S

Yarbay
29 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
129 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
3 yıl
Xiaomi powerbank\u0027in durduk yere ışıkları yanıp sönüyor
Merhaba herkese.

Yeni aldığım 10000 mAh'lik 4. nesil Xiaomi powerbankim kullanımda değilken ışıkları yanıp sönüyor. Cızırtı da geliyor. Bazen dört ışık yanıp sönüyor, bazense de tek tek bütün ışıklar yanıp sönüyor. Aleti ters çevirince bazen ışıklar düzensiz yanıp sönüyor (dördü birden) ve cızırtı artıyor. Ürünü kontrol ettim Xiaomi'nin sitesinden, ürün orijinal.

Bu sorun nedendir bir bilen var mı?
S
4 yıl
hopa şinanay
galiba sana göre sevilmeler
S
4 yıl
DH KONU DIŞI 8 TAKIMLI 2v2 HAXBALL TURNUVASI || DETAYLAR KONUDA - KATILIMLAR AÇIK
gençler merhaba

mesaj kutumu karıştırırken dokuz sene öncesinde bu forumda yaptığımız bir Haxball turnuvasına denk geldim. onu görünce böyle bir şeyi tekrar yapma isteği duydum

şimdi kurallarımız şöyle:

-2v2
-takım üyelerinden en az biri DH üyesi olmak zorunda.
-maçlar 4 dakika, skor sınırı yok.
-classic sahada olacak.
-toplamda 8 takım/16 kişi olacak, kura yolu ile eşleşmeler ayarlanacak. eşleşmeler tek maç üzerinden.
-eşleşen takımlar kendi maçlarını kendi açtıkları oda üzerinden oynayacaklar.
-maç sonu kazanan takımlar PM yoluyla veya beni etiketleyerek bu konuya screenshot atarlarsa bir üst tura adlarını yazdıracaklar


kazanana ise büyük ödülümüz büyük bir tebrik


katılmak için konuya mesaj yazmanız yeterli. benim takımım hazır. tek başına olan arkadaşlar katılmak isteyen diğer solo arkadaşlarla kura yoluyla eşleştirilecek. ikili takım iseniz arkadaşınızın Haxball'da kullanacağı nicki mesajınıza ekleyin lütfen, DH üyesi değil ise de belirtin, yanına not düşelim.

ben ilk mesajı sürekli güncelleyeceğim. katılan listesi aşağıda.

liste
1- saf köylü x Cezmi29 (DH üyesi değil)
2- x
3- x
4- x
5- x
6- x
7- x
8- x
S
4 yıl
Tembel olup bu rezaletten kurtulan var mı?
ben son üç-dört senedir iyice tembele bağladım. yapacak çok şey olmasına rağmen hiçbir şey yapasım gelmiyor. lisede de böyleydim ama üniversiteyi neredeyse yata yata, dönem sonları sallapati çalışmalarla bitirdim. bu huyunu yenebilen veya "ben psikolojiden anlarım bu konu üzerine şöyle şöyle makaleler kaynaklar var" diyebilecek arkadaşları sahneye davet edeyim de benim özelimde benim gibi olan arkadaşlara yardımları dokunsun.
S
5 yıl
Tulpar T7 V19 serilerindeki GPU\u0027lar hakkında
Öncelikle merhaba.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-6/
Bu linkteki makinede kullanılan GPU RTX 2080 Max-Q, yani laptoplar için düşük ses ve daha fazla batarya ömrü sağlayan bayıltılmış 2080 çipi.
https://www.monsternotebook.com.tr/tulpar/monster-tulpar-t7-v19-5/
Bu linkteki makinenin açıklamasında yazdığına göre bu makinede kullanılan çip ise laptoplar için olan düz RTX 2070 çipi olarak görünüyor.

Benim sorum şu şekilde, ikinci linkteki 2070 de Max-Q çipi olabilir mi? Çünkü ince bir makine. Zira eğer ikinci linkteki makinenin çipi Max-Q olmayan 2070 çipi ise, 2080 Max-Q'dan daha fazla performans verecektir saat hızlarına bakıldığı zaman.

Bilen kişilerden ya da yetkili abilerden cevap bekliyorum, teşekkürler şimdiden.
S
8 yıl
Diş telini çıkardıktan sonra takılan plak
Sol üst tarafa tam oturmuyor, kalıbı aldıkları gün çıkmasına rağmen böyle bir sorun var, sağ üst ve altta tam oturuyor herhangi bir sıkıntı yok. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi
S
8 yıl
Karadeniz sunucusunda satılık 75M
Evet fiyat 50 TL'dir, itemci.com üzerinden satacağım. Pazarlık yapabiliriz. Referansım hesabımdır, isterseniz önceki alışverişlerimi PM yoluyla sorabilirsiniz.
S
8 yıl
Burayı özlemişim be
Merhaba beyler
S
8 yıl
Yang satılacak güvenli site?
Beyler Karadeniz'de yang satacağım da, güvenilir bir site var mı bildiğiniz?
S
8 yıl
Tulpar\u0027ımın ekranı biraz sapıttı.
Merhabalar.

Bugün bilgisayarımı açtım, kilit ekranı resmimin bazı bölümlerinde sararma vardı. Bilgisayarın şifresini gireyim dedim hop görüntü gitti. Kapadım açtım sıkıntı düzelmedi. BIOS ekranına girdim bir bakayım diye, BIOS'tan çıkarken ekranın yarısı sapıttı bu sefer de, ekran dalgalanmaya falan başladı, yazıların yarısı yok oldu vesaire

Sonra televizyona bağladım bilgisayarı, televizyonda sıkıntı olmadan ekranı doğru gösterdi ama bilgisayarın kendi monitörü yine yok oldu, bilgisayarı açmayı başardım televizyon yardımıyla. Televizyonda görüntü normal, bir sıkıntı yoktu fakat dediğim gibi bilgisayarın monitörü masaüstünde yine sapıtmaya başladı, ekranın sadece üstten yüzde beşlik bir kısmı falan görünüyordu. Biraz oyalandıktan sonra ekran düzeldi.

Problem ne olabilir, temassızlık falan mı var acaba?

Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.