P

Er
07 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
6 yıl
Saçımı boyatacağım yardım
Aslinda buraya fiyat sormaya geldim. Saçımı beyaza boyatmak istiyorum muhtemelen gümüş beyazına. Kısmi olarak boyaticam yalniz önden 70 80 tel falan:) sweeney todd gibi ayni. Zor da bi iş herhalde iyi bir kuaforde kaça patlar bilgilendirirseniz makbule geçer
P
6 yıl
Duim nasil?
Selamlar. 2 ay icinde bir tercih yapmam gerekiyor aklimdaki seçenekten biri İTÜ DUİM. Diğeri de yildiz teknik pc mühendisligi.

İşin içinde olanlar bana duim hakkinda bilgi verebilirse çok takdir ederim. Gemi kaptanliği çalisma sartlarini az cok biliyorum; iş imkani, maaşlar ve terfiyle artan maaş, yabanci dil işe yariyor mu gibi detaylar uzerinden biraz bilgi verirseniz cok sevinirim.
P
6 yıl
Nerden başlanir ki çizgi romana
Selamlar. ben marvel ve dc dunyasina cok da aşina değilim ve işe çizgiromanlarin havasini bir içime soluyarak başlamak istiyorum.
Geleyim meseleye, en çok hulku seviyorum ben ama internetten read orderlara baktigim kadariyla ilk ciltleri yani orjin ciltler turkiyede satilmiyor gordugum kadariyla... şimdi ortadan da dalinmaz çizgi romana siz ne tavsiye edersiniz?

Ben mi bulmadim yoksa var midir paralel evren dukkani var bana en yakin olan
P
8 yıl
matematikte e^x\u0027li türev sorusu
biraz geç konu açiyorum evet ama bir soru vardı

f(x)=(e^x)^(e^x) ise (fof)'(ln2)=?

şeklindeydi soru.
ben bunu ne yaptim ettim 4e^2 buldum ama cevap 2e^2

ben türev mi bilmiyorum yoksa soru hatalı mı bi açiklar misiniz
P
8 yıl
Driver yükleyince siyah ekran sorunu
merhaba arkadaşlar laptobum 2 sene önce bir hasar almişti ve çalişmaz hale gelmişti. geçen haftalarda tamirini yaptık sorunsuz çalişiyor. lakin oyun oynamak için ekran karti driveri yüklediğimde güvenli mod dışında bilgisayara giremiyorum. windows başlatma sesi geliyo ama görüntü yok.
neyse ben bu sorunu araştırdım başkalarının da başına gelmiş, bu sorunu çözdüm diyen 2 kişi gördüm.
biri ekran kartinin hdmi girişinin bozuldugunu düşünmüş ve vdı gibi adlandirilan bi girişe takmiş çalişmiş, ama ses gitmiş bu sefer.
diger arkadaş da internetten indirmek yerine cd den yüklemiş, ingilizce türkçe dil uyumunu düşünerekten, ve normal çalişir hale gelmiş bilgisayari.

şimdi ben bu sorunu nasıl çözebilirim net bir şekilde, ekran kartinda mi sıkıntı var, baglantı noktalarinda mi sikinti var, ekran kartini değiştirerek çözebilir miyim ve bana kaça patlar yardımcı olursanız cok sevinirim
P
11 yıl
far cry 3 yardım
arkadaşlar farcry 3 ün sistem özelliklerini benim pc'm neredeyse kaldırıyor, hatta ram hariç ileride bile.. ekran kartım falan 2 seviye üstte.
fakat farcry 3 minimum 4gb ram istiyor diye okudum ve benim bilgisayarimin rami 3gb... indirip oynamaya kalkarsam ne gibi problemlerle karşılaşırım? bilgilendirirseniz çok sevinirim
P
13 yıl
Little fighter 2 hamachi ağı
Arkadaşlar güncel bir hamachi ağı bulamadım. Sizler açtığım ağa katılırsanız beraber oynayabiliriz:

AD: L-Fighter2
Şifre: 123

Herkes katılırsa iyi olur oynarız beraber.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.