I

Onbaşı
19 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
11 yıl
Fan Önerisi
Herkese merhaba bilgisayarım çok havadar olmayan bir yerde ve kasa duvara doğru duruyor dolayısıyla da multiplayer oyun oynarken ping yükseliyor ve sanırım malum hava sıcaklığıyla birleşince oyun performansını etkiliyor bu nedenden dolayı 2 adet fan almayı düşünüyorum.

Kasa: Cooler Master K-280
Boş Fan Yeri: 120mm (İki Adet)

İşlemci:Intel Core i-7 3770K
Soket :1155

Bütçe olarak vatanın indirimli fiyatıyla 2 adet için maksimum 150 tl. düşünüyorum daha düşük olanlar olursa çok memnun olurum.2 normal yerine aynı bütçeyle sıvı soğutmalı avantajlı olur derseniz önerilerinizi de beklerim sevgiler, saygılar.
I
11 yıl
Oyun Monitörü Önerisi
Herkese merhaba monitör tavsiyeleriyle ilgili forumdaki çoğu konulara baktım ve bazılarının son cevap süreleri 1 yılı geçkin olduğu için buraya konu açma ihtiyacı duydum.

Konuyu fazla uzatmadan kullanım amacımı belirteyim;

Monitörü genellikle FPS tarzındaki (BF4 kısmet olursa) oyun için kullanacağım ama arada hobi amaçlı çizim yapıp ve çok sık olmamakla beraber film de izlerim diye düşünüyorum.Fakat oyun için düşünülen monitörlerde genel olarak input lag süresi iyi olanlar ön planda olduğundan bu beni biraz düşündürdü çünkü fiyat olarak bütçemi aşıyor.(Bütçe 500 Tl).Satın alma işlemini de vatanın hafta sonu kampanyasıyla birleştirmek istiyorum.Vatandan Asustan birkaç favori belirledim kendimce ama burada işin uzmanı olanlardan öneri almadan karar vermek istemiyorum.Dolayısıyla 1 ms monitörleri mi tercih etmeliyim bilemiyorum.Ekran kartım Asus Radeon HD7850 buna uygun vatanda olabilecek şekilde hangi monitörü/monitörleri önerirsiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.