S

Binbaşı
01 Haziran 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
21 üye
Görüntülenme (?)
114 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Godzilla fragman yılbaşında. Nallart beyi bekliyoruz.
Godzillanin fragman yilbasinda geliyor. Fragmanin uzunlugunu bilemiyoruz simdi ama suprizlere cok acik. Filmin tamaminin ocak sonlarina dogru gelmesi bekleniyor.
S
5 yıl
Kocaeli üniversitesi
Arkadaslar burayi kazandim kadikoyde oturuyuyorun servisle gidip gelmeyi dusunuyorum sindilik ama eksi sayfasinda ki yorumlari okuyunca resmen depresyona girdim . Birde sizin yorumlarinizi alayim yasam nasildir ne yaparim ben .
S
5 yıl
Dil siralamalari bolum gelirmi yardim lutfen
Basliga ne yazicagimi bilemedim pek . Dil den girdim sinava ve siralama bekledigimden cok daha geri de geldi 13k ya girdim normalde netlerimle (ydt de 77 net yaptim) en kotu 10-9 k rahat gelmesi gerekiyordu . Medeniyet uni gecen sene 10500 le falan almis bu sene gelme ihtimali varmidir acaba ?
S
5 yıl
2 sene sonra sinava tekrar giricem . Puan kesilir mi ?
Merhaba arkadaslar ben 2017 ygs lys sinavina girip bi universiteye yerlestim. Bu sene tekrar girmek istiyorum herhangi bir puan kirimi oluyor mu ? Ben bir sene sadece diye biliyordum.
S
5 yıl
2. El sistem toplamak
Merhaba . Su an core 2 quad ve hd 5770 bir sistemim var .Anliyacaginiz uzere baya yasli bir sistem su an icin dota 2 yi en dusuk 1080p de 50 fps de oynayabiliyorum. Elimde ki playstation 4 slim i 1300 lira gibi fiyata satip yeni sistem toplamak istiyorum , bir kac sorum var .

Oncelikle elimdeki hp anakart c2q 9300 , asus hd 5770 ve 4gb ddr2 ram i kac tl ye satabilirim . Piayasadan baya uzak kaldim.

Elimde 350w hp psu var . En azindan 1 ay yeni sistemi calistirir mi ? Kagit uzerinde su an ki parcalarim eski olsugundan tdp degerleri baya yuksek yeni parcalara gore , o yuzden cok sikinti olucagini dusunmuyorum.

2500 lira gibi bir butcem var . Biraz zorladim mi i5 6600 , ucuz bir anakart , gtx 1060 ve 8gb ddr4 ram alabilicegimi dusundum ufak bir arastirmayla . F/p orani daha yuksek baska alabilicegim bir cpu veya gpu var midir ? Bu seviye bir sistem 1080p de beni ne kadar goturur ?

Biraz uzun oldu kusura bakmayin iyi gunler.
S
5 yıl
Hyperx cloud 2 jak degisimi. Dukkan tavsiyesi.
Merhaba . Hyperx cloud 2 kulakligim jak tan temazsizlik yapmaya basladi ve sonrasinda tamamen gitti. 4 way senheiser jak aldim fakat lehim yapicak duzgun bi yer bulamadim kadikoyde.En son 4 yil once siberia v2 mi yaptirmistim ters lehimlemisti salaklar .
S
6 yıl
Forun yardimin gerek ilk defa boyle birsey istiyorum .
Merhaba arkadaslar ogrenciyim de kym nin yatmasini brkliyorum hala sigaram kalmadi 1 gundur rica etsem garanti veya ziraat ten 10 lira borç aticak var mi ayin 10 unda kym yatiyir o zaman oderim . İlk defa boyle birsey istiyorum ama yillarca forumda olunca bu yuzu buldum kendimde .

İyi aksamlar.
S
6 yıl
Facebook da karsilastigim olay. Kanim dondu resmen..
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

https://youtu.be/lVLEX2lFPOc

İnsanlik kalmamis bu ülkede.Adamin yerinde olsam katil olurdum şerefsizim.Kadinin yazdiklarina ayri bir sinirlendim , yazik ...

Öne ciksin diye burayada koyayim dedim.
S
6 yıl
Kizin 1 haftadir hal tavirlari garip.
Arkadaslar , kiz arkadasim 1 haftadir böyle soğuk davraniyor, bulusmak istemiyor ve konuşmuyor bile.Depserif hallerde , keyfim yok diyor hep yatiyor tum gun.

İcim icimi yiyor 1 haftadir böyle beni istemese direk soylerdi diye düşünüyorum oyle bir karakter degil.Zaten kiz asosyal , arkadaslarinin hepsini taniyorum yakindan bana oyle diyip baskalariyla görüşüyor da olamaz

2 gündür yataktan cikamiyorum sıkıntıdan, kizi cok seviyorum sikmakta istemiyorum ne yapsam

Bugun senin o taraflarda isim var bi ugrayayim konusalim diye ikna ettim. Aksam bulusucaz nasil bir tavir sergilemeliyim acaba?
S
6 yıl
Ehliyet randevu hk yardim edermisiniz ?
Merhaba arkadaslar. Ehliyet almak iciin randevu almaya clistigimda 2 ay sonraya atiyor. Bildiginiz uzere bugun itibariyle ehliyet almak artik emniyetlerden degil ilce nüfus mudurluklerinden aliniyor yeni kimlik gibi.

Simdi sorum su ;

Zamaaninda yeni kimlik icin randevu almadan sabaah erken gidip sira alip halledebiliyordun. Bende sabah erkenden gitsem islemlerimi yaparlarmi acaba ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.