M

Yarbay
26 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
48 üye
Görüntülenme (?)
583 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
30 Bin Lira Civarı Otomatik Vites Araba Tavsiyesi
Öncelikle merhabalar, ablam ile ortak kullanmak için 30-35 bin lira civarında ikinci el, temiz ve bizi pek uğraştırmayacak, açıkçası sorunsuz bir araç almak istiyoruz. Yakıt konusunda aşırı derecede yüksek bir miktar olmadığı sürece pek sorun olmaz ne kadar yaktığı aracın. Ford Fiesta ve Opel Corsa gibi modeller var aklımızda ama, bu araçlar ne kadar sorunsuzdur ve sizin önerebileceğiniz başka modeller var mıdır ya da bu modeller hakkında yorumlarınız nelerdir?
M
10 yıl
Bazı video linklerine tıklayınca yanlış yere yönlendirilmesi hk.
Forumdaki sayfanın sonunda bulunan DH videolarının linkine tıklayınca videonun linki yerinehttp://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/ adresine yönlendiriyorum. İlgilenirseniz sevinirim, kolay gelsin.
M
12 yıl
Kurban Bayramı tatili bu sene kaç gün olacak?
Herkes farklı bir şey diyor. Zaten büyük ihtimalle 29 Ekim tatiliyle birleşecek çünkü bayramın son günü pazar, 29 Ekim de pazartesine denk geliyor. Ama bayram perşembe günü başlayacak ve ortada tatil 10 gün olacak felan diyen çok var. Pazartesi, sali, çarşamba tatil olmaz diye düşünüyorum aslında ben. Gerci ne olacağı belli de olmaz. Sizin bu konu hakkında bir bilginiz var mıdır ve düşünceleriniz nedir?
M
12 yıl
PM alamama sorunu
Bir iki hafta once bir ara pmlerime ulasmak istedigimde PM ozelligimin kapatildigini, yonetimle iletisime gecmem gerektigini belirten bir mesaj aliyordum. Forum Destege yazdim, gec de olsa cevap geldi ve duzeltildi denildi. Fakat o zamandan beri Pm gonderebiliyorum ama alamiyorum. Arkadasimin hesabindan pm gonderdim kendime, gelmedi bana. Hatta onun giden kutusunda mesaj okundu olarak bile gozukuyordu. Ben ona PM attigimda, sorunsuzca gidiyor ama. Sorunumla en kisa surede ilgilenilmesinu rica ediyorum
M
12 yıl
Görsel efektli Kimya deneyi lazım
Arkadaşlar kimya öğretmenimiz şöyle güzel bol görsel efekti olan bir deney bulup getirirseniz ben de beğenirsem yaparız sözlünüze de 100 veririm dedi. Ben de gittim yanına şu suyun yanma deneyini söyledim belki duymuşsunuzdur suyun içine 2 pil atıyorsunuz 40 dakika bekliyorsunuz sonra pilleri çıkartıp suyun üzerinde çakmak çakınca su yanıyor. Bunu hocaya söyledim senden önce 4 kişi söyledi bana bunu dedi. Şimdi sizden böyle görsel efekti olan kimya deneyi rica ediyorum arkadaşlar.
Bu listedekileri hoca seçmiş bunlardan biri olmayacakmış:
1- Na metali ve sudaki reaksiyonu
2- Soğuk suyun kaynaması
3- Bir damla suyun yangın çıkarması(?)
4- Pet şişenin içine nitrik asit ve metal
5- Mumun yanması(??)
6- Yapay volkan deneyi
7- Gümüş ağacı
8- Beyaz fosforun intiharı
9- Hiddetli fosfor(?)
10- Ses bombası
11- Kimyacının kibriti
12- Aliminyum-I2 reaksiyonu
13- Cam borudan ateş çıkarma
14- CH3COON4'ün kristallendirilmesi
15- Yapay kan(?)
Şimdiden çok teşekkür ediyorum inşallah güzel bir şeyler bulabiliriz.
M
12 yıl
iPhone 4 Ekran Sorunu
Telefonumun ekranında aniden garip bir şey oldu. Tamamen ani bir şekilde oldu ekranda garip bir şey var resimle gösterirsem daha iyi anlarsınız heralde:
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Mesut abinin Twitter\u0027da bana verdiği inanılmaz ayar
Mesut abi Twitter'dan bunu yazmıştı:
< Resime gitmek için tıklayın >
Ben de biraz şakayla karışık şekilde yazayım dedim ama verdiği cevap akıllara zarardı Mesut abinin:
< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
4.11.08 Unlock çıktı diyorlar. Bakar mısınız?
Hamzah akram denilen adam daha yeni twitter'ında paylaştı bunu. Simlocklu cihaz sahipleri bir denesin bence bakalım neymiş ne değilmiş.http://basebandunlock.blogspot.com/2012/02/iphone-4-baseband-41108-unlock-easy.html
M
12 yıl
Silinsin
silinsin
M
12 yıl
Ayagim burkuldu galiba
Basketbol oynuyorduk arkadaslarla ayagimi ters bastim yere dustum baya agriyor ayagim basamiyorum ama buz vs. yok parol ictim bir tane pek etkisi olmadi. Yardim edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.