Z

Teğmen
14 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
148 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
9 yıl
Laptop Tavsiyesi
Arkadaşlar ortalama 1.500 2.000 TL arası bir dizüstü pc almak istiyorum ama çok bir bilgim yok. Evde kullanıcam eğlence amaçlı. Birde Battlefield ve call of duty oyunlarını kaldırsın yeter bana :)
Yardımcı olacaklara şimdden teşekkür ederim
Z
13 yıl
Q7 VE ÇETESİ AKATLAR\u0027DA
< Resime gitmek için tıklayın >


*Akatlar Arena şuan iğne atsan yere düşmeyecek kadar dolu.

*Siyah beyazlı taraftarlar Beşiktaş'ın yeni oyuncularına ve sahadaki basketbol takımı oyunucularını destekleriyle yalnız bırakmıyor.

*Iveron iki serbest atış kaydediyor.

*İlk mola Beşiktaş'tan geliyor.

*Q7 ve Portekizli arkadaşları Simao, Almeida ve Fernandes karşılaşmayı dikkatle izliyor.

*Siyah beyalılar oyuna çok hızlı başladılar.

*Karşılaşmada ilk basket Cevher'in güzel smacıyla geliyor.

*Karşılşamada Q7'nin önderliğinde Beşiktaş'ın yeni transferleri Hugo Almeida, Simao, Fernades Akatlar'da derbi heyecanını yaşıyor.

Kaynak:http://www.haber1903.com/q7-ve-cetesi-akatlar-da-%28canli%29_3_47038
Z
13 yıl
ALEN: \" Dün Ayaklarımızın Altında Maç İzleyen Çocuklar Bugün Bizimle Düşman Olamazlar... ! \"
Z
13 yıl
Home Basicte hiçbirşey yükleyemiyorum
Mrb arkadaşlar,
Lenovo marka laptopum bugun teknik servisten geldi. Format falan atılmış ama orjinal işletim sistemi değil. Kullanıcı açtım kendi adıma ama program yüklemek istediğimde hiçbir şekilde yükleyemiyorum. Bu sorun nerden kaynaklanıyor acaba*
Z
13 yıl
Laptop ekran kartını görmüyor !
Merhaba arkadaşlarf
Bende lenovo g550 modeli bir tane laptop var. geçen gün durduk yere pc dondu, yeniden başlattığımda ekran kartının kafayı yediğini gördüm. Ne yaptıysam bir türlü düzeltemedim. Format attım ama ekran kartının driverini yüklemek istediğimde grafik kartı bulunamıyor diye hata msjı veriyor.. Şu anda bu yazıyı sorun olan laptoptan yazıyorum ama 800*600 çözünürlükte ve arada gene sapıtıp ekran kayıyor falan.
Sorunun ne olduğunu bir türlü çözemedim varmı bir bilgisi olan :((
Z
14 yıl
Lenovo ekran kartı sorunu
mrb arkadaşlar
lenovo laptop kullanıyorum ama bi 30 dk önce bana gelen bir maili açtığımda pc dondu, yeniden açtığımda ekran görüntüsü 800*600 oldu, 1024e getirdiğimde sapıtıyor laptop, bir çok defa denedim ama eski haline getiremedim, ekran kartı yanmış olabilirmi sizce?
Z
14 yıl
Ve Robinho Beşiktaşta!
Beşiktaş`ın eski yöneticilerinden Celalaettin Kolot Robinho`nun Pazartesi günü başkanın özel uçağı ile İstanbu`a getirileceğini söyledi.

1903radyo`da yayınlanan Maçın Ardından programına telefon bağlantısı ile katılan Kolot şunları söyledi;

"Benim edindiğim bilgilere göre Robinho transferi bitti. Bir aksilik çıkmazsa başkan özel uçağı ile pazartesi günü İstanbul`a getirecek.
Ama ben Robinho transferine karşıyım. Çünkü ekmek yediği takıma ihanet etmiş kaçmış bir adam o. Böylesine bir futbolcunun Beşiktaş`a neler yapacağını bilemezsiniz. Son dönemde ilginç şeyler oluyor. Transferleri ne kadar yalanlarsak o kadar gerçek oluyor."

"Beşiktaş İBB karşısında aldığı yenilgide en büyük pay Schuster`in. Beşiktaş yöneticilerinin Frank Rijkard`ı Bern Schuster`e örnek göstermesi gerekiyor. O da Hollandalı teknik adamın hatalarını tekrarlıyor. Türkiye`yi iyi tanımıyor. Schuster`in Tayfur gibi ülke futbolunu ve rakipleri tanıyan ona yol gösterecek bir yardımcıya ihtiyacı var. Tayfur`dan mutlaka faydalanmalı. Ayrıca maç önceleri kamp yapmaması da Beşiktaş`a pahalıya mal olmaya başladı. Rijkard`da bu yanlışı yapmış sonra doğruyu bulmuştu. Schuster`in rotasyondaki hataları da pahalıya patladı. Guti`yi en azından daha erken oyuna alabilirdi. Zapotocny`nin de kadroya alınmaması büyük yanlış. Ayrıca Alman Hoca Tigana`nın yanlışını da tekrarlamaya devam ediyor. Tigana`da çizgi defansta ısrar etmiş ve sonuç iyi olmamıştı. Bugün de görüldü ki çizgi defans takıma büyük zarar veriyor."

www.haber1903.com

http://www.milliyet.com.tr/ucagi-hazir-/spor/sondakika/22.08.2010/1279493/default.htm
Z
14 yıl
Thunderbird Mail Sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Ofiste 8 kişinin ortak kullandığı info mail adresimiz var ancak sorun şu ki, kullanıcılardan bir tanesi gelen maili açtığında diğer kullanıcılarda da mail okunmuş olarak gözüküyor ama bir tek bende mail hala okunmamış olarak duruyor..
Bu sorun nerden kaynaklanıyor bilen varmı acaba?
Z
14 yıl
Pc toplama yardım
Merhaba arkadaşlar,
Bir pc sistemi toplamak istiyorum hem ileriye dönk hemde tüm oyunları oynayabileceğim bir sistem.Ayrıca borsa takip,diğer programları kullanma vs gibi olaylarıda kullancam tabiki.
1.500 civarında bir sistem toplamak istiyorum, yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
Z
15 yıl
LCD mi PLAZMA mı?
Merhaba arkadaşlar,
Bu iki seçenekten hangisi daha yararlı..
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=17201

bir de şu linkteni ürünü beğendim sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.