C

Yarbay
13 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
Görüntülenme (?)
103 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Çözemediğim Garip Sorun
Herkese Merhaba

İnternetimle ilgili garip bir sorunum var. 16mbps hızında internetim var bu dönemde acı ama gerçek. Modemimi resetledim , fabrika ayarlarına döndürdüm ve tekar kurulum yaptım. İnternete bilgisayarımdan girebiliyorum. Hız testinde herşey normal. Playstation 4 üme kablolu olarak interneti bağlamaya çalıştığımda ağ zaman aşımına uğradı atası alıyorum ve bir türlü playstation internete bağlanamıyor. Dns değiştirdim , ip sabitledim ama sonuç aynı. Playstation üzerinden web browser dan hız testi yaptığımda problem yok. Aynı zamanda web browser dan internete girebiliyorum ama bir türlü playstation store ya da başka bir şeye bağlanamıyorum. Sorun nerede anlamadım ?
Aynı zamanda bugün fark ettim wi-fi üzerinden iphone umu internete bağlayarak apple store üzerinden uygulamada güncelleyeniyorum. Bir şey engelliyor gibi.
2 tane airties modem var 2 side aynı. Ne olur yardım edin.
C
5 yıl
Ps4 Pro için Monitör Önerisi
Merhaba arkadaşlar. Ps4 üm için monitör bakıyorum ama bir türlü karar vermedim. Daha öncesinde Samsung LC27HG70 aldım ama onda sorun olduğu için iade ettim.

Şuan kafamdaki monitörler ,

Dell U2518D - 2K ve HDR var - Amozon Türkiye de 2.125 TLhttps://www.rtings.com/monitor/reviews/dell/u2518d

LG 27UD58-B - 4K ve en az 3 senelik bir monitör ama fiyatı Vatan Bilgisayarda hala 1.900 TLhttps://www.rtings.com/monitor/reviews/lg/27ud58-b

Benq EL2870U - 4K ve HDR - Vatan Bilgisayarda 2.526 TLhttps://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/el2870u

ve başlarım 2K ve 4K ya alayım 1080p dersem de

Benq RL2455 - Vatanda 1.083 TL

Önerileriniz nedir ?
C
5 yıl
Hepsiburada üzerinden alınan Monitör Servis Raporum Olmasına Rağmen Para İadesi Yapılmıyor
.
C
5 yıl
Hepsiburada Monitör iade Rezilliği
Merhaba arkadaşlar. 22 Aralık 2018 tarihinde elime ulaşan Samsung CHG70 model monitörümü açtım ve 27” olduğundan dolayı kendim kurdum. Bağzı testler yaptım. Testler sonucunda ürünün panelinde lekeler olduğunu gördüm. Resimlerini aşağıda paylaşıyorum. Bunun üzerine servis çağırdım ve servis raporu yazıldı. Onu da aşağıda paylaştım. Raporla beraber monitörümü 4 Ocak 2019 tarihinde Aras Kargo ile iade için Hepsiburada firmasına yolladım. 5 Ocak 2019 da monitörü teslim aldılar. Monitör ellerine geçtikten sonra 11 Ocak 2019 tarihinde bana servis raporunun üzerinde “ürün iade - değişime uygundur” ibaresi yazmadığından dolayı iade işlemlerinizi başlatamıyoruz ve ürünü tekrar size yollayacağız diye mesaj yazdılar. Böyle bir saçmalık olabilir mi ? Zaten 14 gün içerisinde ürünün sorunlu olduğunu söyleyen raporla ürünü iade için yollamışım. Servis ile görüştüm. Servis buna gerek olmadığını söylüyor. Hepsiburada üzerinden ilk alışverişim ve pişman oldum. Bir bankanın iletişim merkezinde çalışıyorum ve bunlara ayıracak hiç zamanım olmuyor. Şikayetvar sitesine de yazdım. Hepsiburadaya mail de attım. Tüketici mahkemesine gideceğim en son yıllık izin alıp. Konu hakkında nasıl bir yol izlemem gerek. Sakın bu firmadan alışveriş yapmayın. Hiç bir şekilde çözüm sunmuyorlar.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
5 yıl
Göze Limon Suyu Kaçması
Merhabalar. Dün salataya limon sıkarken gözüme limon suyu kaçtı. Kızardı , yandı ama sonradan toparlandı. Asitli olduğundan dolayı gözüm zarar görmüş müdür ?
C
7 yıl
Ölü Piksel
İphone cihazımda ölü piksel olup olmadığını kontrol edebileceğim önerdiğiniz bir program var mı ?
C
7 yıl
iphone ekolayzır ayarınız
Merhabalar ekolayzır ayarınız nedir ? Hangi ayarda müzik dinliyorsunuz ? Ben kapalı tutuyorum. Daha iyi ses için önerdiğiniz bir ayar var mı ?
C
7 yıl
Annem sütlaç yapmış 😊
C
7 yıl
Telefonuma yağlı ellerinle dokunanlara uyuz oluyorum.
Evet. Ellemeyin kardeşim. Ben ellerimi kaç defa sabunlayıp ondan sonra elliyorum. Siz yağlı ve pis ellerinizle dokununca kaynar sular başıma dökülüyor.

Size de böyle oluyor mu ?
C
7 yıl
İtunes dan satın aldığım zil tonunu nasıl silebilirim ?
Yardımcı olabilir misiniz ? Satın aldığım zil tonunu zil sesleri arasında görmek istemiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.