T

Binbaşı
19 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
49 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Ps4 sistem kurulumu hakkinda yardim
Arkadaslar elektrik kesintisi sonucu playstationi bir turlu baslatamiyorum guncellemeyi flash diske yukleyip talimatlardaki gibi yaptim fakat ayni hatayi verip duruyor icinde kayitli bir ton icerik vardi ne yapabilirim bilen biri varsa lutfen yardimci olurmusunuz?
< Resime gitmek için tıklayın >
T
7 yıl
Ps4 pro veri aktarimi hakkinda
Arkadaslar bu soruyu ps4 pro bolumunde de sordum ancak kimse yardimci olmadi belki aranizda bilen vardir ben eski ps4 umdeki verileri ps4 pro ya aktarmaya calistim herseyi soylendigi gibi yapmama ragmen en son veriler aktarilmaya hazirlaniyor yazisi cikiyor yarim saat bekledim herhangi bir yukleme ekranina bile gecmedi acaba sorun internet hiziyla ilgilimi yardimci olabilirseniz sevinirim riske girip cihazlari kapatip tekrar denedim fakat verilerin silinmesinden korkuyorum.
T
9 yıl
Playstation ses sorunu
Arkadaslar menude hicbir sorun yok fakat oyunlara girdigim zaman butun ses gidiyor bunun sorunu ne olabilir?
T
10 yıl
Wildstar hata kodu yardim lutfen.
Arkadaslar oyunu yukledim ama acmaya calisinca bu hatayi veriyor sebebink bilen varmi? Baska hicbir oyunda yapmiyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
T
10 yıl
Psn ip hatasi
Arkadaslar modemimin sinyali iyi olmadigi icin cihazlarimi kablolu ile bagliyorum fakat manuel olarak ne kadar ip girersem gireyim ip yi alsa bile internet baglantisi olmuyor statik ip hatasi veriyor ne yapabilirim lutfen yardimci olun deliricem artik. Kendi odama modem kursam masrafli olurmu artik o derece sinir oldum. hata kodu da su: CE-33986-9 yaninda da zaman icinde sunucuya baglanilamiyor yaziyor.
T
10 yıl
Xbox live mtu sorunu
Arkadaslar konsolu aldigim 3 gun oldu son 2 gundur mtu hatasi verip duruyor cihaz live a bir turlu baglanamiyorum ne yapabilirim yardimci olursaniz cok sevinirim. O kadar halo 4, gears of war serisinin tamamini aldim hala oynayamadim multilerini cok sinir oldum ya.
T
10 yıl
Psn e baglanamiyorum
Arkadaslar modemimi fiber versiyona tasiyip ayarlariyla tam bilmememe ragmen oynamamdan beri ne psn e ne de xbox live a baglanamiyorum kisacasi hicbir konsolda online islem yapamiyorum fakat telefon ve bilgisayarda internet baglantim var nedenini bilen varmi sinir oldum ya.
T
10 yıl
Pandaria collectors edition mount ve peti\u0027ni acmak??
Arkadaslar mists of pandaria'nin collectors editionu nu aldim fakat battle net ten kodu girmeme ragmen pet ve mount u bulamiyorum nerede bunlar yahu?
T
10 yıl
warcraft kurulumunda BLZAPPBTS0000F hatası
Arkadaşlar kaç kere denediysem deniyim kurulumda sürekli bu hatayla karşılaşıyorum sebebini bilen veya yardımcı olabilecek var mı? İnsaf ya 1 haftadır oynayamadım güzelim oyunu.
T
10 yıl
Bu laptop\u0027da warcraft oynayabilirmiyim?
Arkadaslar sirf warcraft oynamak icin sony vaio laptop aldim iste ozellikleri: intel i7 islemci, nvidia geforce gt 740m ekran karti,8 gb ram, 1 tb harddisk, cozunurluk 1920-1080 sizce bu ozelliklerle rahatca oynayabilirmiyim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.