D

Teğmen
27 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
7 yıl
Abra A7 v6.5 ısınma
Merhaba arkadaşlar 15 ekim tarihinde abra a7 v6.5 aldım. Bilgisayarın genel olarak performansından memnunun ama kafamı kurcalayan bir ısınma durumu var. Bilgisayarda bir ısınma sorunu var . Genellikle bilgisayarı 2 haftada sadece chrome açık olarak kullandım yani internette gezinmek için. İlk başlarda pek dikkatimi çekmedi ama bilgisayarı açtıktan 15dk sonra fanı sesli olarak çalışmaya başladı. Bahsettiğim ses çok çok fazla değil ama sadece chrome kullanırken dikkat çekecek düzeyde bana göre. Daha sonra speccy programını indirdim ve sıcaklık değerlerine baktım . Sıcaklık değerlerinin resmini aşağı koyucam . Dikkatimi çeken durum ise ssd nin bilgisayar açıldıktan 10dk sonra 60 derecelere kadar çıkması bunun yanında işlemcide 60 dereceye kadar ulaşabiliyor sadece chrome açıkken (bir keresinde 75lere kadar çıktı ama ss almayı unuttum). Bu sıcaklıklar normal değerler olabilir belki ben kuruntu yapıyorum, teknik servis ile mailleştiğimde onlarda normal dedi .fan sesi fazla dert değil control center ile fan çalışma aralıklarını falan değiştirip halledilebilir bir durum olarak düşünüyorum ama asıl sorunum kasanın bu sıcaklıkları daha 10dkdır açık olan bir pcye göre hemen klavye kısmında özellikle klavyenin sağ tarafına yansıtması (açma kapama tuşundan itibaren sağ taraf). Bu durumlar için teknik servise mail attım dediğim gibi sıcaklık değerlerine normal dediler fan sesi içinde sorun olduğunu düşünüyorsanız getirin bakalım dediler. Bende buraya konu açıp kullanan arkadaşlar var ise onların yorumlarını görüşlerini almak istedim .

Birde cd room kapanırken bir ses ve okuma yaparkende çok sesli yapıyor onlarında ses kaydını atıyorum .

Cd-room ses :http://vocaroo.com/i/s03tLkXc1cOO

Sıcaklık Değerleri

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
D
10 yıl
Altium
Arkadaşlar altium öğreniyorum okulda ki robotik kulubünde. Burdan bize ödev verdiler. l298 adlı devre elemanın schematic ve pcbde çizip kütüphaneye eklicez. Lakin ben bunu yapmak için gerekli datasheeti bulamadım. Yardımcı olabilicek var mı acaba ? Nerden kolay datasheet bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
D
10 yıl
Ekran Kartı Problemi ?
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler.
Geçenlerde Hp marka dizüstü bilgisayarıma format attım. Formattan sonra normal driver kurulumları yapıldı. Fakat ekran parlaklıgı en düşükteydi ve bu ne fn tuş kombinasyaonu ne de ekran ayarlarından değiştirilebiliyordu. Ama bu haldeyken oyunlara giriyor, catalyst control center açılıyordu. Daha sonra driverı tekrar yükledik. Bu sefer ekran parlaklıgı arttı fakat ne oyunlara giriyor ne de catalyst control center açılıyordu. Daha sonra bir kaç bişi denedim ve en sonunda parlaklık maksen oyunları oynama yolunu buldum. Nasıl yaptım hatırlamıyorum. Fakat hala pcdeki amd ekran kartını kullanamıyorum. Intel onboard ekran kartı kullanılıyor. Bu da malesef bana fps sıkıntısı yaşatıyor. Onceden 60fps stabil olan oyunlar şu an 10-25 fps arası değişiyor. Çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Ekran kartı : Amd Radeon HD 6770M
D
11 yıl
Baş ağrısına %100 çözüm
evet başlıktada oldugu gibi fazla söze gerek yok izleyin.

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/97396/bas-agrisina-100-cozum
D
11 yıl
zaman cevap
arkadaşlar elinde bugünkü zaman denemesinin cevap anahtarı olan varsa pmden atabilir mi? şimdiden teşekkürler
D
12 yıl
Lag Sorunu
Arkadaşlar son 2 gündür aşırı lag oluyor oyunda. 2000 lere kadar çıkıyor ping ama internet alakalı değil ama çözemediğim bişiler var. eğer daha önce böle bi sorunla karşılaşmış olan varsa diye buraya konu açmak istedim ya da çözüm yolunu bilen varsa .

denediğim çözümler: dns ayarlarını değiştirdim.
lol'ü repair yaptım.

başka çözüm yolu önerecek varsa söylerse sevinirim.
D
12 yıl
Elo Hell Stream
Twitch tv de gördüğüm bir adam smurf açmış orjinal hesabı 2k elo . smurf ü 200 eloya kadar düşürmüş ordan 1250ye kadar çıkmaya çalışıyor . izleyenlerle duo atıyor . şuan ki elosu 626

link:http://tr.twitch.tv/goodguygarry
D
12 yıl
HP serviste yaşadıgım gerilimli dakikalar
vazgeçtim konu silinebilir.
D
12 yıl
Canın sıkıldı flash oyun önerebilicekler içeri
evey beyler bayanlar canım sıkıldı can sıkıntısına iyi gelcek zaman geçircek flash oyun biliyorsanız linkle birlikte yollarsanız sevinirim
D
12 yıl
Niğde Gazozu(En Güzel Gazoz)
Evet arkadaşlar ben içtim çok güzel hatta bana göre şu ana kadar içtiğim en iyi gazoz herkese tavsiye ederim frambuaz aromalıdır kendisi

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.