T

Teğmen
25 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
72 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
5 yıl
Conqueror\u0027s Blade Oynamak İsteyenler
Arkadaşlar beraber oynamak isteyen varsa lütfen linkten kayıt olsun ve mesaj atsın:

https://cb.my.com/en/about/?ref=40927660&_1ld=2656562_0&_1lp=1
T
5 yıl
Yeni Oyun arayanlar War Thunder Davet Kodu
Bu linkten oyuna katilabilirsiniz

http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_44244373

Use the link above to get an extra bonus
T
8 yıl
7 Gün Bedava Subscriber Status
Login olduktan sonra linke tıklayıp yes dediniz mi aktif olur 7 gün güle güle kullanın


http://www.swtor.com/r/jznljF

here free 7 days subscriber status just click yes after login
T
9 yıl
Ekran kartı PCIe x16 çalışmıyor x8 çalışıyor?
arkadaşlar pc sorunsuz çalışıyordu. kapattım çıktım eve döndüm pcyi açtım 1 uzun 3 kısa bip sesi geliyor ekran kartı hatası. pc açılıyor ama görüntü gelmiyor. herşeyi denedim ramleri söktüm ekran kartını söktüm tekrar taktım nuh diyor peygamber demiyor. sonra ekran kartını 2. slota yani x8 e taktım görüntü geldi. ancak 1. ve 3. slota takınca yani x16 olanlara görüntü gelmiyor 1 uzun 3 kısa bip yani ekran kartı hatası alıyorum ama hoparlörlerden pcnin açıldığını duyabiliyorum. bi yardım ederseniz sevinirim. GA-X79-UD3 (rev. 1.0) anakartım asus HD7970 ekran kartım.
T
9 yıl
377 Lig Tv HD kayboldu şimdi 877 düz Lig Tv var?
forum sakinleri bilen biri Allah rızası için yardım etsin kafayı yedim. 3 hafta kadar önce bi anda lig tv hd gitti fişi çektim taktım telefon açtım güncelleme yaptılar. telefondan kolay kurulum yaptılar ancak sorun düzelmedi teknik servisi arayın dediler. bende bi linkte eutelsatın yeni frekansını buldum gelişmiş ayardan yazdım hd kanallar çalışmaya başladı. shot tv hd falanda normal 22den sonra çıkmaya başladı ancak bugün açtım maç başlamadan sinyalde azalma var diyor. fişi çektim taktım hepten gitti kanallar tekrar. aynı linke döndüm eutelsatın frekansını silmişler kolay kurulum yapıyorum bulabildiğim frekansaları deniyorum ne yapsam 377 ve diğer ulusal kanalların HD yayınlarını getiremedim geri aklımı kaçırıyorum şuan. duvara vurup kıracam
T
10 yıl
Canon EOS 600D 18-55mm DC Otomatik Odaklama Problemi Auto Focus Sorunu
arkadaşlar benim lenste bu sorun meydana geldi. 300 liram gitti diye üzülüyordum ki bende işe yarayan bir çözüm buldum. artık darbe mi yedi ne oldu ise otomatik olarak odaklanamıyordu. kamera. eğer böyle bir sorun ile karşılaşırsanız. deklanşöre yarım basarak normalde otomatik odaklamayı yapmasını beklerken lensi nazik bir şekilde bir süre çekin ve çıt sesini duyduğunuzda tekrar odaklanmaya başlayacaktır. bir çok kişinin başına gelmiş paylaşıp yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmesi dileği ile yazıyorum.
T
10 yıl
How to survive el diablo online oynayanlar
arkadaşlar online oynayanlar beni steamda ekleyebilir mi "tgunver" beraber oynayak
T
10 yıl
MSI R9 290x Lightning 3slotluk 2 kart GA-X79-UD3 Anakarta Nasıl takılır ve crossfire nasıl yapılır?
yardımlarınızı bekliyorum
T
10 yıl
Satılık 9 Seviye 2 Köy
arkadaşlar pazarlık payı yoktur. parayı banka hesabına yatırdıktan sonra alıcıyla skypetan iletişim kurularak transfer yapılacaktır. güven konusunda; bana güvenin yok ben şöyleyim böyleyim diyemem tabi ki güvenip güvenmemek size kalmış. ancak daha önce fifa coin satıyordum bu şekilde yine sattığım kişiyi referans gösterebilirm. birde ebay satıcı hesabım var isterseniz oradan da feedbacklerimi gösterebilirm.
T
10 yıl
2 tane sapphire vapor tri-x oc versiyon mu (11221-12-40g) yoksa 1 tane gtx 780 ti ghz mi?
arkadaşlar yarın satın almaya gidecem 2 tane amd mi yoksa 1 tane nvidia mı ne dersiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.