C

Er
04 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
361375 Gün Cezalı
356713 gün 12 s. 14 dk.
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
Kız bana sinir oluyormuş
Beyler bi kıza aşığım vs vs vs.Tabiki de o bana aşık değil.[Evet aga Aşık olduğumu söyledim]Dün akşam saat 23.30'dan 1.58'e face'de kadar kavga ettik neyse benim elektrikler gittide....Sabah Aradım telefonu açtı falan yine başladık kavgaya siniroluyorum sana filan.Bende kızdım zaten "birisinden nefret edip yanında tutuyorsan bu işte bi gariplik var"Şimdi arasam yüzüme kapatır bi iki saat sonra geri çaldırı mesaj atar.Ulan ne biçim iş bu1 haftadır kavga ediyoruz.Hadi ben seviyorumda katlanıyorum o neden bana katlanıyor anlamadım
Kızıma demediğim kalmadı yahu
C
13 yıl
Dedelerin Etkisi Altında Kaldım!
Beyler dedeler ile geçen yaz başında karşılaştım.Tamam dedeler iyiyşiyor falan bi telaş kapatmak için...Sonra aylar önce yolda bu fotoğrafı kuzenim ile çektik.O zamandan beri dedeler ve nineler hatta yolda görüğüm o teyze bile saçma sapan cinsel şeyler yapıyomuş gibi geliyor.Herkes birbiriyle yiyişiyor ve düna bunu benden saklıyormuş gibi.Bir amca'ya kalkmasına yardım etmedim dün.Sırf ya elinin tutunca benden cinsel olarak bişiler beklerse diye...İnsanlar pis geliyo banaSex PArtisi yapıyonuz mu lan?
< Resime gitmek için tıklayın >
C
13 yıl
Havalı Tabanca Ruhsat+Yaş sınırı
Havalı tabanca alacağımda emniyet için tabi
1-Ruhsat Lazım mı?
2-Yaş sınırı nedir
3-Bunun içinde bi tüp var bunu doldurmak için olan makineler kaç tldir
http://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1065#.
Bunu almak gibi bir fikrim var iyimidir
C
13 yıl
Gel bak platonik aşkın alası
Beyler dün kızı ona köpekler gibi aşık olduğumu söyledim.Saat 3de başadım açılmaya gece 1'e kadar konuştuk.Kız seni seviyomu desen seviyo beyler. Her halinden belli.Sen aşık mısın desen köpekler gibi.İyi geceler dedikten sonra bile telefondan ayrılmadı gözlerim.Mesaj atsın diye bekliyordum.Sabah oldu Aldım telefonu elime çek babam mesajı saat 6 falan"Kalbim sensizliğe dayanamadı kabuslar uyandırdı beni diye".Tam vurdum kafayı uyumaya hazırlanıyorum.Dıt Dıt "Bende uyuyamadım" tamam gaza geldim ben."Rüyamda seni gördüm sahilde oturmuştuk saçların yana atmıştın.Güneş seni tarif edilmez şekilde güzelleştiriyordu" bekle bekle bekle..".Bende seni gördüm" sonrası special.
Eee kaptırmış gitmişsin diyeceksiniz öyle olmadı kız ilişkimiz olmasını istemiyor beyler.Bir insan nasıl sevipte sevgilisi olmasını istemez anlamıyorum.
Sadece seviyor anlaşılan ben ona deli gibi aşıkken.Çift taraflı sevgi tek taraflı aşk.

Napam beyler şimdi ben
C
13 yıl
Avea Hazır Kart
Avea'da hazır kart var mı varsa fiyatı falan detaylı bilgi vere bilir misiniz.
C
13 yıl
Avea Hazır Kart
Beyler avea'nın hazır kartı var mı?Varsa fiyatları falan nasıldır bilen bi yardım etsin.İnternette aradım aradım doğru düzgün birşey bulamadım.
Şimdi Turkcell-Vodofone kullanma taraftarları çıkacak onları zaten kullanıyorum
C
13 yıl
Tek Kaş olmanın neresi absurt lan
Olum siyahiler dalga geçmiyorsunuz.Tek kaşlarla geçiyorsunuz.Siyahların malzeme büyük saygı var analadıkta.Tek kaş ayrımı yapmakla zenci ayrımı yapmak aynı şey değil mi?
Evet tek kaşım
C
13 yıl
Biri Bana Şu Kız milletini anlatsın
Lan beyler geldik 17 yaşına dahada anlamıyorum bunları bakarsın bakmış olursun.Bakmazsın yüz vermez.Seversin süründür.İlgi göstermezsin başkalarına bakar.İlgi gösteririsin arkadaşına yazar.
Lan biri bana şunları anlatsın nasıl çalışır bunların beyini?

Buradan xxx ablaya Selam Söylüyorum bi o beni anladı......
C
13 yıl
Yarı Ömrünü tamamlamış Kurşun lazım
Beyler Kendi uğraşlarımla manyetik kulaklık yapmaya karar verdim.Şuan yarı ömrü tamamlanmış kurşuna ihtiyacım var [126yıllık yani].Nerden bula bilirirm.Birde bu manyetik alan kanser yapmaz dimi lan
C
13 yıl
Beyler Mevzu Karışık Kız Tavlama Uzmanı Lazım
Evet beyler olayı 7 aşamada özetliyorum.
-Kız beni arkadaşı gibi görüyor ama eski sevgili konusu açıldımı hop değiştirdim konuyu sırdaş falan değiliz.
-Kıza onu sevdiğimi söylemedim çünkü ilk kıza söyletmek akıllıca olur diyorum
-Artık inzivaya çekildim,Bütün gün kızla konuşuyorduk netten.Konuyu hep ben açıyordum.Bundan sonra Artık ilk mesajı ondan bekliyorum.
-Kız zeki lan öyle böyle değil valla zeki.Türk kızı demezsin yani bildiğin zeki.
-Ortak nokta say say bitmez lan.Popmundo,Alkol,Müzik,Dexter,Spartacus,Veronica Mars,House öle işte
-Kız güzel ben tipsizim.Kız kısa ben uzunum.Kız hafif kilolu benim bütün kaburgalar meydanda.
-Şuan için netten başka bağlantı şansım yok.
not:1 senelik arkadaşız panpa.
beyler nasıl bir gidişatla arkadaştan,sevgiliye döne bilirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.