T

Yüzbaşı
19 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
6 üye
Görüntülenme (?)
109 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Arabadan anlayan lütfen yardım etsin.
Arkadaşları bir i20 alacağım arabanın kazasını gördüm servis kayıtlarına baktırdım.
Öncelikle sol kapıya motor çarpmasından dolayı sol kapı şoför kapısı değişmiş marspiyel de yarım boya var. Cam kırığı da on torpidaya geldiğinden dolayı torpido değişiyor.
Hepsi serviste değişiyor.
Lütfen yorum
T
5 yıl
Elektrik faturası
Çok eleştirmek istemiyorum ama evde 1 tane klima çalışıyor 1 haftada evde yoktuk.
Kullandığım elektrik ve diğer bedeller ne demek...





< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
20 lik diş çektirdim. Soruları alalım...
Bugün çok korktuğum 20 lik diş çektirdim. Soruları alalım.
Resim yüklendi.


< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
BİR FİKİR VERİN...
Arkadaşlar 2 gün önce xbox one aldım ve pişman oldum diyebilirim. Pes 2018 e giridiğimde canlı güncelleme uygulanamadı ve daha sonra ise o aile ayarlarını kaldırın diye hatalar alıyorum.
BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK MUDUR. Aralı aradım yok Microsoftu aradım o da bilmiyorum. Bir yardımcı olur musunuz.
Ayrıca iade etme şansım var mı ürünü . Kutusunu açtım.
T
6 yıl
LÜTFEN YARDIM
Arkadaşlar bugun xbox aldım hata mı ettim bilmiyorum. pes 2018 kurulumu yaptım gereken kodu girdim. daha sonra online girdiğim de canlı veri güncelleme uygulanamadı hatası alıyorum. hata kodu yok.
T
7 yıl
Lütfen..... Yardım..... Bilgili Arkadaşlar
Değerli arkadaşlarım geçen sene nişanlanmadan önce eşimin ailesine amcası,dayısı benim adıma, ailem adına, karalayıcı ve küçük düşürücü mesajlar atıldı. Bu olay nişanlamadan 1 hafta önce oldu.
Şu an ise evlendik evlendikten sonra facebookta beğenilen resimlerin altında çevreme iş arkadaşlarıma, yakınlarıma küçük düşürücü sözler yazıldı. Bu olay sahte facebook'la yapılıyor.
Yarın savcılığa gideceğiz aile bütünlüğümüz bozulacak. Önerileriniz nedir arkadaşlar...
T
8 yıl
Çok acil AVUKAT olan, SAVCI olan arkadaşlar.... YARDIM....
Arkadaşlar Allah kısmet ederse 1 hafta sonra nişanım olacak... Lakin nişanlımın ailesine eski yaşantımdan ya bir kız ya da bir erkek ailemi ve beni karalayan şeyleri ailesine babasına amcasına mesaj atıyor...
Mesaj facebooktan gidiyor... ve sahte hesap bunu en erken ortaya çıkarmanın yolu nedir arkadaşlar..
Savcılığa başvuruldu...
T
10 yıl
Başımdan geçen 1 saat önceki olay....
Arkadaş saat 12.30 civarı falan arabayla dışarı çıkıp hem kız arkadaşımla konuşup hem de gezerim dedim. Neyse dışarı çıktım 1 saat sonra falan sokak ortasında bir kadın ağlıyordu araba dur işareti yaptı. Bende tektim durdum ve camı açtım sizden bir ricam var dedim allah rızası için beni valiliğe kadar götü dedi. Bende neden diye sordum kocamdan uzaklaşmaya çalışıyorum dedi. Kadın anlaşılan dayak yemiş bende eğer kocasınızsa alamam götüremem dedi. Acaba iyi mi kötü mü oldu bilemem ama lakin burası adana kocası arkadan arabayla gelse beni takip etse bulsa ya da şans eseri bulsa tahminim beni öldürüdü. Siz olsanız ne yapardınız...
T
10 yıl
Adana\u0027dan Karabük yolculuk soruları alim
Metro truzimle seyehat sabaha kadar soruları bekliyorum.
T
10 yıl
Hatuna aldığım saat Women\u0027s Fossil Boyfriend Chronograph Watch ES2681
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu Saatte karar kıldım. Uzun bir araştırma yapıp ebay'dan almaya karar verdim. Arkadaşınıza hediye alacaksanız tercihimdir gerçekten çok hoş kullanımı,kalitesi,taşları....

Ama güzel paraya mal oldu. Türkiye sitelerinde 450 tl den başlıyor fiyatları. Araştırma yaparsanız daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Ama tercihim öncelikle ebay...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.