Y

Yüzbaşı
31 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
96 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
Y
6 yıl
AO International Tennis [PS4 ANA KONU]
Merhaba,

Tenis severler olarak PS4'e çıkan iki tenis oynundan birisi AO International Tennis ile ilgili paylaşımları burada yapmak için bu konuyu açıyorum.

Oyun sessiz sedasız piyasaya Mayıs başında sunuldu. Genel olarak oyun ilk çıktığında yorumlar kötüydü. Ben de alıp almamak arasında kararsızdım. Fakat 2-3 haftada bir kaç patch ile oyun oynanabilir ve keyifli hale geldi.



AO International Tennis - Oynanış Fragmanı | PS4

Videoyu izlemek için tıklayınız

Yeni tenis oyunu AO International Tennis Avustralya Açık Tenis turnuvası ekibi tarafından yapıldı ve Avustralya Açık Tenis turnuvası lisanslı olarak oyunda yer alıyor.

Buna ek olarak, oyun 20 tane en iyi bayan ve erkek tenisçileri lisanslı olarak içeriyor. Bu tenisçiler arasında Rafeal Nadal, David Goffin ve Angelique Kerber de var. Fakat oyun içerisinde community sayfasından neredeyse tüm tenisçileri indirebiliyorsunuz.

Oyunda resmi olarak yer alan oyuncuların tüm listesi ise aşağıdaki gibi;

Erkekler

Rafael Nadal
David Goffin
Kevin Anderson
Hyeon Chung
Steve Johnson
Thanasi Kokkinakis
Toshiya Kawahara
Chung Hou
Troy Moodie
Enzo Araujo
Phil Peacock
Ben McCash
Dean Dickinson
Bailey Dickson
Joshua Phillips
Eduardo Lima
Pedro Alves
Terry Roach
Jason Taylor
Cameron Shepherd
Lucas Bailey
Peter Rosing
Joel McDonnell
Oskar Steffensen
Patrik Pokrovskaya
Josef Doubek
Justin McMillan
Zlatko Stankovic
Harvey Blackburn
Minik Broberg
Dominik Fassbinder
Lars Poulsen

Bayanlar

Karolina Pliskova
France Caroline Garcia
Johanna Konta
Ashleigh Barty
Angelique Kerber
Daria Gavrilova
Angieszka Radwanska
Shuai Zhang
Samantha Stosur
Naomi Osaka
Belinda Bencic
Destanee Aiava
Francesca Greene
Kelly Weis
Elizabeth McClendon
Isabelle Melo
Lindsay Finch
Gabrielly Silva
Anna Helkovaara
Marisol Leubbert
Jennifer Hendrix
Beverly Browning
Bella Gorbunova
Bertha Need
Misty Christy
Michelle Poe
Tonya Keller
Christine Wilkins
Amanda Crick
Arlene Hanson
Sherilyn Nelson
Carolyn Schmidt

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Oyunda kariyer modu var. Kendi oyuncunuzu yaratıp o oyuncu ile kariyer modunda dünya sıralamasının üst basamaklarına tırmanmaya çalışıyorsunuz. Yapak zekanın zorluğu gayet yerinde. Oyuncunuzu yaratırken yüzünden, saçına, ayakkabıdan, gözlüğe, raketten sponsora kadar bir çok şeyi özelleştirebiliyorsunuz.

Online kısmında ise sadece gerçek oyunculara karşı maçlar yapabiliyorsunuz. Online challange'lar ya da daha farklı modlar ranking game vs gibi şeyler yok. Online kısmı çok basit. Direkt maç arayıp rakip buluyor. Ya da siz detaylı arama yapıp rakip arayabiliyorsunuz. Detaylı aramada, cinsiyet, kort çeşidi, maç zamanı, maç uzunluğu vs gibi bazı kriterlere göre arama da yapabiliyorsunuz. Online tabanı güzel. Maçta takılma ya da lag gibi şeyler yaşamadım. Hemen rakip buldu. Belki ilerleyen patch'ler ile daha farklı online modlar oyuna eklenebilir.

AO International Tennis'in rakibi olarak piyasaya çıkan Tennis World Tour konusu da forumda mevcut. Orada da iki oyunun farkları tartışılıyor.

https://forum.donanimhaber.com/tennis-world-tour-ps4-ana-konu--129667609

Son olarak oyunda şampiyona yaratma modu da mevcut. Forumda bir turnuva başlatıp kendi şampiyonamızı yapmak çok kolay. Böyle bir talep olursa ben de yer almak isterim.

Kendi videolarımı da eklemek isterim. Zamanla kendi çekimlerim oldukça bu konuya ekliyor olacağım.



Videoyu izlemek için tıklayınız

Videoyu izlemek için tıklayınız
Y
8 yıl
LG 22MT45 mi yoksa AWOX 2271 mi?
Arkadaşlar merhaba,

PS4 için TV alacağım fakat kararsız kaldım. TV yi odama koyacağım oda çok büyük değil bu yüzden max 24" ya da 22" olacak. Bu noktada yaptığım araştırmalardan sonra 22" ler arasında aşağıdaki iki üründe karar kıldım. Samsung 22" bulamadım. Awox ya da LG, aşağıdaki ürünler hakkında bilgisi olan ya da kullanan var mı? Hangisi iyi sizce? Ayrıca 22" ile 24" arasında 5 cm fark ediyor arada da min 250-300 TL fark var. 24" çok fark eder mi arkadaşlar? Yorumlarınız nelerdir genel olarak?

Teşekkürler

http://www.hepsiburada.com/awox-2271-22-56-ekran-full-hd-led-ekran-p-EVAWOX2272
http://www.vatanbilgisayar.com/lg-22mt45-22-56-cm-full-hd-led-tv50-hzusbhdmibeyaz.html#genel-bakis
Y
9 yıl
Google Play yalnizca wifi uzerinden indirme sorunu
Arkadaşlar merhaba. Discovery 2 mini telefonuma 3G üzerinden 50 MB üzerindeki uygulamaları indirirken yalnızca Wi-Fi üzerinden indir diye bir ekranla karşılaşıyorum.Wi-Fi yok sadece 3G den baglantim var ve uygulamayı indiremiyorum. Bunu kapatmanın bir ayari var midir arkadaşlar?
Y
9 yıl
FIFA 15 Co-op seasons arkadaşı
Arkadaşlar merhaba,

FIFA 15 te co-op seasons yapacak bir arkadaş arıyorum. Takım konusunda birlikte karar verebiliriz hiç sıkıntı değil maksat keyif almak. Oyunu fena da oynamıyorum kendimce bir tarzım var. İlgilenen arkadaşlar imzamdan ekleyebilirler

Şimdiden teşekkürler
Y
9 yıl
FIFA 15 Desteklenen Kollar Listesi
Arkadaşlar merhaba,

Şu son zamanlarda forumda arkadaşlarımızın çoğu sıkıntı yaşıyor bazı haraketleri yapamıyorlar ya da kolları tam çalışmıyor. FIFA 15 her kolu desteklemiyor. Aşağıda listede FIFA 15'i hangi gamepad ile sorunsuz oynayabilirsiniz listesi mevcut. Bu gamepad'ler dışındaki kollar da oyun oynanabilir ama bazı özellikleri tanıtamayabilirsiniz. Zira ben Logitech F310 ile sorunsuz oynuyorum öncesinde başka bir kol vardı özel haraketleri yapamıyordum.

Bilgi vermek istedim.

http://www.fifagamenews.com/supported-gamepads-controllers-fifa-15-pc/
Y
9 yıl
FIFA 15 özel haraketleri yapamıyorum
Arkadaşlar merhaba,

FIFA 15 i gamepad ile oynuyorum. Elimdeki gamepad Snopy'nin PS3 için yaptığı gamepad'lerden fakat özel haraketleri yapamıyorum. Ayarlara baktım normalde bazı basit haraketler sağ analog ile yapılması gerekirken bende sağ analogla bir şey yapamıyorum. Sol analog yön tuşları olarak görev görüyor sıkıntı yok fakat haraketleri yapamıyorum. Sadece standard oyncularla denemedim messi ile bile denedim haraketler olmuyor bunun bir çözümün bilen var mı acaba yardımcı olabilir misiniz?

Teşekkürler
Y
10 yıl
PwC TR klanımıza arkadaşlar arıyoruz
Klanımıza Aktif olarak oynayan arkadaşlar arıyoruz. Genelde birbirini tanıyan arkadaşlardan kurulu klanımız. Daha önce başka klanda oynuyordum kendi klanımızı kuralım istedik. Gönlünüze göre paylaşım yapabilirsiniz level sınırı yok maksat keyif almak sadece klan savaşlarında aktif olarak savaşmak önemli herkesi bekleriz. Klan adı PwC TR
Y
13 yıl
HTC Sensation Kılıf Önerisi
Akadaşlar HTC sensation için kılıf almayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Birkaç tane opsiyon var hem gg'de hem de diğer uluslararası online satış platformlarında. Bir diğer taraftan da cihaz daha yeni çıktı piyasaya çok fazla kılıf seçenekleri yok, biraz zaman geçip yeni kılıfların çıkmasını mı beklesem diyorum. Bu konuda önerisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Teşekkür ederim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.