M

Yüzbaşı
18 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
265 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
12 ay
Vodafone bir haftadır hattımı teslim etmedi !
Selamlar, vodafone online başvurusu yaparak hattımı adresime getirmelerini istedim, yaklaşık altı gündür ne arayan ne soran var, bu saatten sonra getirseler de almayacağım.
M
geçen yıl
axen tv aslında tv değilmiş :)
Axen 32 inç televizyonu 8 yıldır uydu alıcı ile hdmi den tvye bağlanarak kullanıyordum, lojmana taşınmamla televizyonun aslında mönitör olduğunu öğrendim. Çünkü tvde dahili tuner bulunmuyormuş, sanırım trt bandrolu ödememek için böyle bir yöntem kullanmışlar.
Neyse lafı uzatmayayım, lojmanda merkezi (digitürk ve dsmart) kablolu yayın (ilk resimdeki priz) var, uydu anteni kullanmak yasak, sadece kablolu yayından yararlanılabiliyor. Bu yüzden bu mönitörü nasıl bir cihazla (fazla pahalı olmayan) kullanabilirim. İkinci el eski bir uydu cihazı alsam arkasında anten girişi olan (ikinci resimde işaretledim) işimi görür mü?
Konuyu kablo tv bölümüne bir kaç kez yazmaya çalıştım, konu sahibi kablonet ve digitürke yönlendirdiği için yeni konu açmak zorunda kaldım, benim sorunum türksat kablonet ya da digitürk değil.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
2 yıl
Dijital oyun tasarımı?
2020 say 158k ea 118k
2021 say 101k ea 44k
Dto devlet üni de sadece bodrum da var yurt yok, barınma büyük problem,
Bu yıl devlette başka ünide bölüm açarlar diye bekledim ama açılmadı. Özeller İstanbul da, orası da maliyetli bana.
Ankara'da oturuyorum, bu sıralamalara tercih edilebilir bölüm tavsiyesi istiyorum. Sağlık ve öğretmenlik düşünmüyorum.
M
3 yıl
15 yaşındaki araca kasko yapılır mı?
Herkese selamlar, arkadaşlar 2006 model transporter 4+1 camlıvan aracım var. Ruhsatta kamyonet geçiyor. İlk sahibiyim 10 yıl boyunca da kasko yaptırdım. 5 yıldır sadece trafik sigortası yaptırdım. En son kaskolu olduğu yıl iki tane taş izi oldu camda ama ben aracın orijinalliği gitmesin diye camı değiştirtmedim. Bu yıl taş izinin olduğu yerden cam çatladı ve büyüyor.
Orjinal cama 3.500 TL istediler. 15 yıldır hasarsızlık indirimim bozulmadı.
1. Ben yaşından dolayı bu araca kasko yaptırabilir miyim?
2. Şayet kasko yapılırsa camı orjinali ile ücretsiz değişim yaptırabilir miyim?
3. İlk iki madde olumsuz olursa nasıl bir yol izlemeliyim, resimdeki çatlak çizilerek tamir olur mu, bu şekilde muayeneden geçermi?
İnternette konuyla ilgili açıklayıcı bilgi yok
*sigortam.net dah kaskoi teklifi vermedi araç bilgilerini girdiğimde. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
Vodafone net fatura şişiriyor !!!
Daha önce konu açmıştım pek ilgi görmedi ama kısaca; 5 yıldır vodafone net kullanıyorum 15 haziranda taahüdüm bitti, mh ile görüşüp 91 TL 50 mbit anlaştık bir hafta kullandım sonra mesaj geldi talebiniz doğrultusunda 24 mbit 101 TL olarak değiştirilmiştir şeklinde. Mh yi aradığımda talepte bulunmuşsunuz dedi. Böyle bir talebimin olmadığını belirterek şikayet açtım iki gün sonra onaylandı. Tekrar 91 TL 50 mbit kullanmaya başladım.
91 TL fatura ödemeyi beklerken 161 TL fatura geldi resmi ekliyorum. Bayram nedeniyle mh ile görüşme firsatım olmadı henüz. < Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
vodafonenet verdiği tarifeyi iptal etti
25 Haziran tarihinde dsl 24 mbite kadar 71 TL olan taahhüdüm bitmeye yakın mh yi arayarak dsl 50 mbite kadar 91,70 TL ye anlaştık ve tarifem bu şekilde jetfatura da görünmeye başladı. 01.07.2021 tarihinde telefonuma mesaj geldi "talebiniz üzere tarifeniz dsl 24 mbite kadar 101,90 TL olarak değiştirilmiştir" şeklinde. Mh yi aradığımda talepte bulunmuşsunuz dediler, öyle bir talebim olmadığını ısrar ettiğimde sistemden iki dakikalık bir inceleme sonucu dönüş yaptılar ve sistemsel bir hata olduğunu düzelteceklerini söylediler.
Daha sonra 50 mbite kadar 91,70 TL tarifeye tekrar geçiş için onay vermemi istediler kabul ettim.
Araştırmalarım sonunda comnete geçmeye karar verdim ve yarım saat sonra vodafone yi aradım. Onayımın iptal edilmesini ve hattımı başka ıss ye taşımak istediğimi söyledim. Fakat mh onay talebinizin incelenmesinin 48 saat süreceğini ve bu süreçte iptal edilmesinin mümkün olmadığını, geçiş yapıldıktan sonra ise cayma bedeli çıkarılacağını, başka bir seçeneğimin olmadığını söyledi. Şimdi 48 saatin geçmesini bekliyorum. Son durumu buradan bildiririm.
M
3 yıl
Vodafone Net verdiği paketi iptal etti!
5 yıldır vodafone net evde internet kullanıyorum. Taahhüdümün bitmesine 3 ay var aradılar yenileyelim diye mevcut 24 mbps dsl kullanıyorum 69.90 TL. 84.90 TL ye 35 mbps verelim dediler, ben de 50 mbps verin dedim o fiyata kabul ettiler. 3 gün sonra tekrar aradılar o kampanya bitmiş diye 89,90'a olur ancak dediler. Ben de 5 TL için mi kabul etmiyorsunuz, 5 yıldır müşterinizim dedim ama hiç ısrar etmedi, yeni tarifeyi iptal etti. Diğer operatörler de fiyatlar uçmuş. Şimdi tekrar aramalarını mı bekleyeyim yoksa ben mi tekrar arayayım 89,90'ı kabul ediyorum diye. Ya da farklı bir ISS öneriniz var mıdır? sıkıntısı olmayan.
M
4 yıl
flo mağazası hatalı ayakkabı satıyor, uzak durun!
Edit: Kızılay flo mağazasından arandım, kendilerini genel merkezden aradıklarını ve ayakkabımın değişimini yapacaklarını belirttiler. Ardından flo genel merkezinden aradılar. Şikayetvar'a açtığım konu hakkında mağduriyetimi gidermek istediklerini belirterek ayakkabıyı mağazadan değiştirebileceğimi ve kendilerinden başka bir isteklerinin bulunup bulunmadığını sordular. Açıkçası bayağı şaşırdım bu kadar kısa sürede çözüm ürettiklerine. Çünkü şikayetvar da flo ve kinetix ile ilgili yüzlerce şikayet olduğunu konuyu açtığım zaman görmüştüm. Bana mı piyango vurdu bilemedim.Resimdeki spor ayakkabıyı flo mağazasından aldım, alırken sadece sağ ayağımı denedim normaldi. Bunun üzerine ertesi gün işe giderken ayakkabıyı giydim. 100 metre kadar yürüdüm ve servise bindim. Sol ayakkabı içi diğerinden farklı basıyordu, tabanıma batma oldu hafif şekilde. Ayakkabının içliği kaymıştır diye düşündüm. İş yerine gelince içliği çıkardım ve düzgünce oturtmaya çalıştım. Sonra akşama kadar bu ayakkabıyı kullanmak zorunda kaldım sol ayakkabı diğerine göre tabanı çok farklı basıyordu. Ayağımın tabanı inanılmaz ağrıdı. Akşam eve geldiğimde çoraplarım da pis kokmaya başladı. Evde jel tabanlık vardı dedim herhalde sol tabanlık sıkıntılı, değiştirdim jel tabanlığı taktım ertesi gün yine aynı şekilde ayağımda müthiş ağrı ve koku meydana geldi. Ayakkabıyı kızılay flo mağazasına götürdüm, fabrika hatalı bir ürün olduğunu sol ayakkabının çok farklı bastığını ve ayağımı ağrıttığını söyledim, fabrikaya incelemeye gideceğini değişim yapamayacaklarını, inceleme sonunda mesajla bilgi verileceğini söylediler. Aradan bir ay geçmesine rağmen herhangi bir bilgilendirme gelmedi. Sormaya gittiğimde suratsız ve orada zorla duruyormuş gibi (ayakkabıyı teslim etmeye gittiğimde de aynı eleman vardı) ve müşteriyle konuşmaya dahi tenezzül etmeyen çalışan arkadaki dolaptan ayakkabıyı çıkardı ve iade etti. Ayakkabı çoktan gelmiş ama mesaj falan gelmedi bana (ben incelemeye gittiğine bile inanmıyorum). Bu arada ayağımın ağrısı yaklaşık iki hafta sürdü bu ayakkabı yüzünden. Şikayetvar'a girdiğimde yüzlerce hatta binlerce şikayetin olduğunu gördüm. Kınetix ve flo mağazası hakkında benimkine benzer şikayetlerden geçilmiyor ve hiçbir çözüm sunulmuyor. Arkadaşlar flo'dan ve kınetixten uzak durun! Buradan kınetix yetkililerine sesleniyorum sürekli müşteri kaybediyorsunuz. Şikayetvar'da ki yorumları dikkate alın.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
VodafoneNet tarifemi vdsl\u0027den dsl\u0027e geçirmiş?
Daha önce konu açmıştım vodafone net müşteri hizmetlerinden aranarak taahhüdümün (vdsl 24 mb 62,79 TL.) bitmekte olduğunu ve yeni tarifeye geçmezsem 109 TL. gibi bir rakamdan devam edeceğini söyleyince onay verdim 89,90 TL ye aynı tarifeden 24 ay taahhüt yapıldı. En son faturama baktığımda 4 ay daha 62,79 TL.den taahhüdüm olduğunu gördüm ve 4 ay daha eski tarifemden devam etmek için 4 kez kayıt bırakmama rağmen düzeltmediler. Şikayetvar ve BTK ya şikayet talebi oluşturdum. Bugün aradılar ve mağduriyetinizi gidermek istiyoruz aynı tarifenizi 12 ay boyunca 69,90 TL. olarak düzeltmek istiyoruz dediler bende onay verdim.
Kapattıktan sonra Jetfatura'ya girdiğimde vdsl 24 mbit olan tarifem dsl 24 mbit olarak değişmiş. Resimlerde öncesi ve sonrası var.
Birde "24 mbps'e kadar S-69,90/ L-89,90" buradaki "S" ve "L" ne anlama geliyor bilgisi olan arkadaşlar var mıdır?
vdsl / dsl arasında biraz araştırdım ama sadece 16/24 mbit farkı mı vardır. Güya vodafonet mağduriyetimi giderecek iken yine mi bir üç kağıt yapmıştır?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
vodafone müşteri hizmetleri aldatmacası
Yaklaşık 4 yıldır Vodafone evde internet abonesiyim. Müşteri hizmetleri tarafından arandım ve taahhüdümün bitmek üzere olduğunu ve yenilenmesi gerektiğini söylediler bende bunun üzerine kabul ettim. 62,79 TL ödediğim taahhüt 89,90 TL'ye çıktı. Telefonu kapattıktan sonra en son faturama baktığımda henüz 4 ay daha 62,79 TL. den taahhüdümün olduğunu gördüm. Aynı gün bir saat sonra müşteri hizmetlerini arayarak taahhüdümün yenilenmemesini istediğimi, bitmesine 4 ay olduğunu, müşteri temsilcisinin beni kandırdığını, 62,79 TL. den 4 ay daha eski taahhüdüme devam etmek istediğimi, 4 ay fazladan 27x4=108 TL. fazla ödemek istemediği belirttim. Kayıt oluşturdular, yarım saat sonra gelen mesajda "değerli müşterimiz iletmiş olduğunuz faturanız incelenmiş olup herhangi bir sorun tespit edilmemiştir" şeklinde mesaj geldi. Bundan sonra iki gün boyunca 4 defa müşteri hizmetlerine talep oluşturmama rağmen her seferinde dalga geçer gibi "faturanızda sorun tespit edilmemiştir" şeklinde mesaj geldi. 3 adet telefon hattım ve evde internet hattım vodafondu 4 yıldır kullanıyordum bundan sonra Vodafone'un yanından geçmem. 3 kuruş için insanları kandırmanın alemi yok, daimi müşterinizi 3 kuruş için kaybettiniz. İnsanı salak yerine koyuyorsunuz tüm günümü müşteri hizmetlerine dert anlatmak için ayırmama rağmen hala "faturayla ilgili sorun bulunmamıştır" mesajı geliyor. Müşteri hizmetleri tam bir rezalet.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.