D

Teğmen
27 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
99 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
2 yıl
heybro t10 kulaklık
heybro kulaklık

vodafone kampanya dahilinde amazfit saaat alana heybro t10 kulaklık hediyesi olduğunu gördüm fakat kulaklık hakkında hiç bir bilgi inceleme bulamadım bilgisi olan birileri varmı?
D
8 yıl
Yeni Topladığım Bilgisayarım Açılmıyor
merhaba arkadaslar coğunu forumdan 2. el topladığım pc power tuşuna bastığımda fanlar vs döner vaziyette anakart ışıkları yanar vaziyette fakat bios ekranı gelmiyor ve anakarta bağladığım speakerdan uyarı sesleride gelmiyor. Tüm bağlantıları 3 defa net komple parca parca belki daha fazla kontrol ettim nafile topladığım parçaları aşağıya yazıyorum bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum eve geçince tekrar denemeler yapacağım

ürünler işlemci dışında garantili

işlemci: amd fx 8320
işlemci fanı : Thermaltake Frio Extreme
anakart: msı 970 gaming
ram:GSKILL TRIDENTX 2*4GB 2400MHZ
kasa ve psu: zalman z3 plus ve yanında gelen zalman zm600 le 600watt

ekran kartı olarak eski pcmden kalan sparkle 8800 gt taktım kaldırmadan önce calışıyordu 2 ay öncesiye yani
D
8 yıl
Masaustu Bilgisayarim Çalındı
Merhaba arkadaslar gun itibariyle evimize hirsiz girmis ve evde degerli hic bisi bulamayinca masaustu bilgisayarin kasayi sirtlayip etrafi dagitip gitmis

Yeni format atmistim bi veri elde edebilmesi icin baya derin kazmasi gerekecek neyse asil merak ettigim bilgisayarimi steam falan gibi bisi uzerinden takip edilebilirmi yeni win 8 kurdum urun anahtari bile girmedim bi tek steam kurup oyunlarima savelerime bakmistim birde netten bi iki video izlemistim o kadar yeni durumda sistem cok canim sıkıldı takip icin her oneriyi denemek istiyorum yardimlarinizi bekliyorum
D
8 yıl
DFI LANPARTY SLİ DR ANAKART SÜRÜCÜ CDSİ
merhaba, 2005-2006 yılında kullandığım sistemimi ihtiyacı olan bir arkadasa vereceğim

kasa halinde bilgisayarımı çalışır sekilde saklamıştım. şuan tıkır tıkır çalışıyor, yanlız cdsi kaybolmuş temizlik neim yaptım pcye bide format atayım dedim, tıkandım cd yok dfıdan yardım istedim serverlarından falan silmişler sürücüleri özür maili attılar nette yüklü olan sitelerde zamana maruz kalmış, forumda bir ara çok revaçtaydı belki elinde kalan vardır. Olan arkadas cdden bir imaj alıp nete yükleyebilirmi acaba.
< Resime gitmek için tıklayın >
D
11 yıl
ECS A780GM-A İÇİN İŞLEMCİ ÖNERİSİ
Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar dilerim;

ECS A780GM-A
< Resime gitmek için tıklayın >

Uzun zaman önce aldığım sistemimde fazla masrafa girmeden ufak tefek yenilikler yapayım dedim. Elimde ECS A780GM-A anakartım var bunu için alınabilecek en uygun işlemciye bakıyorum.
Satın aldığım zamanlar gerek AM2+, gerek AM3 destegi olduğu için anakartı tercih ettim o zamanlar tüm sistemi yenilediğimden dolayı mali masrafları göz önüne alarak üstüne o zamanki en ucuz athlon2 işlemciyi taktım, şimdi durumum fena değil uzun zamandır sistemi hiç sorunsuz kullandım okul bitti, iş, yüksek lisans, at, kıl, yün, yumak derken konulardan da baya uzak kaldım, bir kaç zamandır bi bakayım piyasa ne olmuş dedim şoka uğradım hersey uçuş gitmiş.

Sonuç olarak yeni bir işlemci alayım diye düşünüyorum biraz araştırdım forumdan da tavsiye almak istedim sizce ne kullanmalıyım.

ECS anakartın tanıtımının olduğu sayfa; (işlemci sekmesinde bir liste de mevcut)
TIKLA

Bu anakartı forumda da bir çok kullananın olduğunu düşünüyorum önerilerini bekliyorum.
D
12 yıl
ebayle ilgili soru
merhaba arkadaslar ebayden eldiven almayı düşünüyorum enterasan gelen bişi gördüm kafam karıştı sizede fikir danısayım dedim

malum kış geliyore motosiklet eldivenine ihtiyacım var istediğim türde eldiveni aradım taradım buralarda yok ankarada dolaştım bulamadım, beğenemediğim onlarca ürün inceledim yok arkadas en son ebaya başvurdum.

neyse bi model beğendim sizce nasıl ve asıl garip gelen kısmı ürün aynı ürün fiyatlar aynı fakat kargo ücretleri çok farklı bunları aldıktan sonra bir süpriz olurmu ne dersiniz

varan 1.1
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

varan 1.2
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
D
12 yıl
20 KİLO VERDİM CİDDEN DEĞİŞTİM
MERHABA ARKADASLAR FORUMDA BİR ÇOK ARKADAS KİLO VERMİŞ VE DEĞİŞİKLİKLERİ PAYLAŞMIŞ BENDE KİLO VERMEK İSTEYEN ARKADASLARA HEM GAZ OLSUN HEMDE TİYO VERMEK İÇİN BEFORE AFTER YAPMAK İSTEDİM.

MESUR DUKAN DİETİNİ ÇEVREME UYARLAYARAK BAŞLADIM. MALUM DİET ÇOK ECNEBİ AYNI MENTALİTEYLE NELER YAPACAĞIMA KARAR VERDİM VE UYGULADIM.(İLGİLENEN ARKADASLARA DİETİMİ TARİF EDEBİLİRİM PM ÜZERİNDEN)

20 kiloyu 3 ayda verdim şimdi ise sporla sıkılaşmaya çalışıyorum olabildiğince kas yapmanın baklava açmanın peşindeyim

BOY: 1.79

[size=5]BEFORE
Evelsi yaz ve geçtiğimiz kıştan çekilmiş resimler.(Tarihlerini bilemiyorum saçımın uzunluğundan sıralama yapabilirim ancak :D)

[size=3]100-102 KG


< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

[size=5]AFTER

[size=3]85KG

< Resime gitmek için tıklayın >

[size=3]

EN SON HALİM FİNAL

80 KG


< Resime gitmek için tıklayın >

RESMİN ORJİNALİNİ NE YAPTIM BİLMİYORUM SİYAHBAYAZ ETTİM KALMIŞ


Bu son yazdıklarım meraklı arkadaslar için biraz moral bozucu olabilir ama düşünmelerini istiyorum, kilo verdim ama özgüvenimde zerre yükselme olmadı hala çok mutsuzum, sanırım hayatta çok fazla şeyin endişesini yaşıyorum, tek ihtiyacım kilo vermek değilmiş onu anladım, bence öncelikle kafa olarak ilerlemem lazım.

not:Pek sık resim çekinen biri değilim daha çok milletin resmini çekerim elimdeki bir iki resimden anca bunları koyabildim.
D
12 yıl
İLAHİ SÜRAT KARGO GÜLDÜRDÜN BENİ SSLİ
BU NASIL BİŞİDİR YA SİSTEMMİ BU ŞEKİLDE ACABA GÜLESİM GELDİ MUHABBETİ DÜŞÜNÜYORUMDA;

- ABİ YANLIŞ ŞUBEYE GELMİŞ ALIN BUNU DOĞRU SUBEYE GÖTÜRÜN, O ZMN SİSTEME YANLIŞ ŞUBE YAZALIM

< Resime gitmek için tıklayın >

DÜRÜSTLÜKLERİNİ TAKDİR ETTİM BU ARADA...
D
12 yıl
İKİ ÜRÜN ARASINDA KARARSIZ KALDIM ÖNERİNİZ(MOTOSİKLET İÇERİR))
MERHABA ARKADASLAR MOTOSİKLETİM İÇİN ELCİK BAKIYORDUM BU İKİSİ ARASINDA ACAYİP KARARSIZ KALDIM SİZCE HANGİSİ OLMALI

< Resime gitmek için tıklayın >
D
12 yıl
EBAYle ilgili soru bir bakıverin
Arkadaşlar ebayden motorsikletim için bir iki ufak sey aldım, çinden postalanacak yanlız takip ediyorum 3 gündür hiç bir hareketlenme yok, normalmidir. postalanması, gelmesi uzun sürer biliyorum fakat ne satıcıdan nede ebayden cevap alamıyorum iptalmi etmeliyim ne dersiniz, satıcının sayfasını karıştırıyorum benim aldığım ürünü alanlar var ve hepsine ulaşmış durumda gözüküyor anlamadım gitti
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.