E

Teğmen
24 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
17 yıl
hiç şaşırmadım
yaw,dün cangele diyenlere 2 soru sordum adam gibi,topic topu topu 45 dakika dayandı.walla hiç şaşırmadım.
E
17 yıl
roque junior iddiası
Roque Junior iddiası

Brezilyalı Kleberson'un satmaya çalışan Beşiktaş'a sürpriz bir teklif geldi. Bayer Leverkusen'in Türkiye'deki temsilcisi menajer Erdal Akgündüz'ün sambacı Roque Junior'u siyah-beyazlı kulübe önerdiği bildirildi. Sabah gazetesinin 20 Ocak 2007 tarihli sayısında yer alan haberde Beşiktaş'ın R. Junior ile ilgilendiği iddia edildi.

Buna göre, takımından ayrılmak isteyen sambacı, yıllık 2.5 milyon euro talep ediyor. Bu rakamda pazarlık yapmaya da açık. B.Leverkusen'in 31 yaşındaki oyuncu için istediği bonservis bedeli ise 1 milyon euro. Beşiktaş yönetimi, oldukça parlak bir kariyere sahip olan Brezilyalı savunma oyuncusu ile ilgili teklifi hemen değerlendirmeye aldı. İlk iş olarak Roque Junior'un takımındaki durumu araştırılıyor.
Yönetimin, Kleberson'un satılması halinde elde edilecek gelirle Roque Juniors'u transfer etmeye sıcak baktığı bildirildi. Yöneticilerin önemli bir bölümü, takımın en sorunlu bölgesi olan savunmaya Roque Junior gibi tecrübeli ve klas bir yıldızın ilaç olacağını düşünüyor. Beşiktaş şimdi bir süredir sakat olan Roque Junior'un sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalışıyor.

kaynak:sabah
E
17 yıl
laptoptan wireless modemle nete bağlanamadım??
arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi laptoptan wireless modemle internete bağlanmak istiyorum. önceleri sorun yoktu.bilgisayara format atıldı. şimdi bağlanmaya çalışıyorum ama olmuyo. airties rt205 modemim var. modemde hiçbir sorun yok.kablolu bağlanabiliyorum,bir başka laptop benm modeme kablosuz bağlanıp nete girebiliyo, ben bağlanmaya çalıştığımda ağ adresi alınıyor diyor ancak bir türlü bağlanmıyor. bu arada firewallu kapattım.
nasıl bu sorunu giderebilirim,yardımcı olursanız çok sevinirim.
E
18 yıl
laptopta nvidia mı ati mi?
arkadaşlar laptop hakkında pek bi bilgim yok.ama ekran kartına önem veriorum tabii.
sizce alacağım laptopta Nvidia GeForce Go 7400 tanmı yoksa ATI Mobility Radeon X1600 dan mı daha iyi performans alabilirim??bi yardımcı olursanız çok sevinirim
E
18 yıl
mp3 player, karasız kaldım?öneri?
yaw arkadaşlar bana uygun olanlar
sony nw-e 003 1gb
creative muvo N200 1gb
karasız kaldım ikisi arasında.sizce hangisini almalıyım?
veya 200 ytl civarı neler alabilirim?1gb olması önemli radyo olmasa da olur.
yardım ederseniz sevinirim
E
18 yıl
bağlantı sorunu(adsl) ?
arkadaşlar onyxon marka modem var. sürekli kopuyo bağlantı.bazen hiç bağlanmadığı oluyo. telekom falan bizde açık ve sorun yok diyo. kafayı yicem. bağlanıyo 5dk sonra kopuyo. nolur bi çare??
E
18 yıl
program lazım?ama programı anlatmalıyım:)
yaw arkadaşlar bir program varmış. iki kişinin yüklemesi gerkiyomuş bu programı. ve biri izin verince diğeri onun ekranını kendi ekranında görerek karşıdaki bilgisayarı kontrol edebiliyomuş.bi çeşit izinli hack gibi? böyle bi programa çok ihtiyacım var. yardımlarınızı bekliyorum. hele link varsa çok minnettar olurum.
E
18 yıl
MOTOR KULLANIM VE BAKIMI??
arkadaşlar,bu topiği benim gibi motor kullanmaya yeni başlayacak veya başlamış olan kişiler için açmak istedim.
motorun (çin malı olsa bile) bizi biraz uzun süre idare edebilmesi için,motoru kullanırken yapılması ve yapılmaması gereken şeyler,bakımının nasıl yapılması gerektiği konusundaki görüşlerinizi yazarsanız acemiler için faydalı olur.

hem benim için çok faydalı olur hem de bilmeyen arkadaşlarımız varsa onlar için de faydalı olcağını düşünüyorum

yorumlarınızı bekliyorum,şimdiden teşekkürler...
E
18 yıl
BEYLER NTV BJK_EFES MAÇINI VERİYO ŞU ANDA!!!!!!!!!!!!!
abi açın açın veriyo:))))
walla veriyo:)
E
18 yıl
normal videolardan(mpeg,wmv,mp4...) vcd yapabiliyoruz. peki dvd????
beyler nero'da vcd yapma özelliği var ya.hani otomatik olarak kendi format değiştiriyo ve videolar vcd formatlı oluyo.onda pek çok vcd yaptım.şimdi dvd writer'ım var. nero'dan dvd yapmak için 'add' e basınca alt tarafta sadece .bup , .vob , .ifo uzantıları görünüyo. nero, mpeg,wmv,mp4... gibi uzantıları bup,vob,ifo ya çevirmiyomu? yada bu uzantıları bup,vob ve ifo ya çeviren bi 'converter' programı biliyomusunuz??
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.