M

Binbaşı
31 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Yeni Sistem Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayar parçalarımın yıldırım düşmesi sonucunda yanmasından dolayı acil bir ihtiyaç doğdu. Elbette ki 13900K Cpu ve RTX 4080 isityorum, fakat şu an için bütçe sıkıntılı. Daha önce ki sistemim i7 4790K Cpu, 16 gb DDR3 Ram, GTX 1060 ekran kartı ve H115i soğutucuya sahip bir sistemdi. Daha sonra ki sistem güncellemelerimi de göz önünde bulundurarak bir sistem toplamaya karar verdim ve sizlerle paylaşıyorum. Not: AMD önermeyiniz, intel sistem tercihimdir.


< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
S8 Plus mı A9 2018 Mi Bu gün alacağım
Arkadaşlar selam. Bir yandan 2018 in son çeyreğinde çıkan A9 2018, Bir yanda da 2017 yılının amiral gemisi S8 Plus. İki cihaz arasında az fiyat farkı olması beni düşündürdü ve bugün ikisinden birisini vatanbilgisayar dan alacağım. Hangisini almam en doğrusu olur. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Seviliyorsunuz.
M
5 yıl
A9 2018 Almaya Değermi
Selam arakdaşlar. Bu telefonu uzun uzun araştırmaya koyuldum. 3000 tl veirp bu telefonu almaya değer mi ?
M
5 yıl
S9 Plus vs Note 9 Tavsiyesi(Detaylı Tavsiye İsteği)
Selamlar. Öyle şu çıkmış almalıyım bu çıkmış almalıyım gibi bir tüketim ihtiyacım hiç olmadı. 4 yıl kadar öncesinde Samsung Galaxy S5 kullanıcısıydım. 2 yıl kadar kullandım, ekranı çatladı ve Xiaomi Mi5 aldım. Yaklaşık 2 yıl kadar da bu telefonu kullandım ve mi5 de aynı kaderi paylaştı ve ekranı kırıldı. Şimdi yeni bir telefon ihtiyacım doğdu. Note 9 ile S9 Plus arasında kaldım. 1000 liralık fark ile Note 9 almak mı mantıklıdır, ya da s9 plus da fazlasıyla yeter mi ? Fotoğraf çekimi konusunda çok hassasım ki iki telefon da aynı sensör ve kamera teknolojisine sahip. Benim asıl isteğim dayanıklılık ve uzun kullanım. Şişmeyecek ve oyunlarda sorun çıkartmayacak bir cihaz arıyorum.
M
6 yıl
PC, PS4 ve XBOX ONE Çalışacak 7.1 Kulaklık Var Mı?
Selam arkadaşlar. Başlıkta olduğu gibi. Tüm platformlarda çalışacak 7.1 destekleyen kulaklık var mıdır. Yok ise sebebini yazabilir misiniz. Bütçe önemli değil. Önerilere açığım.
M
6 yıl
Metal Müzik İçin Kulaküstü Kulaklık Önerisi
Selamlar. Çoğunlukla metal müzik dinlemekteyim. Kullanmış ya da deneyimlemiş olduğunuz kulaklık modelleri var mıdır? Diğer bir isteğim ise hava geçirmemesi. Dolmuş vs. araçlarda kulaklarıma hava girmemesi lazım sağlıksal nedenler ile :)
M
6 yıl
Turkcell LifeCell 75gb 4.5G için Kablolu Modem Tavsiye
Selam arkadaşlar. ADSL Yetersizliği ve twitch yayını yapmak ve geceleri yüksek hızda download yapmak maksadı ile Turkcell Life Cell 75 GB Paket satın aldım. Mevcut Xioami mi5 cihazım ile kullanmaktayım. Fakat telefonumu özgürce kullanamamam ve odam biraz içeride kaldığı için tam verimle sinyal alamaması ve ısındığı zaman sinyal kalitesinde sorun çıkarması beni modem almaya yöneltti.
Sizce Turkcell 300mbps modem ile bir adet wifi adaptör almak mı mantıklı(wifi adaptör önerilerine de açığım) ya da önereceğiniz bir marka model modem mi?
M
6 yıl
Sokak Başına Gelen Tip9 ya da Tip7 Kabin upload hızı
Selam arkadaşlar. Bizim sokak başına Tip9 ya da Tip7 bir kabin takıldı. Uzun zamandır hizmete açılmadı fakat. Bu kabin max. kaç mbps upload verebilir.
M
7 yıl
Teknik Ofis için Hızlı Yazıcı Önerisi Lütfen
Selam arkadaşlar. Makine parçaları üreten bir firma' da çalışmaktayım. Teknik ofisimiz de oldukça fazla çıktı almaktayız. Bir makinenin 200 300 teknik resmi olabiliyor. Günde ise en az 2 top kağıt harcıyoruz. Bu nedenle seri ve hızlı bir yazıcıya ihtiyacımız bulunmakta. Önerileriniz nelerdir.
M
7 yıl
Aerocool Project 7 P7-C1 Kullanan Var Mı?
Arkadaşlar selam bu modeli almayı düşünüyorum. Kullanıcı yorumlarını dikkate almak isterim. Önerir misiniz? İhtiyacım olan kasa bilgileriin daha önce Şu Konu da paylaşmıştım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.