F

Yüzbaşı
22 Temmuz 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
95 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
6 ay
Tahrik: Arıza uyarısı.. start stop çalışmama
Arkadaşlar 2016 model a4 2tdi quatro aracım var. Araçta önce tahrik arızası uyarısı verdi şimdi de start stop motoru çalıştırmıyor. Hafta sonu olduğu için sanayiye de gidemiyorum. Kaldı ki araç çalışmıyor. Sizce sorun neyden kaynaklıdır.
F
geçen yıl
Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın
Edit.
F
geçen yıl
Yardım- Karasal yayın hakkında
Yardım—
arkadaşlar çalıştığım iş yeri için tv aldım. Uydu/sat çıkışı var duvarda. kabloyu taktığımda yayın alamadım. Analog olması gerekiyor dendi. Hafta sonu olduğu için de diğer kullanan arkadaşların tv sine bakamadım ve ne demek istediklerini anlamadım. Tv de sat girişi var bir de anten girişi yazıyor oraya mı takmam gerekiyor uygun bi kablo bulup??
F
3 yıl
monitör askı aparatı (vesa) hakkında yardım.
Arkadaşlar merhabalar. Küçük bir sorum var.

Monitörüm Samsung c24fg73 144hz 1 ms modeli kavisli bir monitör.

Bu monitörün yanında muhtemelen vesa ile alakalı kare bir parça var ancak vidaları yok.

Herhangi bir monitör askı aparatı alsam olur mu? Yani standart mı vesa desteği yoksa monitörüme uygun olanı mı bulmalıyım???

Lütfen yardım. Teşekkürler.
F
3 yıl
Torrent sitesi davetiye kodu gönderebilecek olan var mı???
herhangi büyük bir türk torrent sitesine davetiye arıyorum. yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
F
4 yıl
S10 mu alayım s20 mi?
Eşime telefon hediye alacağım. Uzun zamandır mi nin eski bir telefonunu kullanıyor.

S10 ve s20 arasında kaldım o fiyat bandında ve boyutu daha büyük olmayacak şekilde farklı öneri varsa açığım gene. S20 için fiyat farkına değer mi? Günlük sıradan telefon kullanıcısı sosyal medya kullanır arada oyun oynar gezmeye gidince foto filan çeker. Beklenti düşük ama biraz da güzel bişey olsun tabi. Dediğim gibi farklı modelde olur
F
4 yıl
Magdeburger sigortadan uzak durun
Neredryse 20 günden fazla oldu kaza yapalı ancak aracın parçalarını göndermiyorlar. Arıyorsunuz doğru düzgün muhatap yok. Bakacaz halledicez hızlandıracaz diyorlar ancak sallıyorlar. Kaç gündür parça tedarik edilemiyor. Üçe beşe bakmayın azıcık fazla verin kafanız rahat etsin. Kaç haftadır perişan olduk arabasız.
F
4 yıl
Kulaklık girişi olmayan TV ye kulaklık nasıl takılır?
Arkadaşlar merhaba. Yeni bir TV aldım ama bildiğimiz sıradan kulaklık girişi yok. Arkasında optical dijital out gibi bi çıkış var.. bununla iligli yaptığım araştırmalarda bir sonuca varamadım.

İşimi nasıl bi aparat görür?. Normal bildiğiniz sıradan kulaklık takmak istiyorum TV'ye. Sanırım 3.5 mm jak dediklerinden. Umarım meramımı anlatabilmisimdir..
F
4 yıl
49SM8200 TV görüntü kalibrasyonu hakkında yardım
Arkadaşlar 49SM8200 TV'miz var... kalibrasyon hakkında bana yardımcı olur musunuz..? Teşekkürler şimdiden.
F
5 yıl
55 LG SK9500 VS SONY 55XF9005 VS SAMSUNG 55A6FN
Saygılar arkadaşlar.

yapmış olduğum araştırmalar sonucunda 49" tv için ayırdığım 8 bin TL lik bütçenin gerçekten komik ve astronomik oldupunu öğrendim.
forumdaki arkadaşlar sağolsun 55" TV ye yönelme kararı aldık.

yapmış olduğum araştırmalar sayesinde 3 model arasında kaldık.

1- LG SK9500
----- canlı olarak bu modeli görmedim 8500ü gördüm. TV yi canlı görünce tasarımına bayıldım. odada çok güzel duracağına kanaat getirdim. ayrıca kumanda arayüz ve işletim sistemi olarak da
son derece işlevsel olduğu bilgilerini edindim.. gelelim ips panel muhabbetine... gördüğüm kadarıyla mağazada yaptığım testlerde rahatsız edecek bir hususla karşılaşmadım.
ihtiyaçlarımı giderecek noktada olduğu kanaatine vardım. hatta renkler bana daha gerçekçi geldi. o yüzden bi nebze de olsa sk8500 den daha iyi görüntü sunan ve hazır bütçe sıkıntım yokken de
SK 9500 olabilir diye düşündüm. bütün bunların yanında 4k arşivimde yaptığım incelemelerde dts destekli film de çok. dts desteği iyi bu noktada.

ancak internet üzerinden film izlerken flash tabanlı siteler lg de sıkıntı yaratıyormuş. bu çok büyük bi sıkıntı diye düşünüyorum. html tabanlı sitelerde sıkıntı olmuyormuş.


2-SONY XF9005-
-- Bu TV'yi mağazalarda göremedim. tamamıyla site üzerinde gelen olumlu yorumlar üzerinden seçtim tercihler arasına.. ancak bunda da android canımı sıkıyor.
ancak bazen android avantaja dönebilir. app açısından bi fikrim yok. ancak tasarım olarak iğrenç buldum. o ayaklar burdan bakınca çok çirkin görünüyor. acaba canlı görsek fikrimiz değişir mi?

3- SAMSUNG 55Q6FN --- BU TV de renkler bana gerçek olamayacak kadar canlı ve parlak geldi. LG ile kıyasladım evet bariz bi canlılık farkı var. ancak bunun bi avantaj
olup olmadığından bile emin olamadım. ayrıca dts yokmuş. bu tv yi tercih edersek sadece panel avantajı var gibi bi sonuç çıkardım. tasarım olarak sonyden iyi lg nin gerisinde geldi.
ayrıca internet üzerinde yapılan rtings vs testlerde siyahlar açısından çok ilerde..


bütün bu küçük araştırmalarım neticesinde fanboyluktan uzak yapıcı tavsiyelerinizi bekliyorum. özellikle LG 8500 ve 9500 kullanan arkadaşlar görüntü kalitesi noktasında memnunlar mı.
normal bir kullanıcı 8 bin tl verip tatmin olabilir mi? değer mi? şimdiden teşekkürler.

ayrıca webos da ip tv uygulamsı var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.