B

Teğmen
09 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
5 yıl
Amerikan lise hayatı nasıl?
Ağustos ayında 1 yıllığına babamın işi dolayısıyla North Dakota 'Kıuzey Dakota' eyaletine gideceğiz. Bir bilginiz varsa orası nasıl bir yer Kanada ile sınır bölgesi fakat nasıl bir yaşam biçimleri var bilmiyorum.
Şu an 10.sınıfım ve ünümüzdeki sene orada nasıl bir okula gideceğim?
Şu an ülkemizde olan mülteciler gibi beni dışlarlar mı?
Oradan döndükten sonra Türkiye'de tekrar bir sene geriden gelip 11.sınıfı mı okuyacağım yoksa yaşıtlarım gibi 12.sınıf mı okuyacağım kısacası burada bir eksiğim kalır mı?
Şu an sayısalım fakat oradan geldikten sonra dil okumayı düşünüyorum. 1 sene orada öğrendiğim dil Türkiye de öğretilen dilin ilierisinde kalır diye düşünüyorum.
Yardımcı olurmusunuz?
B
9 yıl
İngilizce makale kontrol edebilecek varmı?
Herkese merhaba,

İngilizce yazılmış bilimsel bir makalenin son kontrolünü yapabilecek, tercihen native ingilizce bilen bir arkadaş varmıdır?


Bilen, yada yardımcı olabilecekler lütfen mail yada siteden pm atarlarsa sevinirim.


İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
B
11 yıl
Toyota Corolla sedan için tavan oluğu çıtası
Herkese merhaba,

2003-2006 arası Toyota Corolla sedan için tavan oluğu çıtası (sağ taraf) lazım. Elinde olan varsa lütfen mesaj atarsa sevinirim. Selamlar.
B
11 yıl
2003-2006 Toyota Corolla sedan için tavan çıtası
Herkese merhaba,

2003-2006 arası Toyota Corolla sedan için tavan oluğu çıtası (sağ taraf) lazım. Elinde olan varsa lütfen mesaj atarsa sevinirim. Selamlar.
B
11 yıl
Hi-Level HLV-T1002W 10.1 LCD ve Touch Screen kırık
Herkese merhaba,

Oğluma aldığım Hi-Level HLV-T1002W 10.1 tableti okula götürdüğünde çantanın içinde kırılmış. Servis LCD ve Touch Screen kırık dedi. Ancak talep ettiği mikyar neredeyse tablet parası. Yaptıracak yer bilen yada yapan varsa lütfen iletişime geçerse memnun olurum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.