M

Yüzbaşı
29 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
The House of Rothschild (1934) altyazılı nerde bulurum?
The House of Rothschild (1934) filminin youtube'ta orjinali var. Ancak altyazılı olarak türkçe bulamadım. Altyazı hazırlanırsa Oldukça fazla izleneceğine eminim. Bu konuda önerisi olan varsa alayım.
M
6 yıl
WP ücretsiz ilan teması
Üyelik sistemine sahip sahibinden gibi bir site yapıp denemek için wp hazır temalardan faydalanmak istiyorum.
Böyle hazır ücretsiz bir tema var mı? Yok ise herhangi bir temayı kategorik ve üyelik koşul ve kısıtlamaları uygulayabileceğim eklentiler var mı?
Tecrübe sahibi arkadaşlardan yardımları için şimdiden teşekkürler.
M
6 yıl
Alman mı Japon mu? (Anket Eklendi)
8 10 yaşında bir otomobil alma niyetim var. Beğendiğim ve almayı düşündüğüm modellerden hem Fransız hem Alman hem de Japon modeller var.
Güvenlik ve sağlamlıktan ötürü Japon Honda-Toyota ve Alman VW grubu markaları arasında kalmıştım ki birisi çıkıp yedek parça fiyatları ve tamir masrafı olarak Japonların VW grubundan çok daha pahalı olduğunu söyledi.
Yani Allah korusun motor yenileme gibi bir durumla karşı karşıya kaldığında veya mekanik ve kaporta parçalarında Almanların daha ucuz olduğunu söyledi.
Fikri olan?
M
11 yıl
Hobi kısmına ilave
Evde mobilya yapımı veya onarımı ile ilgili bir başlık açılırsa faydalı olacaktır.
M
11 yıl
xp ye ingilizce program kurulmuyor.
setup tan program kurulurken Türkçe dilin desteklenmediği uyarısı çıkıyor ve kurulumu durduruyor.Aynı uyarıyı Win7 de verdiğinde bölge ve dil ayarlarından işletim sistemini ingilizce yaparak kolayca kurdum.Ama XP de bunu yapmak için CD istiyor.sistem saatinin yanındaki dili ingilizce yapmak yetmiyor.menüler ve işletim sistemi dilinin ingilizce olması gerekiyor.bunun basit bir yöntemi var mı?kuracağım yazılımın dil seçenekleri arasında Türkçe yok maalesef.
NOT: Bu uyarı sadece yasal olan XP lerde çıkıyor. İllegallerde sorun yok.
M
12 yıl
Alfa Romeo 145 ve 146 hakkında görüşleriniz
10.000 12.000 fiyat aralığında satılan alfa 145 ve 146 lar ile ilgileniyorum.Bence bu araçlar değerinin altında satılıyor.Sebebi nedir acaba? Sizce bu fiyat aralığında alınabilecek araç ne olmalıdır.( 1996 model ve üstü)
M
12 yıl
1997-2000 model Renault Laguna hakkında görüşleriniz...
1999-2002 model aralığında FORD Fiesta, Renault Clio HB, vW POLO, Opel Corsa almayı düşünüyordum Bunların arasında gezerken aynı fiyatlara 2 üst sınıf Renault Laguna almanın mümkün olduğunu gördüm.Bu araçlarla ilgili bir olumsuzluk mu var (parça sorunu gibi) yoksa tutulmayan bir araç mı acaba?
Kullanan veya fikri olan varsa yorum belirtirse sevinirim.
M
12 yıl
Aynı abonelikde 2 box kurulur mu?
Teledünya abonesiyim.Evdeki 2. televizyon eski model olduğundan kablotv nin en dandik kanallarını gösteriyor.(Bunun için ayrıca kablo tv yöneticilerini kutlarım.Ne kadar seyredilecek kanal varsa eski model tv lerin alamayacağı frekansa koymuşlar)
Bunun için 2. el bir settop box alıp bu tv ye bağlamayı düşünüyorum.Acaba bu mümkün müdür?Aynı kabloda 2. bir settop box çalışır mı?
M
12 yıl
Kablo Tv de 2 settop box (Konu teledünya sekmesine taşındı)
Aynı kablo tv hattı üzerine 2 farklı set top box konabilir mi?

Özür dilerim, konuyu yanlış yere açmışım, Teledünya forumunda sorumu paylaştım...Oraya cevap yazılırsa sevinirim...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.