B

Yüzbaşı
09 Ağustos 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
81 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
geçen yıl
İnternet Hızım Birden Düştü
Yaklaşık 6 yıldır Türknet kullanıyorum ve şu zamana kadar 75 mbps olan internet hızım speedtest üzerinde 70 mbps den aşağı düşmedi yıllardır durum aynı sistemde max alabileceğim 79 mbps ve hat zayıflamam ise 8-9 civarındaydı ancak üst kata yeni bir komşu taşındı ve internet bağlattı o günden sonra internet hızım birden 30 mbps ye düştü ve sistemde de max alabileceğim hız 30 mbps olarak görünüyor hat zayıflamam ise 7-8 arasında Türknet ile iletişime geçtiğim ve Turk Telekomdan aldıkları cevap doğrultusunda sorunun benim binanın hat kutusundaki kablolardan olduğunu söylediler. Yıllardır sabit hızda kullandığım internetin hızının birden 30 a düşme sebebinin benim kablomdan kaynaklandığını düşünmüyorum ayrıca kablolamayı da kendim elektrikçi ile yapmıştım kaliteli kablo kullanıldı. Bu durumda ne yapabilirim yardımcı olabilir misiniz ?
B
3 yıl
Askerlik öncesi hastalık
Merhaba bedelli askerlik için başvurmuştum mayıs ayında askerim ancak birkaç gün önce hipofiz bezinde 2 adet iyi huylu tümör tespit edildi.Bu durum askerlikten muaf olma sebebi mi bilen birisi var mı ? eğer öyleyse parayı yatırmıştım sağlık sonucu elverişsiz olursa parayı iade alabilir miyim ?
B
4 yıl
İnternet var ama internet yok yardım
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır şöyle bir sorunum var kablolu olarak internete bağlanabiliyorum ancak kablosuz bir süre bağlanıyorum bağlıyım ama internetim yok googleye giemiyorum ama instagram açılıyor twitterden bildirim geliyor ama twitter açılmıyor.Kablo çekmiştim başka odaya router bağladım onunla da kablolu bir şekilde bağlanıyorum ama kablosuzda olan sorunun aynısı bunda da var.Çok garip çözemedim olayı yardımcı olbilecek var mı ?
B
4 yıl
TV Hdmi bağladığımdaki lag sorunu
Merhaba 2011 model sony kdlex-720 televizyona sahibim televizyona bilgisayar bağlayıp netflix üzerinden dizi film izlerken bir süre lag giriyor sonra düzeliyor bu sürekli tekrarlıyor. Daha önce böyle bi durum başına gelen var mı ?
B
5 yıl
Lenovo Z50-70 Bios SSD yi Görmüyor
Merhabalar ssd aldım hdd yerine ssd yi taktım hdd yi de dvd yerine taktım sonra ssd ye windows u kurdum ama ssd uzerinden bootlamıyor kapatıp acıyorum bios da gormuyor harddiskte problem yok onu goruyor ama ssd yi gormuyor.Kurulum yapsam bile tekrar açılacagi zaman bilgisayar ssd yi gormedigi icin acamiyorum.Ne yapabilirim bilgisi olan varmı ?
B
6 yıl
Fiberoptik kablo ile adsl kullanabilir miyim ?
Merhaba yeni eve taşındık netspeed 16 mbps akk siz 52 tl olan paketi baglatmayi dusunduk ama eve gelen kablo fiberoptik kablo bizden once bu fiber kullanıyolarmış heralde adsl kullanmak için ne yapabiliriz ?

< Resime gitmek için tıklayın >
B
6 yıl
Hangi modemi almalıyım?
Yeni ev için adsl ucuz yollu modem arıyorum letgoda 20 tl ye ayni satici 3 farkli modem buldum
1- Airties re-205
2- ZyXEL P-660W-Tx
3- Huawei HG521
Hangisi daha iyidir tavsiye verirmisiniz ?
B
6 yıl
Wordpress yorum yazamama sorunu yardım
Merhaba yeni site açtım wordpress türkiye ip si ile yorum atmaya çalışınca bu siteye ulaşılamıyor hatası veriyor vpn ile bağlanınca yorum atabiliyorum çözümünü bilen varmı ?
B
6 yıl
4000 tl ye kadar notebook tavsiyesi
Merhaba notebook almayi dusunuyorum 4000 tl yr kadar i7 islemcisi olan guclu ekran karti olan hem gunluk hrm oyun icin alabilecegim en iyi bilgisayar hangisi olur ?

http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-7567-intel-core-i7-7700hq-16gb-1tb--128ssd-gtx1050ti-freedos-156-fhd-tasinabilir-bilgisayar-4b70d128f161c-p-HBV000007I82C?magaza=Techburada

Bu bilgisayar nasildir suanda 4000 tl ye alabiliyorum.
B
7 yıl
hangi usb bellek daha iyi ?
İkisinden birini almayı düşünüyorum hangisi daha iyidir ?
http://www.hepsiburada.com/sandisk-ultra-dual-drive-32gb-usb-3-0-usb-bellek-sddd3-032g-g46-p-HBV00000579PH
http://www.hepsiburada.com/sandisk-dual-drive-32gb-usb-3-0-usb-bellek-sddd2-032g-gam46-p-HBV000000RVQW

alttakini kullanıyodum ama sürgüsü bozuldu iş görmez halde şuan anatara takılı kullanıyodum garantiye vereyim dedim ama a101 den almıştım fişini bulamadım açıkçası ona bi önyargım var siz ne dersiniz okuma yazma hızı ya da başka açıdan hangisini tercih edeyim ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.