E

Binbaşı
23 Mayıs 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
537 (Bu ay: 9)
Gönderiler Hakkında
E
2 hafta
Canon MG3550 Tanklı Yazıcı - Kağıt Alma Sorunu
Selamlar arkadaşlar,

Canon MG3550 yazıcı bir süredir (olması gerektiği gibi kağıt koyuyorum) kağıt yokmuş gibi almaya çalışıyor ve almıyor sonra elimle hafifçe itiyorum zor bela yavaşça çekiyor, ayrıca genellikle de kağıdı buruşturup sıkıştırıyor, başına gelen var mı çözümü nedir, teşekkürler.
E
geçen yıl
TPLİNK modeme her cihaz bağlanmıyor
merhabalar, alt katımda Turk Telekom (sanırım 50 mbps) modem kullanılıyor ve MI Wifi Pro router ile yansıtıyorum, geçen ay hız yükseltmek için modem değişti sonrasında routerı yeni modeme ayarladım ama çözemediğim bir sıkıntı var;

3 telefon 1 laptop aynı anda bağlanamıyoruz sürekli en az 1 cihaz dışarda kalıyor 'bağlanıyor' da kalıyor routerı çıkar tak veya modem restart yapınca bu sefer diğeri bağlanıyorda kalıyor, laptopta ise router/modem farketmez 'internet yok, güvenli' yazıyor, yapmam gereken modem ayarı filan var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >
E
geçen yıl
Yeni cihazımdaki ışık sızması hakkında
öncelikle selamlar, 26 kasımda vatan bilgisayar mağazadan dell g15 5511 aldım, nette ışık sızması hakkında videoyu görünce merak ettim ve karanlıkta testini yaptım sonuç görseldeki gibi, kullanımda bir rahatsızlık görmedim ama siz ne dersiniz.



< Resime gitmek için tıklayın >
E
geçen yıl
Dell G15 5511 Vatan Bilgisayar garanti hakkında
KONU SİLİNEBİLİR.
E
10 yıl
Orjinal romlu I9001 Galaxy S Plus kullanan varsa bakabilirmi) Çok Acil!
arkadaşlar eğer türkiyeden alınma orjinal romlu galaxy s plus (GT-I9001) kullanıyorsanız arama bölümüne *#1234# yapıp rom,csc bilgilerini benimle paylaşabilirmisiniz? eğer yaparsanız çok mutlu olurum. tşk. :)
E
10 yıl
otg host mode - I9001 galaxy s plus
arkadaşlar I9001 için usb otg kablo aldım çalıştıramadım. sistemin özelliği mi yok acaba. android stock rom gb 2.3.6 value pack. çalıştırabilmem için ne yapmam lazım ? tşkkrler.
E
11 yıl
I9001 2.3.6 value pack\u0027ten bir önceki sürüm ile ilgili (?)
arkadaşlar arama yerine *#272*imei# kodunu yazdığınızda birden çok csc kodu çıkıyor. (value packten önceki en son kiesle yüklenen tr romunda) bu kodlardan hangisini secmeliyim başka bir deyişle secili olmalı? telefonu garantiye göndereceğim yardım edebilir msnz ?
< Resime gitmek için tıklayın >
E
11 yıl
Download Sayacı Sıfırlama - Önemli!
arkadaşlar custom rom yüklemelerinde veya odinle rom yüklemelerinde download moda alındığı için normalde ''0'' olan sayaç artıyormuş. Bu da garantiyi bozuyor. Fakat android 4.0.x üzeri cihazlarda usb jig ile veya Triangle Away adlı programla kolayca sıfırlanabiliyor. Benim telefonum android 2.3.6 roma sahip. sayac sıfırlamayı bırakın sayacın kaç olduğuna bile bakamıyorum. bu işi nasıl yapabilirim. İnşallah hem ben hemde diğer arkadaşlar da faydalanabilir. şimdiden teşekkürler
E
11 yıl
I9001 Galaxy S Plus - Rom Haberi (!)
Arkadaşlar ben 3 aydır forum sitelerinde herkes gibi I9001 Galaxy S Plus için Türkiye rom arıyordum ve nette böyle bu romun olmadığını söylemişlerdi fakat (şaka gibi) dün sitenin birinden bu telefonun Türkiye romunun olmadığını ve Türkiye'deki I9001 lerde Polonya (XEO) romu yüklü olduğunu öğrendim. Açıkçası buna inanasım gelmedi. Şu an telefonumda odinle yüklediğim offical Avusturya ''Value Pack'' romu yüklü. Fakat bu romu yüklemeden telefonu güncelleştirmiştim ve 2.3.6 I9001XXKPU kodlu rom yüklendiğini hatırlıyorum. Ve dün internetten baktım, bu rom Polonya romu. Sizce doğru mu?
E
11 yıl
garanti hakkında
öncelikle iyi forumlar;

arkadaşlar I9001 galaxy s plus adlı telefona custom rom yüklendi. dahasonradan tilki hesabı orjinal roma döndüm fakat bu telefonun türkiye romu hiçbir yerde bulunmadığından offical avusturya romunu yükledim. şuan ekranın pikselleri ile ilgili bi sorun olduğundan garantiye göndermem gerekecek. garanti ile ilgili bi sorun çıkar mı? ayrıca garanti ile servise verirken son sürümün yüklenmesini istesem türkiye romu yüklenirmi?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.