C

Yarbay
11 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
79 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Port yok
Yok. Aylar geçti bulunamıyor. Sanki hindistandan ipek getirtiyoruz. Napabilirim iyi bir tarife var mıdır süperbox gibi
C
7 yıl
Vınn/Vodem Aylık en iyi paket
Başlık çok açıklayıcı olmadı farkındayım. Genel bir forum olmadığı içinde tt yi seçtim.

Ailem şu anda yazlıkta. İnternet çektirmeyi düşünmüşler. Sormuşlar ancak bölgede kabloları çalıyolarmış.

Vınn/Vodem tarzı bir cihaz almak istiyorum. Ama tüm servis sağlıyıcıları aylık abonelikle kabul ediyor sanırsam. Senede 3-4 ay kullanılacak. O yüzden aylık abobelik istemiyorum.

Ve kota sıkıntısı olmamalı. 8 yaşında küçük kardeşlerim var. Çocuklara aha dur kota bitiyo falan dersem birşey anlamazlar. Paso youtube takılıyorlar.

Aylık pakete 80-90 lira verebilirim. Modem için öyle bir sıkıntı yok. Hangi sağlayıcıyı seçmeliyim bu konuda? Bilgisi olan var mı?
C
8 yıl
Bilgisayarımın ederi ne kadar?
Merhaba elimde bir pc var ve satmak istiyorum. Fiyat biçtim kendimce ancak sizinde fikirlerinizi almak isterim.
Ekran kartı= Zotac Gtx560
İşlemci=Athlon II x2 250
Ram=8gb 1600mhz(?)
Anakart=MSI-7623
Hdd=150 ve 75 gb olmak üzere iki tane. Okuma/yazma hızları ikisindede 50mb civarı
Monitör=2009 yılında alınmış ve hala canavar gibi sıkıntısız 21,5″ pro2000 marka monitör. (bir adet ölü piksel var)
Ek olarak logitech g300 mouse var yanında.
Aslında gerçekten fena olmayan bir sistem. 560 çok güzel bir kart ancak bu sistemde işlemci darboğaz yapıyor. Şu işlemciyi elden çıkarıp phenom’a geçecektim ancak nakit sıkıntım var biraz. Sizce ederi nedir?
C
8 yıl
2016-2017 Üniversiteye giriş sınavı
Ben şu anda üniversite 1. sınıftayım ancak okuduğum okulu bırakıp yeniden hazırlanmayı düşünüyorum. Bir sene sonrası için sınav sistemi değişecek mi? Yoksa 2014-2015 sınav sistemi ile aynı mı olacak bileniniz var mı?
C
8 yıl
Stabil oynayamıyorum
Stabil derken pc ile ilgili bir sorun yok. Sorun bende. Rank sistemi değişmeden önce dmg idim. Hem o sıralardaki sorunlar, hem oyunu boşlamam, hemde rank sisteminin değişmesiyle nova 3'e kadar düştüm. Şimdi mg2 yim. Bir oyun oluyor iğrenç oynuyorum. Sonrasındaki oyunda taşıyacak kadar iyi oynuyorum. Ondan sonraki maçta kötü oynuyorum. Sanki attığım mermiler gitmiyor. Bİr önceki maçta çok güzel spray yaparken bir sonraki maçta olmuyor. Bazen t side kötü oynarken cs de iyi oluyorum. Çözemiyorum. 10 maçın 3-4'ünde iyi oynuyorum diyebilirim. Oynayışımı daha stabil hale getirmek için ne yapabilirim?
C
8 yıl
2500tl Kasa Öneri
8gb ram var elimde. Kasa nasıl? Elimde 1tb harici var o sebepten 500gb harddisk beni hayli hayli götürür.
< Resime gitmek için tıklayın >
C
8 yıl
Psikiyatri\u0027den randevu?
Psikolojik destek görmek istiyorum. Reşitim, okuyorum. Emekli sandığına bağlıyım. Ancak ne yapmam lazım bilmiyorum. Randevu almak vs. Ücret verecek miyim vermeyecek miyim? Yardımcı olursanız sevinirim.
C
8 yıl
Sistemin ederi ne kadar?
Elimde bir tane kasa var.

Özellikleri

560ti
Amd x2 250
8gb ram
150gb ve 80lik 2 tane hdd var
Anakart aşağı yukarı h81 ayarında
Pro2000 pc kasasının içinde
Monitör yine pro2000. 21-22". 1600e 1050 vga. Kendi hoparlörü var
G300 mouse
G930 kulaklık

Şimdiden teşekkürler
C
9 yıl
Üniversitede kendini geliştirmek
Kime sorduysam dil öğren diyor. Herkes kendini geliştirmeyi dil öğrenmek sanıyor. Tamam 2. dil şart, 3. dil çok iyi ama herhalde bu ülkede 4 dil öğrensek kral ilan edecekler.

Kendimi nasıl geliştirebilirim?
C
9 yıl
Ttnet mi Süperonline mı?
Merhabalar. 3 senedir uydunet kullanıyorum. Gerek altyapısı gerek dandik modemi yüzünden bu ay sağlayıcımı değiştirmeye karar verdim.

Evde 10-11 cihaz var internete giren. Ve uydunet modemi kaldıramıyor. Ve uydunetin bu konuda hiçbir niyeti yok gibi gözüküyor. Altyapı rezalet.

Şimdi baktığım zaman bizim oturduğumuz bölgede Ttnet'in hipernet'i var, Süperonline'ın adsl bağlantısı var. Ttnet ile ilgili kötü anlamda çok şey okudum. Ancak yarın bir gün fiber muhabbeti başladığında Ttnet'le işim daha kolay olabilecek gibi. Tek artı yanı o.

Telefon bağlantısına vs gerek yok. Bana sadece internet lazım.

Fiyat olarak 60-70 lira bandı uygun geliyor. Uydunete geçmeden önce kullandığım bir airties modem vardı. Sorunsuz çalışır mı?

Hangi sağlayıcı daha mantıklı olur
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.