M

Teğmen
24 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
No Video Input sorunu
Herhangi bir sıkıntı yokken eve geldiğimde pcyi açınca böyle bir sıkıntıyla karşılaştım 1 gündür internetteki her türlü konuyu gezdim bununla ilgili en son gördüğüm konuda eğer klavye ve mouse ışıklarıda yanmıyorsa anakart sıkıntısıdır yazıyordu. Kesin anakart sıkıntısı mıdır ? Başka bir sıkıntı olabilir mi ? Klavye ve mouse ışıklarını farketmeden önce farklı bir monitör ve farklı bir vga kablosuyla denedim. Ayrıca ekran kartını söküp onboard ekran kartıyla denediğimde de aynı sıkıntıyla karşılaşmam anakart sıkıntısı olma ihtimalini düşündürdü.

Edit: Başka bir konuda sorunun bios pili değiştirince geçtiğini belirtmiş. Acaba onunla ilgisi olabilir mi?
M
10 yıl
Yama Notları Hakkında
quote:

Seçim Sırası
Dereceli oyunlarda seçim sırasını da daha tutarlı hale getiriyoruz. Çoğu durumda, bir takımın oyuncuları arasındaki beceri farkı, en üstteki oyuncuya ilk seçim hakkını vermeyi haklı çıkaracak kadar büyük değil. Seçim sırasını perde arkasındaki birtakım sayılara bağlamak harika bir deneyim sunmuyor - bunun çift giren oyuncular üzerindeki bazı yan etkileri de ayrı bir konu - bu nedenle, farklı bir yaklaşım izlemeye karar verdik.

Tüm oyuncular ilk seçim hakkına sahip olmak için eşit düzeyde şansa (rastgele) sahip olacaklar

Çift giren oyunculara gelince; oyunculardan biri ilk seçim hakkını elde ettiyse takım kaptanı ilk seçimi, ikilinin diğer üyesi ise kaptanın rastgele olarak elde ettiği pozisyonu alacak


Yani şimdi bronz biriyle plat biri girse gold oyuncularla eşleşme yapılsa bronz olanın first pick plat olanın last pick olma şansı mı var?
M
11 yıl
Udyr skini geldi sanırsam
Udyr'le ilgili birşeyler yüklüyor şuanda pathcte sanırsam geldi skin sonunda
M
11 yıl
Jungle için hangisi daha iyi ?
Rengar mı Vi mı ?
M
11 yıl
Steam hesabını yazan ilk 10 kişiye DOTA2 invite atıyorum.
Steam hesabını yazan ilk 10 kişiye DOTA2 invite atıyorum.
M
12 yıl
Piyango bana çıkmadı
M
12 yıl
Sanırım çıldıracam
Lanet olsun böyle bilgisayara ya MW3 te ilk bölümü bir türlü geçemedim takılıp atıyor lanet olsun Multiplayerda mis gibi oynuyorum int hızı güzel ama iş grafiğe gelince ölü bir bilgisayarım var 1 GB'da ram olurmu arkadaş telefonlarda 1 gb var artık Bu konuyu babama her dakika açıyorum ama ilgilenmiyor ne yapabilirim yardım DH
M
13 yıl
Karayip Korsanlarındaki Denizkızı
M
13 yıl
Paypal 5 $ lazım vodafone 9 tl vericem
paypaldan 5 dolar lazım beyler vodafone dan 9 tl atabilirim
M
13 yıl
Paypal 2.5 $ lazım Telefondan atacam
Beyler 2.5 dolar lazım Turkcell-Vodafone dan 4 TL olarak ödeyebilirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.