S

Yüzbaşı
20 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
27 üye
Görüntülenme (?)
314 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
2 ay
2000 Model Siena Arka Stop Lamba Fiyatı 8500tl Yuh!
Dün 2000 model siena aracım park halindeyken motor arkadan çarpmış ve sağ arka stop lambası kırılmış. Sabah görünce sanaiye gittim parçacıları gezdim orjinal, yan sanayi ve çıkma olarak bulamadım. İnternette satan birkaç kişiyi buldum orjinaline teki 8500tl çiftine 15000tl istedi. Başka bir yer yan snayisine 5000tl istedi. Sebep olarak üretimi durmuş ve son parti ürünlermiş. Yazık günah yahu. Mercedes Bmw değil ki bu araç.
S
3 yıl
Ev İçin Hangi Kaçak Akım Rolesini Takılmalı?
Arkadaşlar merhaba, ellerinizden öper iki tane çocuğum var ve biraz hareketliler. Elektrik çarpmasına karşı önlem almak için eve kaçık akım rolesi taktıracağım. İnternette ''30mA – İnsan koruması için'' olan diyor. Önereceğiniz marka var ise linki ile birlikte paylaşırsanız çok sevinirim. İyi formlar.
S
4 yıl
Konut kredisi verirler mi?
Değerli arkadaşlarım, hepinize hayırlı günler diliyorum.

Devlet Memuruyum. Gelirim 7bin lira

78000 (2000 x 55 ay) ve 48000 (1100 x 55 ay) olmak üzere 2 adet şahsıma ait bireysel kredim var ama KREDİLERİ BEN ÖDEMİYORUM. Kardeşim ve Babam için çekmiştim. 78000tl olanı kapatırsak, 15 yıl 300bin tl lik konut kredisini kamu bankaları verebilir mi?

Konuya hakim olan arkadaşlardan rica etsem, düşüncelerini paylaşırlar mı?

300000tl
15yıl
Aylık Ödeme: 3100tl
S
4 yıl
Son dakika… Çok sayıda ürüne ek gümrük vergisi getirildi
Altın, mücevher, buzdolabı, çamaşır makinesi, klima ve birçok başka ürüne ek gümrük vergisi getirildi. Eylül ayına kadar yüzde 30 olarak uygulanacak vergi, sonrasında yüzde 25'e düşecek.

Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yer alan duyuruya göre çok sayıda ürüne ek gümrük vergisi getirildi.

Buna göre ek gümrük vergisi getirilen ürünler arasında, altından ve kıymetli taşlardan mücevherat, buzdolabı ve derin dondurucular, bulaşık makineleri, çamaşır makineleri, split klimalar, ocak ve yemek pişirme cihazları, su filtreleri, turbo kompresörler, motor parçaları, golf arabası, mensucat açma sarma makineleri, çeşitli el ve ziraat aletler, metalden eşyalar, alçıdan inşaat malzemeleri, ahşap kapı ve pencereler, prefabrik yapılar, demir-çelikten teller, halatlar, kablolar, zincirler, bakırdan teller, kablolar ve halatlar, yer kaplama ve döşemeleri, yapışkan bantlar, kauçuk levhalar, zaman kontrol cihazları, müzik aletleri, oyun aletleri, kayaklar ve spor malzemeleri, kilitler, menteşeler, makaslar, fırçalar, fermuarlar, çakmaklar, hijyenik ürünler ile tripodlar yer alıyor.
S
4 yıl
Formattan sonra Google Drive aynı dosyaları yeniden yedekliyor
Merhaba arkadaşlar.
Google drive ile önceden belirtmiş olduğum bir klasörü seçerek yedekledim ve senkronizasyon açık olduğu için yedeklemeye de devam etti.
Bugün bilgisayarı formatladım ve Google drive yedeklemesi için aynı klasör konumunu gösterdim ve yedekleme işine devam etsin istedim ama Google Drive aynı dosyayı ikinci kez sıfırdan aynı isim ile yedeklemeye başladı. Oysa var olan yedeklemeye devam etmesini ve yeni dosyalar eklediğimde senkronize etmesini isteyecektim. Gogle Drive baktığımda aynı klasörden 2 tane oldu.

Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Hayırlı ramazanlar...
S
4 yıl
ANLIK Corona Virüsü COVID-19 Küresel Yayılım Paneli
Anlık Corona Virüsü COVID-19 Küresel Yayılım Paneli;


AŞAĞIDAKİ LİNKİ İNTERNET TARAYICI ÇUBUĞUNA YAPIŞTIRIP ENTER DEYİN.

http://esriturkiye.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/cfe8603d7f104fd6b133bc1fed0e90bd
S
4 yıl
Kaza yaptım haksız mıyım?
Zamanınızı alıyorum arkadaşlar kusura bakmayın.
Çarptığım araç Yurtiçi Kargo aracı ve baya hızlı gidiyordu.
Resim aşağıda deneyimli yada bilen arkadaşlarım düşüncelerini yazarsa sevinirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
5 yıl
Widget Ders Programı Gerekiyor
Merhaba değerli forum dostları. Nette uzun uğraşlar sonucu bulamadığım bir program var arıyorum.
Windows 10 için arka planda çalışacak ders programı widget yada gadget diyebiliriz.
Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
Örnek:

LİNK
S
5 yıl
2004 Vectra [teyibi kapatınca yol bilgisayarı kapanıp sıfırlanıyor]
Merhaba değerli arkadaşlarım. 2004 model opel vectra elegance aracımda teyibi açtığımda sorun yok lakin kapattığımda yol bilgisayarı 3-4 saniye kadar kapalı kalıp tekrar açılıyor ve bu esnada yol bilgisayarı komple sıfırlanmış oluyor. Bu konuda bilgilerini paylaşacak olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
S
5 yıl
Düşük komisyon ile adıma Ebay\u0027dan Paypal hesabını kullanarak sipariş verebilecek arkadaşlar var mı?
Merhaba arkadaşlar, ebay üzerinden bir ürün alacağım ve üründe kredi kartı geçerli değil. Paypal da maalesef bildiğim kadarıyla TR de geçmiyor.
Ürün bedeli: 23,50 Euro
Uygun komisyon ile yardımcı olacak arkadaşlar var ise sevinirim.
Referansı olmayan arkadaşlar lütfen yazmasın.

Ücret tl olarak peşin ödenecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.