S

Yüzbaşı
04 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
47 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
İlk kasko ucreti
ÖTV indirimli araç alacağız. Araç kayınpederin üstüne olacak. En az 20 yıldır,üzerine kayıtlı araç olmamış. Liste değeri 277000tl olan bir araç için hangi fiyat seviyelerinde kasko ve trafik sigortası çıkar. Şehir Samsun.
S
4 yıl
2005 model Golf Otomatik alınır mı?
Bir tanıdığa araba bakıyoruz. 2005 model golf 1.6 otomatik. Lpg yok. 286000km'de. Fiyatı 40000tl. Araç genelde şehiriçi kullanılacak,yakıt durumu nasıldır. Bu modellerde nasıl bir şanzıman kullanılıyor,sıkıntıları varmıdır?
S
4 yıl
32 inch TV Tavsiyesi (1500tl)
Bir tanıdıgımıza TV lazım. Vatan,Teknosa, Mediamarkt gibi yerlerde bulabileceğim 32 ekran 1000-1500tl arası TV tavsiyeleriniz nelerdir. Dahili uydu alıcısı olması ozellik olarak yeterli.Elektronik şans işi ama genel kronik sorunu olmayan bilindik markalardan model önerileriniz nelerdir.
S
6 yıl
Tivibu Homeplug sorunu. Yardım.
Yaklaşık bir hafta önce internetim ve tivibu bağlandı. Modem ile tivibu arasındaki mesafe uzak olduğu için TP-LINK Powerline önerdiler. Kablo kirliği olmasın diye kabul ettim. Fakat sürekli hata veriyor,bazen modem ile bağlantı kurulamadı bazen sunucu saat hatası yüzünden tv izlemek eziyete dönüştü. Hangi hatayı verirse versin homeplugu çıkarıp kablo ile bağlantı yapınca düzeliyor. 2-3 kere müşteri hizmetlerini aradım,1 kere ekip geldi. Sorun aynen devam ediyor. Hata vermeden sadece 1 gün aralıksız çalıştı. Çözüm için önerisi olan var mı?
S
8 yıl
Lenovo Flex Dokunmatik Ekran Sorunu
Lenovo Flex 14'ün 2 gündür ekran dokunmatiği çalışmıyor. Acaba dokunmatiği açma kapama gibi bir ayarı varda,yanlışlıkla mı kapattık ,yoksa dokunmatiği bozulmuşmudur.
S
8 yıl
Toyota Lpg sistemi önerisi.
(Yaris 1.33-2014)Yılda ortalama 22000km yapıyorum. Toyota serviste lpg sistemi olarak Landirenzo önerdiler.Dediklerine göre Landirenzo ,araç bakımını düzenli olarak yetkili serviste yaptırınca,araçta sorun çıksa bile garanti kapsamında karşılıyormuş. Landirenzo'yu kalite olarak önerirmisiniz. Brc,Prins, Landirenzo aralarında kalite farkı var mı?
Birde Samsun'da önerebileceğiniz bir yer var mı?
S
8 yıl
Toyota Yaris Lpg ve Otomatik Vites Yardımı.
(Yaris 2014)Yılda ortalama 22000km yapıyorum. Toyota serviste lpg sistemi olarak Landirenzo önerdiler.Dediklerine göre Landirenzo ,araç bakımını düzenli olarak yetkili serviste yaptırınca,araçta sorun çıksa bile garanti kapsamında karşılıyormuş. Landirenzo'yu kalite olarak önerirmisiniz. Birde servisteki görevli Cvt şanzıman'ın bozulduğunda tamirinin çok zor olduğunu tamamen değişiminin ise 40 bin tl civarı olduğunu söyledi. Sanki garanti uzatmam için biraz ayak yaptı gibi geldi,aracı alırken şanzımanı çok araştırmıştım,hiç böyle bir şey duymadım.
S
9 yıl
Z2-C5 Ultra karşılaştırma.
İki telefon ekran büyüklüğü, çıkış tarihleri ve sınıf bakımından birbirlerinden farklılar ama fiyat olarak benzer fiyatlara satılıyorlar.Eşime C5 ultra alırken iki telefonda Vatan'da 1400tl idi.Bir aydır Z2 kullanıyorum,3 gündür de C5 Ultrayı merakla kurcalıyorum.Büyük ekranda video izlemek gerçekten keyifliymiş.Bu fiyatlara telefon alacaklar için kendimce iki telefonu karşılaştırayım dedim.Telefonun ve uygulamaların açılışı Z2'de biraz daha hızlı. Fotograğ çekip bilgisayara atmadım ama ön kamerada zaten C5'in üstüne telefon yoktur,arka kamerada da herhalde Z2 daha iyidir. İki telefonada aynı resmi duvar kağıdı yaptım, parlaklık ayarınıda aynı seviyeye getirdim..C5'te renkler daha soluk duruyor,sanki telefon renkleri beyaza yaklaştırmaya çalışıyor. Aynı anda iki telefonun kamerasıyla yerdeki krem renk halıya baktığımda, C5 sanki halıyı beyazmış gibi gösteriyor,sonra kamerayı mat yeşil koltuklara cevirdim koltukları olduğundan soluk gösteriyor,Z2 ise neredeyse aynı rengi veriyor.İki telefon arasındaki farkta belki biraz arka kameralarında etkisi vardır ama asıl fark ekrandan kaynaklanıyor,aynı duvar kağıdını yada kendi menüsündeki renkleri de daha soluk gösteriyor. C5'in ekranıda çok kötü değil ama renk gerçekliği,ekran netliği konusunda aynı fiyattaki Z2'nin gerisinde.Hoparlör ses çıkış gücü olarak Z2 ile arasında çok fark yok ama Z2 'de stereo çift hoparlör olması ses kaltesi konusunda farkını belli ediyor.Yanlarında verilen kulaklıklardan bahsetmeyeceğim,iki telefonun kulaklığını da beğenmedim. C5 tablet telefon sınıfında kesinlikle alınabilecek bir cihaz,büyük ekranın keyfi de bir başka ama bana 5.2 inch ekranda yeter derseniz; iki telefonu da kullanan biri olarak, Z2 daha iyi bir telefon olduğunu belli ediyor.
S
9 yıl
Telefon seçimi (G3-Z2-HTC M8S)
Eşime yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Hattını Vadofone'a taşıyıp,telefonuda ordan almayı planlıyorum.Normalde operatörden telefon almaya sıcak bakmam ama Lg G3 için kabaca bir hesaplama yaptım.Vatan'da G3 16gb fiyatı 1499tl.Odeobank kredisi ile 1 yıllık vadeyle alınca 60tl fark alıyorlar,iki yıla vurunca 120-130tl civarı bir fark alırlar.Vadofone 24 ay için 60tl istiyor birde seçtiğim tarifedeki 10tl'lik indirimi telefon alınca uygulamıyor.Yani telefon aylık 70tl'ye geliyor.iki yıl sonunda telefon 1680tl'ye geliyor.(Htc M8s'de 1680tl'ye geliyor).Vatanla arasında 50tl bir fark var sadece,aradaki bu küçük fark sadece Lg G3 ve Htc One M8S için geçerli,diğer modellerde vade farkı çok yüksek. G3 hakkında az çok bilgim var, Htc One m8s'i merak ettim 8 çekirdek Snapdradon 615 nasıl bir işlemcidir,telefonun G3'e göre artıları ve eksileri nelerdir? Yaklaşık bir aydır Sony Z2 kullanıyorum,telefondan çokta mennunum ama Vadofene'da satışı yok, birde 2 tane aynı telefon yerine farklı alternatifler olsun istiyorum. Sizce Htc M8S mi yoksa G3 mü yada hiç maceraya girmeyip vatan'dan bir tane daha Z2 mi alsam.
S
9 yıl
Bilgisayar ekranı gidip geliyor.
Laptop açıldıktan sonra ekran gidip gelmeye başlıyor.Mavi ekran ve masaüstü ekranı arasında sürekli gidip geliyor.İlk açıldığında kendine gelene kadar sorun yok,masaüstü 10-15 saniye gözüküyor bilgisayar kendine gelince ekran gidip gelmeye başlıyor.Beklemeye alıp tekrar açınca gelen parola ekranında sorun yok.Parolayı girip masa üstüne geçince sorun başlıyor. (Lenovo Flex - win 8.1)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.