal 18.000 CPI, 450 IPS ve 50G ivme ile TrueMove Pro sensörü, piyasadaki diğer sensörlerden daha iyi takip sağlamak için özel olarak optimize edilmiştir,
aldığınız nişan her zamankinden daha hassastır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Takip
TrueMove Pro'nun hassas kaydırma özelliği, mouseunuzu yukarı kaldırarak ve eğik açılarla geri yerleştirerek yeniden konumlandırırken,
hatta uzun süren oyun deneyimlerini sırasında bile kaydırma hatalarını ortadan kaldırarak tutarlı kalır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Efsanevi Şekil ve Performans
Sensei'nin şekli daima aynı kalır, ama asla öncekini taklit etmez. Orijinal Sensei'in beğenilen çok yönlü şekline sadık kaldık:
internette gezinmeden, uluslararası turnuva zaferlerine kadar mouseunuzu istediğiniz gibi tutmanızı sağlayan yapı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Mekanik Anahtarlar ile 60 Milyon Tıklama Ömrü
Standart tek yay yerine, çift yaylı mekanizma dayanıklılığı ve performansı artırır, ilk tıklamadan 60 milyonuncuya kadar net tıklama hissi sunar.

< Resime gitmek için tıklayın >

Hiper Dayanıklı Yapı
Mühendislik harikası tasarım, en iyi kalite polimer yapısı ile aşınma ve yıpranmaya dayanıklı. Sağlamlığıyla öne çıkan malzeme,
aynı zamanda el yorgunluğunu azaltan hafif formunu koruyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Tümleşik Bellek
Tarama oranınızı, tuş atamalarınızı ve5tercihe kadar CPI ayarlarınızı mouse üzerine kaydetmenizi sağlar.
8 Programlanabilir Tuş
Geliştirilmiş performans için özel makrolar ve anahtar bağlamaları ile oyun içi kurulumunuzu optimize edin.
Özel Mat Doku
Üst düzey dayanıklı matın dokusu, ipeksi yumuşaklık hissi için üretildi.

HEMEN SAHİP OL

< Resime gitmek için tıklayın >

SteelSeries Sensei Ten CS:GO İncelemesi


Önerilen Tutuş Stilleri
Sensei Ten'in çok yönlü şekli, oyuncuya en yüksek konforu vermek için tasarlanmıştır. Pençe, parmak ucu veya avuç içi tutuş;
hangisini tercih ediyorsanız edin, özel şekil uzun süreli oyun deneyimleri için mükemmel konfor sağlar.

< Resime gitmek için tıklayın >

FPS OYUNLARINDA BİR ADIM ÖNE GEÇ
Tüm yüzeylerde en iyi kaydırma sunan Sensei Ten ile aldığınız nişan her zamankinden daha hassas.
En üst düzey sensör kalitesi ve yüksek IPS değeri ile FPS oyunlarında yeni silahınız Sensei Ten 👍

SteelSeries Sensei Ten CS:GO İncelemesi


HEMEN SAHİP OL


< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
SteelSeries\u0027ten Mekanik Klavyede En Üst Basamak; Apex Pro ve Apex 7
SteelSeries Apex 7 / Apex Pro Mekanik Gaming Klavye
MEKANİK KLAVYELERDEKİ BİR ÜST BASAMAK.


Apex Pro; mekanik klavyelerin ilk bulunuşundan itibaren geçen 35 sene içerisinde ki en büyük basamaktır. Her tuş ister oyun olsun, ister iş ya da başka birşey için tercih ettiğiniz hassasiyet seviyesine göre ayarlanabilmektedir.

APEX 7 İncele

APEX PRO İncele

< Resime gitmek için tıklayın >

OLED Akıllı Ekran
Entegre edilmiş komuta merkezi ayarları düzenlemek, profilleri değiştirmek ve yeni güncellemeleri anında görmek için işe yarar bilgileri gösterir. Uğraştığınız şeyden tab ile çıkmak yerine bırakın klavyeniz size önemli detayları göstersin. Her iki üründe de Oled Akıllı Ekran bulunmaktadır.

< Resime gitmek için tıklayın >

ÖZEL MAKROLARI KAYDEDEBİLİRSİNİZ! 5 AYRI PROFİLDE PRISM EFEKTLERİ KONTROLÜ PARMAK UCUNUZDA.


Dayanıklı Mekanik Oyuncu Tuşları
Aşırı hızlı ya da istediğiniz tuş tipi seçeneği ile 50 milyon tıklama garantisi verir. Apex 7; Red Switche, Apex Pro ise Ayarlanabilir OmniPoint Mekanik Switche sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Uçak Sınıfı Aliminyum Alaşım
Her iki ürün de, seri 5000 metal yapısı ömür boyu kırılmaz dayanıklılık ve sağlamlık için üretilmiştir. Bu da diğer yüksek seviye ekipmanların arasında onları, en sağlam klavye haline getiriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özel Magnetik Bilek Desteği
Kolay takılması ve dayanıklı olması için basit bir magnetik çözüm ile birlikte mükemmel bir klavye aksesuarı haline gelmiştir. Tam avuç içi desteği, sürekli yumuşak dokunuş hissiyatı ile istediğiniz kadar oyun oynayabilir ya da yazı yazabilirsiniz. Her iki ürün de, aynı bilek desteğine sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özel Multimedya Kontrolleri
Tıklanabilir metal tekerlekli tuş ve medya tuşu, sesi ayarlayabilmenize olanak sağlar. Her iki üründe de bulunan bu medya tuşları ile ayrıca parlaklık değiştirme, geri sarma, geçme, durdurma gibi birçok ayarlamaları tek bir tuş ile kontrol altına alabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Her Tuş için Dinamik RGB Aydınlatma
Milyonlarca renk seçeneği ve tepkili yazı efektleri ile nihai setinizin tasarımcısı haline gelebilirsiniz. Gelmiş geçmiş en harika set için diğer SteelSeries ürünleriniz ile senkronize edebilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Apex 7'nin Apex Pro'dan Farkları Neler?
Apex 7'nin anahtar tipi hariç diğer tüm özellikleri Apex Pro ile aynıdır. Apex Pro patentli ayarlanabilir OmniPoint mekanik anahtarlara sahipken Apex 7 kırmızı mekanik oyuncu anahtarlarına sahiptir. Ayrıca Apex 7 Türkçe tuş dizilimine sahiptir. Apex Pro ise İngilizce tuş dizilimde üretilmiştir.

APEX 7 Hemen İncele

APEX PRO Hemen İncele


Her iki ürünün de enter tuşu büyüktür.


S
4 yıl
SteelSeries Yeni Ürünlerini Duyurdu - GLOW UP
GLOW UP
SteelSeries'in üstün performanslı en yeni ürünleri, uygun fiyatla sizinle.

APEX 5
HEMEN SAHİP OL

< Resime gitmek için tıklayın >

Hibrid Mekanik Oyun Anahtarları
Membran anahtarın kombine pürüzsüzlüğüne eklenmiş ekstra dayanıklılık, mavi mekanik anahtarın performansı ve tatmin edici dokunsal tıklaması ile iki seçenek arasında kalmazsınız.

< Resime gitmek için tıklayın >

OLED Akıllı Ekran
OLED ekranınızı en sevdiğiniz gif'lerle, anlık oyun bilgilerinizle, Discord mesajlarınızla, ayarlarınız ve dahasıyla özelleştirin.Uçak Sınıf Alüminyum Alaşım

< Resime gitmek için tıklayın >

Uçak Sınıf Alüminyum Alaşım
5000 serisi metal çerçeve, ömür boyu kırılmaz dayanıklılık ve sağlamlık için üretilmiştir. Bu özellik, klavyenin üst düzey oyuncu masalarının ana bileşeni haline getirir.

< Resime gitmek için tıklayın >

RIVAL 3
HEMEN SAHİP OL

< Resime gitmek için tıklayın >

Hiper Dayanıklı Materyaller
Mühendislik harikası, en iyi kalite polimer aşınma ve yıpranmaya dayanıklı, hafif 77g ağırlık el yorgunluğunu azaltır.

< Resime gitmek için tıklayın >

TrueMove Core Optik Oyun Sensörü
Birebir takip ile hassas performans için PixArt ve SteelSeries tarafından tasarlanan sensör, farenin hareketlerini doğrudan ekrana yansıtır.

< Resime gitmek için tıklayın >

Göz Alıcı RGB Aydınlatma
Yeniden tasarlanan aydınlatma, diğer SteelSeries ürünleriyle senkronize edilebilen, reaksiyonlara veya oyun içi etkileşimlere tepki gösteren ve 16.8 milyon renk yansıtan 3 bölge sunar.

< Resime gitmek için tıklayın >

APEX 3

HEMEN SAHİP OL


< Resime gitmek için tıklayın >

IP32 Su Geçirmez
Sıvı dökülmelerinde meydana gelebilecek hasarı önlemek için ekstra dayanıklılık ile tasarlandı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ultra Sessiz Oyun Anahtarları
Düşük sürtünme ile sessiz kullanım ve eşsiz dayanıklılık, performans garantili 20 milyon taş basımı.

< Resime gitmek için tıklayın >

Kaliteli Manyatik Bilek Desteği
Kolay ve güvenli manyetik eki ile tam el içi desteği, dayanıklı yumuşak dokusuyla en üst düzey konfor.

< Resime gitmek için tıklayın >
S
4 yıl
SteelSeries Arctis 1 Wireless ile Her Yerde Oyna!
ARCTIS 1 WIRELESS
4 Farklı Yerde Kablosuz Güç
PC'den PS4'e, Nintendo'dan Android'e geçiş yapan Arctis 1 Wireless ile her yerde oynamaya hazırsın.
SteelSeries Arctis 1 Wireless, 40 mm sürücülerden oluşmaktadır. Empedans tarafında 32 ohm
empedans sunuyor ve frekans kanadında ise 20 ile 20.000Hz arası frekans tepkisi sunuyor.

ÜRÜNE SAHİP OL


< Resime gitmek için tıklayın >

EVDE OYUN
Eşleştirme yok, zorluk yok. PC ve PS4'te kayıpsız, ultra düşük gecikmeli ses ve sohbet için oyun sınıfı 2,4 GHz kablosuz özelliğe sahiptir.

< Resime gitmek için tıklayın >

YOLDAYKEN OYUN
Hareket halindeyken aynı kablosuz ses ve sohbet deneyimi için Nintendo Switch veya Android telefonunuzla
kompakt USB-C kablosuz donanım kilidini kullanarak her yerde oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Ödüllü Arctis 7 ile aynı hoparlör sürücülerine sahip olan Arctis 1 Wireless, size ses avantajı sağlamak için
ince detayların altını çizen, aynı imza Arctis ses kalitesine sahiptir.


< Resime gitmek için tıklayın >

Çıkarılabilir ClearCast Mikrofonu
Discord onaylı çift yönlü mikrofon, üstün ses yalıtımı sağlar; böylece sesiniz net ve doğal olur. Mikrofon, hareket halindeyken de çıkarılabilir!

Çelik Takviyeli Kafa Bandı
Arctis 1 Wireless hafif ve dayanıklı kalırken, tüm kafa boyutlarına uyacak şekilde kolayca ayarlanabilen çelik takviyeli
bir kafa bandı ile esnek ve dayanıklı şekilde üretildi.

Kontrol Parmaklarınızın Ucunda
Ses seviyesini ayarlayın, mikrofonu kapatın ve kulaklığınızı uygun kulaklık kontrolleriyle oynatın / duraklatın.

< Resime gitmek için tıklayın >

İhtiyaca Göre Kablolu Kullanım
Xbox kontrol cihazlarına ve 3,5 mm bağlantısı olan herhangi bir cihaza kolayca takmak için kullanılan evrensel
bir kablonun esnekliği sayesinde asla bağlanmama konusunda endişelenmeyin.

< Resime gitmek için tıklayın >
ÜRÜNE SAHİP OL

Reklam filmimizi aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=FDQLudGFkuk
S
5 yıl
SteelSeries\u0027ten Yeni Klavyeler; Apex Ailesi
Yeni Apex Çizgisi
MEKANİK KLAVYELERDE Kİ BİR ÜST BASAMAK.


Apex Pro mekanik klavyelerin ilk bulunuşundan itibaren geçen 35 sene içerisinde ki en büyük basamaktır. Her tuş ister oyun olsun, ister iş ya da başka bir şey için tercih ettiğiniz hassasiyet seviyesine göre ayarlanabilir.

APEX 7 İncele
APEX PRO İncele

< Resime gitmek için tıklayın >

OLED Akıllı Ekran
Entegre edilmiş komuta merkezi ayarları düzenlemek, profilleri değiştirmek ve yeni güncellemeleri anında görmek için işe yarar bilgileri gösterir. Uğraştığınız şeyden tab ile çıkmak yerine bırakın klavyeniz size önemli detayları göstersin.

< Resime gitmek için tıklayın >

ÖZEL MAKROLARI KAYDET. 5 AYRI PROFİL PRSIM EFEKTLERİ KONTROL ET.


Dayanıklı Mekanik Oyuncu Tuşları
Aşırı hızlı ya da istediğiniz tuş tipi seçeneği ile 50 milyon tıklama garantisi verir.

< Resime gitmek için tıklayın >

Uçak Sınıfı Aliminyum Alaşım
Seri 5000 metal yapısı ömür boyu kırılmaz dayanıklılık ve sağlamlık için üretildi ki bu da diğer yüksek seviye ekipmanlar arasında onu en gözde hale getiriyor.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özel Magnetik Bilek Desteği
Kolay takılması ve dayanıklı olması için basit bir magnetik çözüm ile birlikte mükemmel bir klavye aksesuarı. Tam avuç içi desteği, sürekli yumuşak dokunuş hissiyatı ile istediğiniz kadar oyun oynayabilir ya da yazı yazabilirsiniz.

< Resime gitmek için tıklayın >

Özel Multimedya kontrolleri.
Tıklanabilir metal tekerlekli tuş ve medya tuşu sesi ayarlayabilmenizi ve ayarlar yapmanıza olanak sağlar : Parlaklık değiştirme, geri sarma, geçme, durdurma ve daha fazlası hepsi bir tuş dokunuşunda.

< Resime gitmek için tıklayın >

Her Tuş için Dinamik RGB Aydınlatma.
Milyonlarca renk seçeneği ve tepkili yazı efektleri ile nihai setinizin tasarımcısı haline gelin. Gelmiş geçmiş en harika set için öbür SteelSeries ürünleriniz ile senkronize edin.

< Resime gitmek için tıklayın >

Apex 7'nin Apex Pro'dan Farkları Neler?
Apex 7'nin anahtar tipi hariç diğer tüm özellikleri Apex Pro ile aynıdır. Apex Pro patentli ayarlanabilir OmniPoint mekanik anahtarlara sahipken Apex 7 tercihinize göre kırmızı mavi ya da kahverengi mekanik oyuncu anahtarlarına sahiptir.

APEX 7 İncele
APEX PRO İncele


DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.