T

Yüzbaşı
20 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
75 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
2 yıl
Turknet Geçiş Deneyimimi Aktarıyorum
Konuyu benim gibi telekomdan geçmek için düşünen varsa ve ne kadar sürede geçiyor diye merak edenler için açıyorum. Deneyimlerimi aktaracağım. Normalde yazlık 6 aylık internet bağlatmıştık dairemize ve taahüdümüz 5 kasım itibariyle son buluyor. Kalmaya devam edeceğimiz için interneti devam ettirmek istedik ve hazırdaki xDSL numarasıyla geçişin daha mantıklı olduğunu düşündüğümden ötürü taahüt bitmeden bugun internet üzerinden forumdan aldığım random bir referans koduyla üyeliğimi başlattım.

Öncelikle websitesindeki arayüz çok basit. Temel bilgileri ve mevcuttaki TTNET abone numaramı yazarak üyelik tanımlamasını ve başvurusunu 31.10.2021 17:00 itibariyle yaptım.

Online işlemler üzerinden kimlik yüklemesini yapıp evrakları da imzalayıp beklemeye geçiyorum. Bakalım ne kadar süre sonra kurye teslim alacak evrakları.


1.ADIM WEBSİTESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU TARİHİ 31.10.2021 PAZAR GÜNÜ 17:00

2.ADIM TurkNet TARAFINDAN ARANDIM YARIN EVRAKLARI TESLİM ALACAKLARINI SÖYLEDİLER 01.11.2021

3.ADIM KURYE TARAFINDAN EVRAKLARIM TESLİM ALINDI 02.11.2021 16:00

4.ADIM SESLI ONAY ICIN 2 DEFA FARKLI PERSONEL TARAFINDAN ARANDIM ANCAK SANIRIM BİR HATA OLDU 2. ARAYAN ARKADAS 1. ARAYANDAN HABER DEĞİLDİ NEYSE SORUN YOK BEKLEMEYE DEVAM AKTİVASYON SÜRECİMİZ BUGUN 03.11.2021 17:03 İTİBARİYLE BAŞLADI

5.ADIM FINAL GERÇEKLEŞTİ. 5 EKİM CUMA İTİBARİYLE KULLANICI ADI VE ŞİFREM GELDİ. TAM TAAHÜT BİTİŞ GÜNÜMDE GEÇİŞ YAPILDI.

Genel olarak yorumum benim sanırım mevcutta hattım olması sebebiyle daha hızlı ve kolay bi şekilde geçişimi yaptılar. Ben açıkcası memnunum durumdan. Taahhüt olmaması beni en çok cezbeden yanı. Hızım normalde telekomda 24Mbit idi. Şuan testlerde 79Mbit alabiliyorum. Umarım ping konusunda da bu şekilde sorunsuz devam eder. Okuyanlarda konudan faydalanırlar umarım.

Ben forumdan bi arkadaşın referansını rastgele kullanmıştım siz de kullanmak isterseniz 1 ay ücretsiz internet için referans kodum MBJ44CF66QLG
T
6 yıl
Yeni Binaya Hat İçin Tavsiyeler
Bu işte çok acemi olduğum için tecrübeli arkadaşların bana vereceği bilgiler çok önemli şimdiden esirgemedikleri yardımlar için teşekkür edeyim Şimdi durum şöyle yeni bir eve taşınacağım daha doğrusu ağustos ayında olacak bu iş. Ancak apartman yani site 40 dairelik ve şubat sonu daireler teslim edilicek. Şuan ince kısımları ve bahçe düzenlemesi devam ediyor 2-3 daire hatta oturuyor bile. Ben daha taşınmadan ne gibi işlemler yapabilirim ki oraya taşındığımda internet bağlama süreci uzamasın. Mütaahitlede gerekli görüşmeyi yapabilirim yabancı değil. Bazı konularda bu bağlama işlerinin 1yılı bulabileceği söyleniyor böyle bi durum yaşamak istemiyorum. O yüzden altın değerinde benim için tavsiyeleriniz. Yaşadığım yer 90.000 civarı bir ilçe. Sorguda hipernet çıkıyor ev adresinden. Ayrıca mahalleyi gezdiğimde de 250mt uzakta bir TTNET FİBER İNTERNET yazılı kutu gördüm.
T
6 yıl
VDSL Modem Önerisi
Merhabalar VDSL bir modem almak istiyorum. 450TL bütçem var zorlamayla biraz ASUS Ac55U alabilirim. Tplinkin de ARCHER VR400 modeli bütçemde alınabilecek en üst seviye sanırım. Asusun misafir ağı oluşturma özelliği beni biraz ikna etti ancak hala karar veremedim sizce hangisi daha iyi ?
T
6 yıl
Başlangıç Seviyesi Hoparlör Önerisi
Merhabalar herkese. Ses sistemleri konusunda pek tecrübem yok. Yeni evleniyorum ve evimiz için Tvnin yanına bir de ses sistemi eklemek istedik. Burdan okuduklarımla biraz bilgi birikimim oldu ancak hala ne alacağım konusunda bir noktaya gelemedim. Avryi satın aldık Denon X1400. Ancak hoparlör olarak hiçbir fikrim yok ve kafam çok karışık. 2000TL şuanlık ayırabileceğim bütçe hoparlörlere. Kullanım alanı maksimum 15m2 olacak. Bu sistemi kullanacağım alan ise Bluray Film, Digiturk ve Müzik olacak. Heos desteğini de Abdye gidip geldikten sonra kullanabilirim oradan Heos hoparlör satın alıp. Bu anlatılanlar doğrultusunda Harman Kardon HKTS16 doğru bir seçim olur mu? Bu konuda beni yönlendirebilecek olan arkadaşlar fikirlerini belirtirse çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
T
7 yıl
Bazı Sitelere Girmeme Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Dün akşama kadar bir sıkıntı yoktu internetimde dün akşamdan itibaren mynet,sahibinden gibi sitelere girememeye başladım ancak youtube ve diğer sitelere bağlanma konusunda hiçbir sıkıntı yaşamıyorum. Bilgisayardan kaynaklı bir problem değil sanırım internet satın aldığım yerden yapılan bir engelleme. İnternetim yerel bir servis sağlayıcısından çatıdan antenle alıyorum. Online oyunlarada giremiyorum. Modem kapatıp açtım Dns değiştirdim ancak hiçbir şekilde ne telefondan ne bilgisayardan bu siteleri açamıyorum. Vpn kullandığımda ise girebiliyorum sitelere. Bunun çözümü nedir bilen varsa yardım edebilirse sevinirim.
T
7 yıl
Digiturk Kredi Kartıyla Üyelik İptali
Yaklaşık 2.5 yıllık üyeyim. Geçen yıl kredi kartı kampanyasıyla üyeliğimi uzatmıştım. Bu mayıs ayında bitti ve kapattırmak için aradım telefonda bir bayan türlü türlü laf oyunlarıyla işte efendim üyelik indiriminizi kaybetmeyin şöyle avantajlı paket sunucam şöyle size paket yapalım en son kredi kartına yine taksitle Giriş+Şampiyonlar+Spor Extra+Hd 952 lira gibi bir fiyat sundu. Aylık 80 lira civarında bi ücrete denk geliyor. Sonra devam etti haziran ayında ücretler yükselecek kesinlikle kapatıp yeni üyelik açtırırsam bu fiyatlara üyelik alamayacağıma yeni fiyatlarla 100 110 lira civarında fiyatlar ödeyeceğime dairbilgilendirdi beni. Ben de spor izlemeyi seven birisi olduğum için kabul ettim. Yeni paketler çıktı bildiğiniz gibi 79 TL ye yeni üyelere bana geçen ay satılan paketin çok daha fazla içeriğin bulunduğu. Ben de bunu görünce tabi bir hışımla aradım Digiturk M.H ni. Telefondaki arkadaşa kampanyayı öğrettim. Çünkü onun kredi kartına 79TL olan kampanyadan haberi yok bana aylık 99TL olan paketi diretiyor. Neyse beyfendi buldu websitesinden kampanyayı. Ama kampanya ekranlarında olmadığı için bir işlem yapamayacağını iletti. Ben de bunun üzerine bir şikayet sitesine yazdım. Hemen bugün geri dönüş yaptılar. Beklediğim gibi kesinlikle bir çözüm sunamadılar ve yine bir yerlere şikayet etmem doğrultusunda aynı yerden aranacağımı ve çözümün olmayacağını ilettiler. Yani biz size 79 liraya daha az içeriği sattık eski üye olmuşsunuz olmamışsınız umrumuzda değil. Yeni sistemde 25 lira bile ödeyenlerin izlediği kanalları izleyemiyeceğimi söylediler. Neyse özet şu Digiturk bu konularda kesinlikle müşterisinin memnuniyetine ve hizmet kalitesine önem veren bir firma değil. İş o parayı sizden koparıncaya kadar. Aman diyim 2 kere düşünün üyelik yaparken.Başlıkta da belirttiğim gibi varsa bu kredi kartıyla yapılan üyeliğin iptali yardımcı olursa sevinirim.
T
10 yıl
lg lb serisi kullananlar
lg 42lb730v almayı planlıyorum ne dersiniz bu ürüne kullanan var mı yada izleyenler ne derler bu ürün için. alınmalı mıdır?
T
10 yıl
5.1 mi Soundbar mı?
Arkadaşlar 500 600 tl bir bütçem var kullanıcağım oda küçük ve futbol maçları film izlemek için kullanıcam sizce soundbar mı tercih etmeliyim yoksa 5.1 mi?kriterlerim neler olmalı ne tavsiye edersiniz?
T
10 yıl
Futbol için hangisi
Arkadaşlar 1700 tl civarı bi bütçem var iki tv ye gözüm takıldı
1.sihttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE40H6270-40-in%C3%A7-102-cm-Ekran-3D-Full-HD-Smart-LED-TV,103452,465025,1272655.html?langId=-14
2.sihttp://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LG-42LB630V-42-in%C3%A7-107-cm-Ekran-Full-HD-SMART-LED-TV,103452,465025,1343743.html?langId=-14

tvler bunlar.Futbol yayını için hangisi daha uygundur ?Ya da var mıdır bunları boşver deyip başka önereceğiniz tv?
T
11 yıl
Kablolu İnterneti çoğaltma
Merhaba arkadaşlar. Internet kullanıyorum ancak internet odama tek kabloyla geliyor ve garip bi giriş yapıyorum yüksek hızlı internet bağlantısı falan garip şeyler.Odamda haliyle tek bilgisayardan kullanabiliyorum interneti.Bu giriş olayından dolayıda access point olayına girmeye yanaşamadım var mıdır bi çözümü çünkü hem telefondan hemde ps3 den internete bağlanmak istiyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.