R

Yüzbaşı
05 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
10 yıl
1500₺\u0027ye kadar saat önerisi
Öncelikle herkese iyi forumlar. Burada saatle ilgilenen saat bilgisi olan birçok arkadaş var ve yardımlarına ihtiyacım var. Almak istediğim saat mutlaka ama mutlaka swiss made otomatik bir saat. Daha önce Mondaine marka saatlere bakmıştım ve çok hoşuma gitmişti. Sadeliği ve şıklığını hala çok beğeniyorum. Yalnız Tr'de yetkili bir satıcısının olmaması beni başka alternatiflere yönlerdirdi. Konuya gelecek olursam 1500₺ swiss made otomatik bir saat için çok bir para değil. Ama istediğim sade şık yani Mondaine gibi bir saat. Yaşım 25 ve saatim de hem genç hem de sade olsun istiyorum. Hamilton'un bu fiyatlarda hoş saatleri var ama mekanizma olarak okuduğum yorumlarda değerini haketmeyen bir marka olduğu söyleniyor. Bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok memnun olurum.
R
10 yıl
iPhone 5s kasa açıklığı
Arkadaşlar daha önce konusu açıldıysa kusura bakmayın, araştırdım ama bulamadım. Cihazım 5s silver ve cihazın üst kısmında plastikle metal çerçeve arasında bir açıklık var. Özellikle de sağ üst köşede daha fazla. İlk aldığımda pek dikkatli bakmamıştım ama kullandığım kılıfı çıkarınca dikkatimi çekti. Telefon genpa garantili turkcell'den alınma. Bu bir kronik sorun mu? Apple'a göndersem değişim olur mu, ya da genpa'ya mı göndermeliyim? Şimdiden teşekkürler.
R
11 yıl
Beklenen etkinlik 10 Eylül Resmi
Merakla beklenen etkinlik nihayet resmiyete kavuştu.
< Resime gitmek için tıklayın >
R
11 yıl
Mondaine
Arkadaşlar bir süredir bu markayı araştırıyorum ve çok beğendim. Tr de saat sitelerinde hiçbirinde yok. Amazon gibi sitelerde 150$ dan başlayan fiyatları mevcut. İlgisi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirseniz sevinirim. Hayırlı forumlar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.