T

Binbaşı
07 Kasım 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
280 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
11 ay
Araç Tavsiyesi
Eşime araç almak istiyorum kendisi acemi şoför Kadınların kullanabileceği küçük bir araç arayışındayım acaba hangi aracı tavsiye edersiniz. Otomatik vites araç düşünüyoruz benim aklımda Micra ve Jazz var her türlü tavsiyelerinize açığım.
T
geçen yıl
Bu montu arıyorum
Columbia nın bu model montunu arıyorum fakat bulamıyorum Orjinal ürün arıyorum çakmasını birkaç yerde gördüm
< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
T
2 yıl
AÖF için bu sonuç yeterlimidir
Sınav sonucu ekte bu sonuçlarla AÖF kayıt olunabilirmi acaba
< Resime gitmek için tıklayın >
T
3 yıl
Samsung T Serisi için hazır kanal listesi arıyorum.
Arkadaşlar selamlar ben 32T5300 model TV aldım bu TV için hazır kanal listesi bulamadım rica etsem elinde olan varsa yada nereden temin edebileceğimi paylaşırsanız memnun olurum.
T
4 yıl
Yüksek Tansiyon
Arkadaşlar ailemde hiç kimsede tansiyon rahatsızlığı yoktu check up yaptırdım yüksek tansiyondan şüphelendiler ve tansiyon holter taktılar 24 saat bağlı kaldı daha sonra tansiyon rahatsızlığım olduğu kanısına vardılar.
Önce Delix 5MG verdiler bir işe yaramadı
sonra Tensart Plus 32/12,5 mg verdiler bir işe yaramadı
sonra Benipin 4MG ve Vasoxen 5Mg verdiler bir işe yaramadı
sonra İrdapin 150mg ve vasoxen 5mg verdiler bir işe yaramadı
şimdi tekrar Kardiyoloji doktoruna gideceğim kan tahlili ve Eko çekilecek tekrardan benimle bu tarz sorunları yaşayan varmı acaba aranızda
T
4 yıl
Turknet İnternet Kesiliyor.
Arkadaşlar her gece saat 00:00 olduğunda internetim kesiliyor ve yaklaşık yarım saat sonra düzeliyor fakat modemde ışıklarda bir anormallik yok herşey normal destek e yazdığımda klasik cevaplar bir sorun gözükmüyor internetiniz şukadar saat aktiftir denilip kestirilip atılıyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
4 yıl
Ps4 Bluray girişine bozuk para kaçması
Arkadaşlar bende slim kasa ps4 mevcut canı sağolsun oğlum bluray girişine bozuk para sokmuş ne cihaza bluray takabiliyorum nede içindeki bozuk parayı çıkarabiliyorum ben bu bozuk parayı nasıl çıkarırım cihazdan yardımcı olurmusunuz
T
4 yıl
Dubleks evimin çatı katına yalıtım ve çatı tadilatı yaptırmak istiyorum
İstanbul avrupa yakasındaki evimin çatısını yaptırıp çatı yalıtımıda yaptırmak istiyorum aynı zamanda hangi malzemeler kullanılmasını tavsiye edersiniz ve tavsiye edeceğiniz birileri varmı acaba
T
4 yıl
Yalıtım yapıldı Rutubet devam ediyor
Arkadaşlar İstanbul da çatı dubleksi evde ikamet ediyorum binamızın sadece ön ve arka cephesinde yalıtım yapılmıştı bu sene iki yan cepheyede yalıtım yaptırdık fakat rutubet halaa devam ediyor ben bunu nasıl çözebilirim acaba yardımcı olurmusunuz.
T
4 yıl
Huawei Hg658 V2 modem ve internet sorunu
Aktif olarak turknet vdsl internet kullanıcısıyım şu anda kullanmakta olduğum modemimi değiştirmek için huawei hg658v2 modem aldım kullanıcı adı ve şifremi doğru girmeme rağmen internete bağlanamadım acaba nerede neyi eksik yapıyorum bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.