A

Binbaşı
05 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
9 yıl
Satıldı.
Satıldı.
A
11 yıl
DH\u0027ye bişeyler oldu ! Yardım edin.
< Resime gitmek için tıklayın >

Yardım edin. Acaba sadece bende mi oldu ?
A
11 yıl
Turkcell ve vodafone\u0027nun 3g\u0027si amerikanin 4g\u0027sinden hizliymis
bugun reklamda gordum. iyi sallamislar bi aralarda emily emine olayi vardi bunlarin biri yav hehe gifini koyabilirmi bunlara hitaben ?
A
11 yıl
Lise 1\u0027de ilk matematik yazilisi notunuz kaç? [Güncellendi]
Anadolu lisesine gidiyorum. Dönemin ilk yazilisi yarinki matematik yazilisi. Sizin lise 1de ilk matematik yazilisi notunuz kaç? Çalistim ama yazilidan kaç alirsam sasirmiyim?

Edit: Bugün yazılı olduk. Aşırı zorda değildi aşırı kolayda değildi. Tahminen 5 üzerinden 3 alırım
A
11 yıl
Ukrayna\u0027daki telefon fiyatlarını öğrenebileceğimiz site lazım.
Dayım yakında Ukrayna'ya gidecek. Hazır gitmişken telefon fiyatları iyiyse istediğin telefonu hediye olarak alayım sana dedi. Fiyatları öğrenebileceğimiz bir site var mı? Pil kapasitesinden dolayı Motorola Droid RAZR MAXX getirtmeyi düşünüyorum ama bildiğim kadarıyla bu telefon 4G kullanıyor. Biraz araştırdım. Bazı yerlerde bu telefonun Türkiye'de kullanılamayacağını söylüyorlardı. Doğruluk payı nedir? Şimdiden teşekkür ederim.
A
12 yıl
İstanbul\u0027da çakma forma satan yer ?
Yarın bahçelievlere gidiyorum. Orada yabancı takım çakma forma satan yer var mı?
A
12 yıl
Diş teli taktırdım
Dün diş teli taktırdım. Ayrıca birde damağımı kapatan bir metal var. Ağzım sürekli tükürük doluyor ve sürekli tıssss tıssss yaparak çekiyorum tükürüğüBirde üst dişlerden alt dişlere takılan iki lastik var ama yemek yemek için çıkardım ve hangi dişlere takacağımı unuttum. Bugün gidip soracağım yine hangi dişlere takılması gerektiğini. Ayrıca yemek yemeye çalıştığımda bir kısmı boğazıma gidiyor ve yutkunuyorum ama bir kısmıda şu damaktaki metalin üstünde kalıyor ve yine tıssss tısssss yaparak çekiyorum yemeği. Şuanda doğru dürüst birşey çiğneyemiyorum
A
12 yıl
Monitördeki tükürük lekeleri
Arkadaşlar led monitör kullanıyorum. Konuşurken ağzımdan sıçrayan ufak tükürük parçaları orda kurumuş ve sertleşmiş. Tırnaklarımla kazıyarak çıkartsam ekran çizilir. Eminim ki birçok kişininde monitöründe bu lekeler vardır. Nasıl temizleyebiliriz bu lekeleri ?
A
12 yıl
Şarjı uzun süre dayanan telefon önerisi lazım...
klasik tuşlu telefon önerirseniz sevinirim...
A
12 yıl
Diş Teli Taktırma Sürecim [Ciddi Konu]
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Amacım kesinlikle reklam değil. Bu arada yaşım 15

19/08/2012: Çavdar Ortodonti Kliniğine gittim. Yalnız bu kliniğe gelip muayene olmak için önceden randevu almanız gerekiyor ve randevu sadece kliniğe gidilip alınıyor. Öncelikle ne derecede bir bozukluk olduğuna baktılar.Birde dışarıda bazı röntgenler çektirmemi istediler. Sigortanın ücreti karşılaması için Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı merkezinden sevk almamı istediler. Bu merkeze gitmek için 27/08/2012 tarihine randevu aldım.

27/08/2012: Merkeze gittim. Muayene sırası bana gelince içeri girdim ve sadece sevk almak istediğimi söyledim. Beni başka bir diş hekimine yönlendirdi. Yönlendirdiği diş hekimine gidip sevk kağıdını aldım.

28/08/2012: Tıp2000 özel hastanesine gidip röntgenleri çektirdim. 60 TL ücret ödedim.

29/08/2012: Randevu almadan direk Çavdar ortodonti Kliniğine gittim. Çünkü kayıt yaptıracaktım. Kaydımı yaptırdım. Hangi telden taktırmak istediğimi sordular. Şeffaf yani porselen tel istediğimi söyledim. Metal tel 300 veya 500 TL idi. Tam olarak hatırlamıyorum. Porselen tel 800 TL idi. Bir süre sonra diş ölçülerimi aldılar. Ödemeyi yapmamı istediler ama yanımda para yoktu o yüzden bir dahaki gidişimde yapacağım ödemeyi. 06/09/2012 tarihine randevu verdiler. Bu tarihte artık teli takmaya başlayacaklar.


Arkadaşlar aklınıza takılan sorular varsa sorabilirsiniz.

Not:Bildiğim kadarıyla sigorta 18 yaş üstü olanların ücretini karşılamıyor ama yaptıracak olan yinede sorsun.

Not2:Kliniğin web sitesine ulaşmak için google amcaya kliniğin adını yazmanız yeterli. Web sitesinde iletişim bilgileri mevcut.

DEVAMI HAFTAYA GELECEK.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.