C

Yüzbaşı
03 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
7 üye
359483 Gün Cezalı
356711 gün 15 s. 24 dk.
Gönderiler Hakkında
C
8 yıl
Suriye: İsrail savaş uçağını düşürdük ( amerikancilar uzulecek )
Suriye ordusu, Salı gününün ilk saatlerinde bir İsrail savaş uçağı ile insansız hava aracının düşürüldüğünü duyurdu. Savaş uçağı, İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri'nin Suriye denetiminde olan son kısmı Kuneytira'da vuruldu.

Suriye ordusu, Salı günü bir İsrail savaş uçağı ile insansız hava aracını düşürdüklerini duyurdu.

Resmi haber ajansı SANA, savaş uçağının gece saat 01.00'de sınırdaki Kuneytira semalarında düşürüldüğünü bildiriyor. Kuneytira, İsrail’in işgal ettiği Golan Tepeleri'nin Suriye denetiminde olan kısmı.

İnsansız hava aracı da aynı bölgede yere indirildi.

Tel Aviv yönetiminden konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmiş değil.

Suriye ve İsrail, güneydeki Golan Tepeleri nedeniyle yakın tarihte birçok kez karşı karşıya geldi. Suriye, İsrail’in 1967 yılında işgal ettiği topraklarının bir kısmını 1973 yılında Mısır ile koordinasyon halinde başlattığı savaşla İsrail'den geri almayı başarmıştı. Kuneytira da geri alınan bölgelerden. BM, 1974 yılında İsrail ile Suriye arasında varılan ateşkes anlaşması üzerine bölgeye gözetleme amaçlı Barış Gücü birliği göndermişti.

İsrail, iç savaşın başladığı Mart 2011'den bu yana Suriye'ye doğrudan müdahale etmedi, birkaç kez Golan Tepeleri'ne bombardıman yaptı.

----------------------------------------------


icimizdeki kiblesi amerika ve israil olan johnny`in cocuklari uzuldu sanirim.

muhtemelen s200 ile indirdiler Israilin C blok f16 larini, bu icimizdeki amerikancilari daha da uzecektir :) s-400 konusunda aglayanlara gelsin ayrica.

Esad saka maka, Irak savasinda da Sadaamin yaninda israile ve amerikaya karsi durmustu. Adam israille billur geciyor. Esad vurdukca icimizdeki israilin ve amerikanin cocuklari agliyor.
C
8 yıl
PES 2017 Bulgar PSN 99 Leva yani 167 lira.
haberiniz olsun. Bulgaristanda tanadigi olan arkadaslardan biri onlarin sayesinde oyunu alabilirler belki. Bulgar serverleri batiya kayitliymis yani arap, paki, afrikali rakipler gelmeyecek.
C
8 yıl
\"İhsan. Savcılığa Git Lan Tecavüze Uğradım Diye\" Yandas Drami icerir
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/319245/ismail-saymaz-cumhuriyet-elitleri

video burda da :) yapilan yorum cuk oturmus :)))

ihsan artik eski ihsan degil. ihsanin sucu ne ?
C
8 yıl
Mercedes C modellerin direksiyonunu sagdan sola aldirma olayi nasil oluyor ?
Selamlar.

bu bolumde ilk mesajim. bu ilk bahara dogru mercedes almayi dusunuyorum ingiltereden. onu almanya da birakicam. babamlar kullansin .


cunku ingiltere de araclar cok ucuz. mesela bir ilan gordum C kasa 2009 model 65K mile yani 110 bin KM de 7000 pounda satiyor. bu euro ile 8200 euro civari para yapiyor. ayni araba almanyada ayni kmde 12.000 eurodan basliyor. arada 4000 euro fark var.


ilk bahara dogru araba almayi dusunuyoruz. bu yontemi denesek Turkiye de direksiyonu yani o konsolu komple sagdan sola degistirme nasil oluyor ve fiyatlar ne olur asagi yukari ?

tesekkurler.
C
8 yıl
Yemenli houtilerin efsanevi arabistan sinir birligi baskini
http://www.liveleak.com/view?i=7fa_1472313652

15-20 houti, koca arabistan sinir birligini dagitti. simdi suudiler yemende dugun, okul bombalayabilirler. sudiler bir nevi musluman israilogullari gibiler.
C
8 yıl
Xilisoft ile mkv disinda diger video formatlarini editliyemiyorum
mkv film ile oynama yapabiliyorum lakin avi film ile renderleyemiyorum. bir cok surumu denedim lakin ayni sorun var.


filmi , xilisoft ekranina aktardigimizda filmin thumb gorunumu cok acayip sekilde tek bir resim ile cikiyor ve ust menudeki hic bir ozellik kullanilabilir degil. secilmiyor yani. sadece add ve remove etkin.


sorun nedir bilen var mi?
C
8 yıl
Levent Gültekin Canlı Yayında Akp\u0027li Gazeteciyi AdetaSamar oglanina Çevirdi
C
8 yıl
Bu aksam 3 harfliler tarafindan zabitlanmis, terk edilmis koye gidicem. SS geldi
bu aksam ustu yani birazdan terk edilip sonrasinda 3 harfiler tarafindan sahiplenildigi soylenen koye gidicem. koy hakkinda birkac sey duydum o sebepten gitmeye karar verdim. duruma gore gece de gidebilirim

sozde koy terk edilmis, bi tane deli yasiyormus koyde. abisinin biraktigi evde arada bir abisi gelip kaliyormus

koyde ilginc birkac olay olmus

adamin biri namaza durdugu sirada onunden 3 defa ayni kedi gecmis ve adam sonrasinda namazi terk etmis, carpilmaktan korkmus

koyun ilerisinde bir gol var diger koylerden insanar gece balik tutmaya geliyorlar ... bir kac kisi de bu kedi olayini yasamis koyun girisinde

evlerin bayasi yikilmis soylentiye gore ... ayrica bir kac defa koyden gecerken , mezarlik yaninda bebek aglamasi sesi duymuslar. bundan 20-25 yil once yeni evli bir gelinle bebegi hastaliktan olmusler.

ben cinlere inanirim. insani carpma olayina inaniyorum ama bunu oyle dusundugumuz gibi degilde uzayli filmlerinde oldugu gibi telapati ile insanin beynini ele gecirdiklerini dusunuyorum.

yani bana gore cinler = uzayli dedigimiz evrenin diger boyutlarindan ( alemlerinden ) gelen farkli turler. genel adlari cin olarak geciyor ...


bu aksam ustu cekip yarin renderleyip internet kafeden videoyu youtube uzerine ekler siteye koyarim

su anda oturdugum kafeden 60-70 km mesafedeymis ... 30 - 40 dakkaya kadar yola cikicam

--------------------------

Guncel :

Koye gittim. issiz bir yer. cobana denk geldim. ya iki kardesten biri hafiften bu adamin da hafiften akildan ozru var ... iki uc inek vardi ona bakiyor evde tek basina yasiyor. ...


fazla derinlere giremedim gece de olmustu. internet yavas oldugu icin videodan birkac ss atiyorum ...

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
(ustteki resimde gorunen bozuk yol ileri devam ediyordu birkac ev daha vardi harabe oralarda ama baya kuytu oldugu icin fazla ilerlemedim. Kamerada aydinlik cikmis lakin daha karanlikti ortam )

< Resime gitmek için tıklayın >

video cok yukleniyor. bugun pazar oldugu icin bulundugum kasabada bir adet acik cafe bulabildim. yarin terker denemeyi dusunuyorum yukleme islemini.


gece gitmek yurek isteyecek bir ortam diyebilirim. bi ara nedensizce gerildi. ortamda insan yok yikinti cok. ormanin derinlikleri falan. insan gece yolunu kaybedip dusse ne olacagi belli degil.

yarin acik farkli bir cafe den video yuklemeyi deniyicem.
C
8 yıl
Tayyibin 2 senedir dilinden dusmeyen `KAOS` bu muydu ?
malum 1,5 yildir adam her tv kanalinda beni secin yoksa kaos, beni baskan yapin yoksa kaos, sehitler geliyor beni secin yoksa kaos ???

tayyibin bahsettigi KAOS bu muydu ?

Tayyip tam suriyeli kozu oynayacakti ki , halkin %70 i ters tepki verince, mecburen kaos planina gecildi ve biz 16 temmuzu yasadik !
C
8 yıl
Natodan ustun hizmet madalyali Hulusi Kurtarilmis Film bitti beyler
Sinema bitti beyler.


tayyip 2 haftaya baskanligini aciklayacak.

Bush`un iki kuleleri ve pentagonu vurdugu gibi adamlar TBMM ni vurdu.

Rehin general nasil kurtarilir merak ettim :) tamam simdi kurgu olduguna kanaat getirdim.

biz 3 milyon suriyeli derken, adamlar uyduruk darbe yapti :) bunu ancak atlantik birligi organize edebilirdi boyle bir plani.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.