U

Onbaşı
11 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
geçen yıl
Ev sinema sistemine subwoofer önerisi
Merhabalar,

Pioneer VSX 321 ve Pioneer S-ES3TB 5.0 sistem ile aranıza katılmış bulunuyorum. Bu sisteme eklemek için yine aynı seviyede bir subwoofer almak istiyorum. Neye dikkat etmeliyim? Ayrıca önerileriniz olursa sevinirim.


https://intl.pioneer-audiovisual.com/products/speakers/s-es3tb/specification.php
U
2 yıl
VHS kaset çalardan görüntü aktarımı
Merhabalar,

Elimde çalışan bir VHS kaset çalar var. Çıkış olarak eski RF (Anten) çıkışına sahip. Bu şekilde direkt olarak TV'ye bağlayıp izleyebiliyorum. Ancak VHS kasetleri dijitale aktarmak için bir USB capture cihazı aldım. Cihazın girişi RCA şeklinde. Haliyle RF kablosunu bağlayamıyorum. Araya nasıl bir dönüştürücü almam lazım?

Şimdiden teşekkürler.
U
3 yıl
iPhone 13 256GB mı yoksa iPhone 12 Pro 128GB mı?
Herkese selam,

13-14 bin gibi bir bütçem var (kişisel bir bütçe değil, şirketin sağladığı bir bütçe). iPhone almayı planlıyorum ancak 24 Eylül'de ön sipariş vererek 256GB'lık bir iPhone 13 mü alsam, yoksa Hepsiburada üzerinden (malum Apple Store'dan kaldırıldı iPhone 12 Pro) bir 128GB'lık iPhone 12 Pro mu alsam karar veremedim.

Aslında depolama benim için çok da önemli değil. Tüm fotoğraf ve videolarımı Google Photos üzerinde tutuyor ve yedekliyorum (100GB Google One üyeliği yetiyor da artıyor). Şu an kullandığım Android telefon da 128GB depolamaya sahip ve 70-80GB arası dolu şekilde kullanıyorum.

Sizce hangisini almalıyım?
U
5 yıl
90.000 TL\u0027ye kadar alınacak HB ya da Crossover
Arkadaşlar selamlar,

Bir süredir kullandığım 2013 model Clio 1.5dCi Touch model aracımı satmayı düşünüyorum. 110bin km'de. Ortalama 50-52.000 gibi bir ikinci el fiyatı var.

Bunun üzerine de kendim koyup, toplamda 90.000TL'ye kadar bir bütçe oluşturdum. İkinci el bir araç almayı düşünüyorum.

İlk tercihim 2015 veya daha yeni model, otomatik bir 1.2TSi ya da 1.4TSi bir VW Golf almak. Aynı kategoride başka marka/model tavsiyeniz varsa alabilirim.

İkinci tercihim ile yine 2015 veya daha yeni bir model, otomatik ve benzinli bir Crossover almak. Ancak o kısımda marka/model hakkında çok bir bilgim yok.

Genelde şehiriçi kullanıyorum. Ancak şehir dışına tatil için kullandığım, hatta bazı durumlarda kampa gittiğim de olabiliyor. (Clio'yla yaylaya çıkmışlığım bile var )

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
U
5 yıl
SAMSUNG 46ES8000 Sol Tarafta Dikey Çizgiler
Selamlar arkadaşlar,

Yaklaşık 5 sene önce satın aldığım SAMSUNG 46ES8000 LCD TV'imde yaklaşık bir 6-7 aydır dikey çizgi sorunu ortaya çıktı. Çeşitli videolar ve çözüm yolları araştırdım. Ancak dikey çizgilerin benimkiler gibi olmadığını gördüm. Sorunun panelden mi yoksa T-CON kartından mı kaynaklı olduğunu anlayamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Eğer panel ile ilgili bir sıkıntı varsa, bu şekilde gittiği yere kadar kullanmayı düşünüyorum. Board kaynaklı bir problemse tamir ettirebilirim. Aşağıda videoları paylaşıyorum:
https://youtu.be/yJeB-PG54Hk
https://youtu.be/_bottVckJnM

Teşekkürler
U
6 yıl
100Mbit bağlantı için kablo önerisi
Selamlar,

Turksat Kablo'nun 100Mbit hızındaki paketine geçtim. Modem bir alt katımda, evde de Zyxel Armor Z2 model bir router kullanıyorum. CAT5 kablo ile bu router'a, ardından da tekrar CAT5 ile PC'ye bağlantı sağlıyorum.

Acaba aradaki CAT5 kabloları CAT5E veya CAT6 yapsam daha temiz bir bağlantı hızına sahip olur muyum? Yoksa bu yeterli mi?
U
6 yıl
SoundBar için öneri
Selamlar,

46" bir ES8000 serisi Samsung TV'ye sahibim. Ayrıca PS3 ve PS4 kullanıyorum. Bu ürünlerle birlikte evin salonunda kullanabileceğim bir soundbar arıyorum. Önemli olan sesin kaliteli olması. Yeri geliyor DTS'li filmler vs. de izliyorum. Virtual Surround gibi bir özelliği de olursa çok iyi olur.

Mümkünse bana bu konuda önerilerde bulunabilirseniz sevinirim.

SoundBar başlığında her kafadan birden fazla ses çıktığı için başlığı açma gereği duydum.

Teşekkürler.
U
7 yıl
PS4 Görüntü Sorunu - Safe Mode açılmıyor!
Selamlar,

Standart bir PS4 sahibiyim. Düne kadar konsolda sorun yoktu. Bu sabah açtığımda ise TV'ye görüntü gelmediğini fark ettim. Baktığımda HDMI kaynaklarında da görünmüyordu. HDMI kabloyu değiştirdim ancak yine aynı sorunu yaşadım. TV'nin farklı girişlerini de denedim ancak olmadı.

Safe Mode'a girmeye çalıştığımda da yine sinyal alamadım ekrandan. Haliyle Safe Mode'a da giremiyorum gibi görünüyor. Problem ne olabilir acaba?
U
9 yıl
[ALINIK] Western Digital WD1002FAEX PCB kartı
Selamlar,

Western Digital WD1002FAEX modeli sabit diskimin PCB'sini yaktım. Bilgileri şöyle:

MDL: WD1002FAEX-00Z3A0

PCB modeli: 2060-771640-003 REV A

Elinde olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not: AliExpress vs. için yazmayın, daha hızlı bir çözüm arıyorum.
U
9 yıl
[ALINIK] SEAGATE ST3500418AS PCB kartı
Selamlar,

SEAGATE ST3500418AS modeli HDD'imin kartını yaktım. Bilgileri şöyle:

P/N: 9FZ162-302
Firmware: CC2J

Ürünün PCB kartını arıyorum. Elinde olan varsa ulaşırsa sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.