B

Binbaşı
03 Şubat 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
132 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Kablotv, Digital HD Yayın Alıcı Kutu ile hdmi uzerinden goruntu verir mi?
Dahili hoparloru ve hdmi girisi olan bir monitorum var. Mumkun mudur bu?
B
3 yıl
Yeni nesil orta seviye ekran kartlari ne zaman cikacak?
Yeni nesil orta seviye ekran kartlari ne zaman cikacak?
B
3 yıl
Bedelli askerlikte gercekten 12 tane (her ay icin yani) donem var mi?
Bedelli askerlikte gercekten 12 tane (her ay icin yani) donem var mi? Yoksa yolda 2-3 tane ay secip en yakin tercihine gore mi atamaya yapiyorlar? Mesela ben Ocak, subat... diye siraladim mumkun oldugunca erken yapmak istiyorum. Ocak-Subat aylarinda bedelliye giden bildiginiz duydugunuz var mi? Benim gordugum hep en erken mart ayi...
B
4 yıl
Icloud photo album
Icloud photo'da cektigim fotograflar 3mp ve video ise 720p oalrak kaydediyor. Indirmeye kalktigimda bu cozunurlukler. Original halleri ise 12 mp ve 4k. Internette arastiradigim kadariyla bolye bir sey olmamasi gerekiyor. Ben hicbir ayar falan da goremedim. Sizde de boyle mi?
B
4 yıl
2K 27\" monitor tavsiyesi
Iyi gunler

Sinirsiz remote calismaya gectigimiz icin islerimi yapmamda kolaylik saglayacak yeni bir monitor almaya karar verdim. Oncelikle oyun icin kullanmayacagimi belirteyim en azindan fast paced oyunlar icin. response time yenileme hizi falan cok onemli degil hali hazirda 144 hz tn panel bir ekranim var. Cogunlukla yazilim gelistirme ve internette gezinmede zamanim geciyor. Renkleri guzel, pivot ve baslikta da belirttigim gibi 2k 27inc olacak sekilde tavsiyelerinize acigim.

Tesekkurler
B
4 yıl
Ogrenciyken bedelli askerlik basvurusu nasil yapiliyor?
Suan hala ogrenciyim ve tecilim var. Onumuzdeki ay da mezun olacagim.

Askerlik Hizmet Tercih İşlemleri'e edevletten tikladigimda asagidaki uyariyi goruyorum.

Askerlik hizmeti tercih işlemlerinden önce askerlik yoklama işlemlerini tamamlamanız gerekmektedir.ASAL Yoklama Başvurusu hizmetini kullanarak yoklama işlemlerini başlatabilirsiniz.

Yoklama basvurusu yaparsam bedelli hakkini kaybeder miyim? Yoklamaya dusunce yapamiyorsun diye okumustum yanlis bir sey yapmak istemiyorum.
Ogrenciligi/tecili devam ederken basvuru yapanlar detayli olarak yazabilir mi rica etsem.

Tesekkurler
B
4 yıl
1 tane rgb fan onerisi (12cm)
b450 msi tomahawk max anakarta sahibim. 120 mmlik bir exhaust fani almak istiyorum kasanin arkasina takmak icin. Rgb fanim hic yok bir tanede de ona heves etitm ama arastirinca benim anakartin desteklemedigini ogrendim. Hub controller falan bir seyler almam lazimmis galiba. Benim 1 tane fan almak icin illa da bunlari almam gerekiyor mu? Mesela corsair ll120 rgb'i cok begendim. Bunu takamiyorum degil mi?https://www.trendyol.com/cooler-master/mfl-b2dn-183pa-r1-masterfan-mf120-halo-argb-120mm-kasa-fani-3-lu-paket-p-38763742https://www.trendyol.com/dark/flash-cf8-pro-3pin-a-rgb-3x12cm-fan-kit-3-lu-p-37276121
Bu linkteki gibi 3lu paket fanlari takabiliyor muyum peki anakartima? Kontrolcu ve hubi ile beraber geliyorlarmis. Addresable rgb yaziyor benim anakart desteklemiyor bunu. Hublar o ise mi yariyor? Tesekkurler
B
4 yıl
SInyal yukseltici onerisi
Modem evin tam ortasinda olmasina ragmen evin buyuk bolumunde cok dusuk sekilde cekiyor. 5-10 meterden sonra surekli koparak baglanabiliyorum. Simdi bir yukseltici alip modemin yanina koysam ise yarar mi?
B
5 yıl
Is yerinde kullanmalik basma hissi guzel cok ses cikartmayan klavye
Baslikta belirttigim gibi bir klavye onerisine acigim tesekkurler
B
5 yıl
Almanca kurs fiyatlari [Istanbul]
Goethe institut haric hicbir kursun fiyatina internetten ulasamadim. Mail atiyorum cevap verilmiyor. Bildiklerinizi yazabilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.