M

Yüzbaşı
08 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
3 yıl
Dreambox 800hd se hiç açılmıyor
Merhaba Dreambox klon cihazım bugün birden kapanmış şu an prize takınca ne ekranında bir şey gözüküyor ne fanı dönüyor. Hiç bir şey olmuyor. Ne yapabilirim?

Edit: Başka bir 12v 0.9a adaptörle denedim cihaz açıldı. Yeni adaptör alacağım heralde 12v 3a mı olması gerekir?
M
3 yıl
Güvenilir Tuşlu Telefon Alma
Merhaba, Samsungun b350, 1205y veya Nokia 515 gibi modelleri internette satanlar var ancak yorumlarda imei numarası uyuşmuyor ya da kayıtlı çıkmadı gibi yorumlar var. Güvenli bir şekilde bu telefonları nasıl alabilirim telefoncuya gidip mi almak lazım?
M
4 yıl
Faturadaki Diğer Ücretler
Merhaba, ttnet internet faturamda her ay 11 tl diğer ücretler olarak gözüküyor bu ne ücreti nasıl öğrenirim?
M
4 yıl
Modeme bağlanamıyorum
Merhaba, daha önceden modeme rahatlıkla bağlanabildiğim yerde artık çok zor bağlanıyorum. Bağlansam bile internete giremiyorum. Bazen modemin yanında bile android cihazımla bağlantı kuramıyorum. Sorun telefonda mı yoksa modemde mi nasıl anlayabilirim?
M
4 yıl
Sistem için yorum bekliyorum
M
5 yıl
İkinci el plazma tv
Merhaba arkadaşlar, ikinci el plazma tv almak mantıklı mı ne düşünüyorsunuz bu konuda?
M
6 yıl
Üniversitede okuyup ösym\u0027de lise öğrencisi olarak gözükmek
Merhaba arkadaşlar eğer üviversite öğrencisiyseniz ve ösym sisteminde lise öğrencisi olarak gözüküyorsanızhttps://ais.osym.gov.tr/ buradan giriş yapıp Eğitim Bİlgilerim kısmında güncelle'ye basın düzelsin.
M
6 yıl
Taahhüt Bitti
Türk telekom faturalı taahhütlü kullanıyordum taahhütüm bitti. Fatura fiyatı da baya yüksek geliyor. Bana uygun ucuz tarifeleri nederen bulabilirim? Türk Telekom da aramıyor.
M
7 yıl
Giriş seviyesi tavsiye
Merhaba arkadaşlar giriş seviyesi ucuz bi telefon tavsiye eder misiniz? 5 ya da 5.5 inç ekranı olabilir.
M
7 yıl
Sahibinden\u0027deki çok uygun fiyatlı laptoplar
Merhaba arkadaşlar, konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın. Bazen denk geliyor, Sahibinden üzerinden 10 bin tllik bir bilgisayarı 2 bin tlye satıyorlar. Hatta dell xps modeli bu aralar sık sık denk geliyor. Hatta aynı resimlerle. Get ilanı olur mu dediğim zaman da aldığım cevap genelde aynı oluyor: acil nakte ihtiyacım var elden ya da havale olur. Bunu şikayet etmenin bir yolu var mıdır?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.