K

Yüzbaşı
01 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
83 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
geçen yıl
Yks için bu ihtiyara bir yardım
Merhaba arkadaşlar,
Matematik ana dallı bir bölüme girmek istiyorum. En son sınava 1989 yılında girmiştim.
2020 ya da 2021 (tam emin değilim) yılı sınavını pandemi boşluğunda ev ortamında yapıp orta öğretim başarı puanı hariç 300 civarı bir puan almıştım. 19 matematik netim vardı doğru hatırlıyorsam. Tabi ki fen ve Türkçe de önemli, farkındayım.

Bana kitap ve YouTube kanalı önerecek olan var mı?

Şenol hoca var. Daha önceden fark edip abone olmuştum. Hiç bir soruma cevap vermedi maalesef. Amacı eğitimin dışına mı kaymış bilmedim. O yüzden sorulan sorulara cevap veren ilgili birler olursa sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
K
4 yıl
Wow için laptop
Merhaba arkadaşlar 1 2 gün içerisinde laptop alacağım. Amacım wow belki pubg oynamak, film vb seyretmek. Kafam allak bullak oldu. Windows ışletim sistemli, 16 gb ram, 4gb ekran kartı, ssd+hdd bulunan bir laptop istiyorum. 7000 in üstüne de çok çıkmak istemiyorum. Bilgisayarı oyun için alacağım ama, rengarenk de olsun istemiyorum.
Bana ne tavsiye edersiniz?
K
4 yıl
Wow oynamak için bilgisayar tavsiyesi
Merhaba arkadaşlar.
Corona sebebiyle eve tıkılan arkadaşlarımın gazıyla wow a geri döneceğim. Evde ikizlerim olduğundan ve korkudan imacim kutusunda beklediğinden, laptop almayı düşünüyorum. Wow ve belki pubg oynayacağım. Çocuklar kırarsa çok uzulmeyecegim ama, performans olarak da beni üzmeyecek uzun süre kullanabileceğim bir laptop arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
K
5 yıl
Çamaşır makinesi tavsiyesi
Merhaba, 9 yıllık bosch marka kurutmali çamaşır makinamız bozulunca, yeni solo makine araştırmasına girdik. Forumları dolaştıktan ve eşimin bazı markaları elemesinden sonra, bosch wat24480tr ve siemens wm12t480tr arasında kalmıştık. Fiyata göre karar verecektik. Dün boschta kampanya olduğu için, 2800 tl. Siemens 2950 tl fiyat aldık. Teknoloji marketlerden de fiyat alalım derken, samsung ww10n644rbw 3100 tl ve hoover dxoa611ahf3-11 2700 tl gördük ve kafamız karıştı. Özellikle hooverin 11 kilo 1600 devir fiyatı ve samsungun ecobuble teknolojisi aklımızı çeldi.

Siz akadaslardan ricam, seçim yapmama yardımcı olmanız.

Şimdiden teşekkürler.

Not: 2,5 yaşında ikizlerimiz var. Sık sık lekeli çamaşır yıkamak durumundayız. Bunun yanında bir kere giyilmis tshirt vb gibi şeylerin de ağır deterjan, uzun yıkamaya maruz kalmasını istemiyoruz.
K
11 yıl
Program Files(x86) kayboldu nasıl geri getirebilirim?
Merhaba,
windows 7 yüklü olan bilgisayarımda world of warcraft ın da içerisinde bulunduğu Program Files(x86) isimli klasör kaybolmuş. Wow oynayabiliyorum ama, hatalar alıyorum. Repair vb yapabilmek için klasöre ulaşmam lazım.
Nasıl yapabilirim?

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.